Seksiä töissä-opas

Seksin harrastaminen töissä,seksiä töissä

Seksin harrastaminen töissä voi kuulostaa jännittävältä ja sensuellilta. Monet ihmiset jopa harrastavat seksiä töissä. Mutta jos harrastat seksiä töissä, joissakin asioissa tulee olla varovainen ​​ja toimia oikein. Seksin harrastaminen töissä voi aiheuttaa suuria ongelmia ja saada sinut ongelmiin, jos et ole varovainen.

Siksi Victoria Milan on valmistellut sinulle artikkelin tänään! Se on tutkinut ja valmistelee sinut asioihin, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota harrastaessasi seksiä töissä! Jos olet valmis, aloitetaan! Tässä sinulle artikkelimme seksin harrastamisesta töissä!

Seksin harrastaminen töissä,seksiä töissä

Ota huomioon laki

Pelkästään seksin harrastaminen töissä ja kiinni jääminen tai paljastuminen eivät ainoastaan saa sinulle potkuja. Se on myös rikos ja voi jopa johtaa pidätykseen. Varsinkin seksin harrastaminen toisen kotona tai autossa voi tehdä tilanteesta vieläkin kriittisemmän. Siksi seksin harrastaminen työpaikalla on riskialtista ja vaarallista. Ennen kuin harrastat seksiä töissä, varmista, että voit ottaa nämä riskit, koska se voi saada sinut vaikeuksiin.

Älä kerro tilanteesta kenellekään

Jos harrastat seksiä töissä, älä kerro ystävillesi töissä. Tämä on erittäin riskialtista ja vaarallista ja se on myös huono idea. Et voi oikeasti tuntea ketään. Jopa erittäin luotettava ystävä voi paljastaa sinut kaaoksellisessa tilanteessa. Tai vaikka näin ei olisi, ystäväsi saattaa hylätä sinut kateudesta. Jos sinulla on paljon älykkäämpi ystävä, hän voi uhkailla tai kiristää sinua. Ja tällaisessa tilanteessa, voit jo löytää itsesi ulko-ovelta yhdessä silmien räpäyksessä tai sinut voidaan pidättää. Sen vuoksi älä jaa tätä tilannetta ystävillesi työpaikalla.

Jos todella haluat jakaa tämän tilanteen jonkun kanssa, voit jakaa sen muiden kuin työtovereidesi kanssa. Tällä tavalla voit jakaa jännittäviä tunteitasi. On myös tärkeää, että kumppanisi on kanssasi samaa mieltä. Vaikka sinä et kertoisikaan, olette molemmat vaikeuksissa, jos kumppanisi jakaa tällaisen tilanteen kollegoidensa kanssa.

Älä harrasta seksiä alaisesi kanssa

Vahvana oleminen ja seksin harrastaminen hallitsemasi henkilön kanssa voi olla jännittävää. Dominanssisi ja asemasi ajatuksissasi voivat lisätä haluasi seksiin. On kuitenkin hankalaa harrastaa seksiä alaisen kanssa töissä. Lisäksi, jos pomosi huomaa tämän, hän saattaa ajatella, että se tapahtuu hänen asemansa vuoksi yrityksessä. Hän ei tietenkään vain ajattele sitä, vaan hän todennäköisesti erottaa sinut ja alaisesi. Tällaisen riskin ottaminen on hankalaa. Älä siis harrasta seksiä alaisesi kanssa töissä.

On vaarallista maata pomonsa kanssa

Seksin harrastaminen pomosi kanssa saattaa kuulostaa hyvältä ja saatat jopa ajatella, että se on jännittävää. Mutta kun asiat menevät pieleen, kaikki jännittävät tunteet voivat kadota. On olemassa syy, miksi seksin harrastaminen pomosi kanssa töissä on laitonta. Koska hänellä on vahva identiteetti, se on saattanut saada sinut haluamaan maata hänen kanssaan.

Mutta kun asiat menevät pieleen, riskeeraat paljon. Esimerkiksi silloin, kun suhteesi ei mene haluamallasi tavalla ja haluat lopettaa sen, pomosi ei ehkä halua sitä. Ja siinä tapauksessa se todennäköisesti tekee asioista vaikeampaa. Se voi estää sinua ylenemästä työssäsi.

Tai hän voi käyttää tätä tilannetta aseena. Hän voi kiristää ja uhkailla sinua. Jos et hyväksy sitä, hän todennäköisesti erottaa sinut. Älä siis harrasta seksiä pomosi kanssa töissä.

Seksin harrastaminen töissä,seksiä töissä

Ole nopea!

