Bumble Anmeldelse – Victoria Milan

Bumble Review

Bumble er en plattform som lar deg finne partneren du leter etter. Hensikten med Bumble er å la folk møte andre folk som leter etter en partner. Men det er ikke bare for dating. Det hjelper også folk som leter etter venner eller nettverk å treffes. Buble har millioner av brukere over hele verden. Så, er det riktig å velge Bumble? Eller er Bumble bedre enn andre alternativer?

Hvis du leter etter svar på disse spørsmålene, er dagens innhold for deg. Victoria Milan har forberedt “Bumble Anmeldelse”-innholdet for deg i dag. På denne måten kan du forstå om det er egnet for deg og ta ditt valg i henhold til dette resultatet. Her er vårt “Bumble Anmeldelse”-innhold som vi har forberedt for deg!

Bumble Anmeldelse

Bumble Anmeldelse: Fordeler og Ulemper

                                Fordeler                              Ulemper
Melding fra kvinner som liker deg.Menn kan ikke sende den første meldingen. Kun kvinner kan sende den første meldingen.
61% av matchene resulterer i en chat.Du må svare innen 24 timer etter at du har fått en melding. Ellers vil meldingen slettes.
Det er like mange menn som kvinner. 
Det er enkelt å registrere seg. 

Hva er Bumble?

Bumble er en datingapp designet på lignende måte som Tinder. Forskjellen her er imidlertid at kvinner kan sende første melding i kamper. Mannlige brukere kan ikke sende den første meldingen. Denne funksjonen er faktisk en funksjon som kan anses som positiv for begge parter.

Kvinner mottar ofte mange meldinger på andre datingplattformer, noe som kan gjøre det vanskelig å finne partneren de leter etter blant de mange unødvendige kontaktene. Det som er bra for menn er at de kan møte en partner som virkelig liker dem.

Grunnen til at dette er i avsnittet “Ulemper” ovenfor, er at menn sannsynligvis ikke snakker med en partner de virkelig liker. Av denne grunn har vi vurdert denne situasjonen som “ulempe”. Bortsett fra dette er Bumble en veldig god datingplattform. La oss ta en titt på hvordan Bumble fungerer.

Hvordan fungerer Bumble?

Det nåværende emnet i vår Bumble anmeldelse handler om hvordan Bumble fungerer. Som vi sa, Bumble ligner på Tinder. Du skyver brukerne du liker til høyre og brukerne du ikke liker til venstre. Når du får en match, sender den kvinnelige brukeren den første meldingen.

Dette starter samtalen. Det finnes også foto og reaksjonsemojier på Bumble. På denne måten kan du uttrykke reaksjonene dine på en bedre måte. Denne funksjonen er den samme som emojireaksjoner på historier på Instagram. Etter at den første meldingen er mottatt, må den mannlige brukeren svare innen 24 timer. Ellers er matchen tapt.

Det er også muligheter for video og lyd på Bumble. På denne måten kan du føre en mer effektiv samtale. Dette eliminerer også behovet for å oppgi telefonnummeret ditt. Så vi kan si at det er en ganske god funksjon. Du kan også enkelt sløre bakgrunnen din i videosamtaler.

Eller du kan opprette en virtuell bakgrunn. Dette er en fin detalj når det gjelder brukernes personvern og sikkerhet. Ved å legge til et “Virtuell flørt” -merke i profilen din, kan du øke sannsynligheten for videochatting i kampene dine. Etter å ha lært om hvordan Bumble fungerer, handler vår neste anmeldelse av Bumble om retningslinjer for prissetting. La oss ta en titt på Bumles prispolitikk sammen.

Anmeldelse av prispolitikken til Bumble

Du kan registrere deg og bruke appen gratis når du registrerer deg hos Bumble. Men som du kan tenke deg med gratisabonnementet, er bruken begrenset. Av denne grunn kan det være lurt å kjøpe et betalt medlemskap. Det er to forskjellige alternativer for Bumbles betalte medlemskap. Disse er Bumble Boost og Bumble Premium.

La oss nå ta en titt på forskjellen mellom disse medlemskapene og prispolitikken.

How Does Bumble Work?

Bumble Boost Medlemskap Funksjoner og Pris

Bumble Boost medlemskapet starter på $7.99 per uke. Her er funksjonene du vil få når du kjøper Bumble Boost:

 • Du kan koble til i ytterligere 24 timer med tidligere matches.
 • Du kan forlenge 24-timers matchvinduet.
 • Du vil få flere visninger av profilen din til brukere i området ditt.
 • Du får 5 Super Swipe-funksjoner per uke.
 • Med tilbakespolingsfunksjonen kan du angre det siste sveipet.
 • Og du får ubegrenset rulling.

Bumble Boost Priser er som følgende;

                        Medlemskapsperiode                             Medlemskapsavgift
                      1 Uke medlemskap                                  $7.99
                        1 Måned medlemskap                                  $14.99
                        3 måneder medlemskap                                  $29.99
                        6 måneder medlemskap                              $47.99

Let’s continue our Bumble Review now with a Bumble Premium membership.

Bumble Premium Medlemskapsfunksjoner og pris

 • Muligheten til å se alle som har likt profilen din.
 • Muligheten til å vises bare for personer du sveiper til høyre i inkognitomodus.
 • Muligheten til å matche personer fra forskjellige regioner når du reiser.
 • Avansert filtreringsfunksjon.
 • Mulighet til å bruke alle funksjonene som følger med Bumble Boost.
                        Medlemskapsperiode                             Medlemskap pirs
                      1 uke medlemskap                                  $17.99
                        1 måned medlemskap                                  $32.99
                        3 måneder medlemskap                                  $66.99
                        6 måneder medlemskap                              $199.99

Anmeldelse av registreringsprosessen til Bumble

La oss nå fortsette vår Bumble anmeldelse med registreringsprosessen. Når du registrerer deg hos Bumble, har du to alternativer. Du kan registrere deg med Facebook-kontoen din eller telefonnummeret ditt.

Etter å ha utført denne registreringen, ber Bumble deg om å laste opp bilder før du skriver inn generell informasjon. Etter denne prosessen må du fylle ut informasjon som navn og alder.

Denne prosessen er imidlertid gyldig for de som registrerer seg via telefon. Hvis du har registrert deg hos Facebook, vil den få tilgang til denne informasjonen via Facebook og fylle den ut for deg. Da vil du se 3 forskjellige alternativer.

Disse alternativene er relatert til typen partner du leter etter. Disse alternativene er Datoer, Nye venner og Nettverk. På denne måten kan du ta valg i henhold til din hensikt. Da må du velge kjønn.

Etter å ha lagt inn denne informasjonen, ber den deg om å bekrefte informasjon som navn og fødselsdato med Facebook for verifiseringsformål. Etter alle disse prosessene er du nå klar til å bruke Bumble! La oss nå fortsette vår Bumble Review med grensesnitt og profiler.

Anmeldelse av grensesnitt og profiler hos Bumble

Vi går raskt videre i vår Bumble-anmeldelse! Vårt nåværende emne er grensesnitt og profiler. Bumble-grensesnittet er veldig likt Tinder. Men som du kan forestille deg, er det forskjeller i farger. Bruksmessig er det ganske enkelt og flytende. Ved å sveipe til venstre og høyre kan du velge dine potensielle partnere. Men på sveipene dine vil Bumble at du skal bla gjennom profiler. Derfor kan du ikke bla kontinuerlig. Selv om det er en funksjon for rask rulling i teorien, hindrer denne funksjonen det faktisk.

Hvis vi går til vår Bumble-profilgjennomgang; Profiler er ofte fotoorienterte. Biografier inneholder mange funksjoner som høyde, utdanningsnivå og hobbyer. I tillegg hindrer Humles AI-system nakenbilder. På denne måten vil du ikke støte på et absurd bilde når du minst venter det.

Vi gratulerer Bumble for denne funksjonen. Matchingsystemet, derimot, dekker en 24-timers periode, som vi sa tidligere. Brukere som matcher må begynne å chatte med hverandre innen 24 timer. Ellers er matchen tapt. Vi kan si at forholdet mellom menn og kvinner er ganske balansert. Bumble består av 55% mannlige og 45% kvinnelige brukere. Derfor er det et veldig godt alternativ for matcher.

Resultat av Bumble Anmeldelsen

Som et resultat av våre ulike anmeldelser, fikk Bumble en bestått karakter fra oss. Det er et godt alternativ for raske matcher med sine forskjellige funksjoner og forskjellige tilnærminger til brukerne.

Selv om det har en 24-timers tidsbegrensning, gir Bumble en god brukeropplevelse med millioner av brukere og et balansert forhold mellom mann og kvinne. I tillegg er betalte medlemspriser omtrent som konkurrerende plattformer.

Av disse grunnene, som et resultat av vår Bumble anmeldelse, er vår mening om Bumble positiv. Hvis du vurderer å bruke Bumble, er det et godt valg for deg.

Det er alt for nå fra “Bumble Anmeldelse”-innholdet utarbeidet av Victoria Milan for deg! Hvis du er ute etter mer innhold som dette, kan du besøke Victoria Milans blogg og følge med der.

I tillegg lar Victoria Milan deg finne partneren du leter etter med sine unike funksjoner. Med sin avanserte algoritme, brukervennlige grensesnitt og moderne design, kan du enkelt finne partneren du leter etter. I tillegg kan du enkelt finne partneren du leter etter med funksjonen for å se online brukere på startsiden. Victoria Milans fordeler er ikke begrenset til disse! Det er også gratis å registrere seg hos Victoria Milan. Finn enkelt partneren du leter etter med Victoria Milan! Klikk for å registrere deg hos Victoria Milan!

Bumble Anmeldelse

Ofte Stilte Spørsmål om Bumble

Er Bumble en bra datingside?

Som et resultat av vår Bumble Anmeldelse er Bumble et godt valg som datingside. Det gir deg også en god brukeropplevelse med sine ulike funksjoner. I tillegg til dette er Buble sitt forhold mellom menn og kvinner ganske balansert. Dette er en indikasjon på at din potensielle samsvarssannsynlighet er høy.

Er Bumble en bra datingapp for menn?

Bumble kan være et godt valg for menn. Fordi kvinner sender den første meldingen på Bumble. Dette gjør at kvinner som virkelig liker deg, kan nå deg. I tillegg er bruksområdet ganske balansert når det gjelder forholdet mellom mann og kvinne. Bumble består av 55% mannlige og 45% kvinnelige brukere.

Hvilken aldersgruppe passer Bumble for?

I teorien er den egnet for alle brukere over 18 år. Men vanligvis er aldersgruppen mellom 18 og 29 år. Av denne grunn kan vi si at Bumble ikke er egnet for modne mennesker. Hvis du er i denne aldersgruppen, er Bumble et godt alternativ for deg.

Hva er antallet kvinner konta menn hos Bumble?

Som et resultat av vår Bumble Anmeldelse, kan vi si at forholdet mellom menn og kvinner i Bumble er ganske balansert. Bumble har 55% mannlige og 45% kvinnelige brukere. Dette er et ganske godt valg for potensielle matcher.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.