Kyllä, kun tiedät seksin säännöt ja vaarat työpaikalla, tiedät mitä tehdä. Jos olet päättäväinen ja halukas seksiin töissä, sinun on ensin tiedettävä olla nopea. Muista, että olet töissä, ja poissaolosi työpöydältäsi tai työpaikaltasi huomataan välittömästi. Myöskään työpaikka ei ole seksihuoneesi. Siksi sinun on oltava nopea. Sinun tulee pysyä poissa säännöistä, kuten esileikistä tässä pelissä ja mennä suoraan aiheeseen. Tällä tavalla, jos harrastat seksiä töissä, se voi jäädä huomaamatta.

Turvallinen huone

Jos harrastat seksiä töissä, noudata turvatoimia. Voit unohtaa joitain asioita ollessasi innoissasi siitä tosiasiasta, että harrastat seksiä, mutta tämä on erittäin riskialtista. Varmista ennen seksiä, että olet turvallisessa paikassa eikä kukaan voi tavoittaa sinua. Jos olet huoneessa, muista lukita ovi. Tällä tavalla eliminoit riskin jäädä kiinni seksistä työpaikalla.

Ole hiljaa

Kyllä, kun harrastat seksiä, voihkimisen äänet tai ihojen osuminen toisiinsa voivat olla jännittäviä. Mutta nämä äänet eivät olekaan ongelma makuuhuoneessa. Jos harrastat seksiä töissä, nämä äänet voivat saada teidät jäämään kiinni. Siksi harrasta seksiä mahdollisimman hiljaa. Vältä tilanteita, kuten voihkimista tai läpsimistä.

Pidä hauskaa

Kun harkitset ja käytät kaikkia näitä, viimeinen asia, joka sinun on nyt tehtävä, on pitää hauskaa. Kun harrastat seksiä töissä, voit toteuttaa erilaisia ​​fantasioitasi ja viettää jännittävää aikaa. Jos sinulla on jatkuvasti seksiä, voit pyytää kumppaniasi toteuttamaan pienet fantasiasi. Tämä on täysin sinun seksimaailmastasi kiinni. Mutta kuten sanoimme, muista aina käyttää turvatoimia. Ja ole varovainen!

That’s all for now from the content of “Sex at Work Guide” prepared by Victoria Milan for you! If you are looking for more content like this, you can follow Victoria Milan’s blog and stay tuned.

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin sinulle laatiman “Seksiä töissä” -oppaan sisällöstä! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit seurata Victoria Milanin blogia ja pysyä kuulolla.

Lisäksi, jos etsit seksikumppania, Victoria Milan on paras valinta sinulle! Löydät etsimäsi kumppanin helposti Victoria Milanilla, joka palvelee maailmanlaajuisesti miljoonilla käyttäjillä. Voit aloittaa keskustelun nopeasti etsimäsi kumppanin kanssa sen helppokäyttöisen käyttöliittymän ja ominaisuuden ansiosta, joka näyttää onlinessa olevat ihmiset etusivulla. Eikä siinä kaikki! Rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista! Löydä etsimäsi kumppani nopeasti ja helposti Victoria Milanin avulla! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

Seksin harrastaminen töissä,seksiä töissä

UKK Seksin harrastamisesta töissä

Mitkä ovat parhaita paikkoja harrastaa seksiä töissä?

 1. Toimistosi.
 2. Kylpyhuone.
 3. Pöydän alla.
 4. Tyhjät ja lukittavat huoneet.
 5. Tarvikehuone.

Voiko seksin harrastaminen töissä tuottaa sinulle vaikeuksia?

Seksin harrastaminen töissä voi saada sinulle potkut. Mutta et saa rangaistusta, ellet harrasta seksiä paikoissa, kuten asiakkaidesi kodeissa tai autoissa (paitsi Kaliforniassa!).

Saako työntekijät harrastaa seksiä?

Juridisesti kyllä, voivat. Mutta seksi töissä voi olla ongelma. Tämä voi saada sinulle potkut työstäsi. Lisäksi, jos kumppanisi väittää harrastaneensa seksiä tai väittää, että häntä häiritään, se voi johtaa oikeustoimiin sinua vastaan.

Kuinka harrastaa seksiä toimistolla?

 • Ota huomioon laki
 • Älä kerro tilanteesta kenellekään
 • Älä harrasta seksiä alaisesi kanssa
 • Älä makaa pomosi kanssa
 • Ole nopea
 • Valitse turvallinen huone
 • Harrasta seksiä hiljaa
 • Ja pidä hauskaa

Mitä tapahtuu, jos jäät kiinni seksin harrastamisesta töissä?

Jos jäät kiinni seksistä töissä, se saa sinulle ensin potkut työpaikalta. Ja jos olet Kalifornian osavaltiossa, sinua vastaan ​​ryhdytään oikeustoimiin. Näiden lisäksi seksi työpaikalla ei aiheuta erityisiä ​​ongelmia.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.