Bumble-arvostelu – Victoria Milan

Bumble Review

Bumble on alusta, joka antaa sinun etsiä juuri sinulle sopivan kumppanin. Bumblen tarkoituksena on tavoittaa ihmiset, jotka etsivät itselleen kumppania. Se ei kuitenkaan ole ainoastaan deittailua varten, vaan se sopii myös ihmisille, jotka etsivät ystäviä tai haluavat verkostoitua. Bumble palvelee miljoonia käyttäjiä ympäri maailman. Joten onko Bumble oikea valinta? Ja onko Bumble parempi kuin muut vaihtoehdot?

Jos etsit vastauksia näihin kysymyksiin, tämän päivän sisältö on juuri sinulle. Victoria Milan on valmistellut tämän Bumble-arvostelun sinua varten. Tällä tavoin sinulla on mahdollisuus miettiä onko Bumble sopiva sinulle ja voit tehdä päätöksesi tämän arvostelun perusteella. Tästä alkaa sinulle valmistelemamme Bumble-arvostelu!

Bumble arvostelu

Bumble-arvostelu: Plussat ja miinukset

                                Plussat                              Miinukset
Yheydenotot naisilta, jotka pitävät sinusta.Miehet eivät voi lähettää ensimmäistä viestiä, vaan ainoastaan naiset voivat lähettää viestejä.
61% matcheista johtaa yleensä keskusteluun. Sinun on vastattava 24 tunnin kuluessa viestin vastaanottamisesta. Muuten viesti poistetaan.
Miesten ja naisten suhdeluku on tasavertainen.  
Tunnuksen luominen on helppoa ja nopeaa. 

Mikä on Bumble?

Bumble on deittisovellus, joka on kehitetty hyvin samanlaiseksi kuin Tinder. Erona on kuitenkin se, että matcheista vain naiset voivat lähettää ensimmäisen viestin. Miehet eivät voi lähettää ensimmäistä viestiä. Tätä ominaisuutta voidaan itseasiassa pitää positiivisena molempien osapuolien kannalta.

Naiset saavat usein paljon viestejä muissa deittisovelluksissa, joka voi vaikeuttaa kumppanin löytämistä monien epäolennaisten viestien joukosta. Miehet taas voivat löytää helposti kumppanin, joka todella pitää heistä.

Tämä on listattu ylempänä miinukseksi, koska miehet eivät välttämättä saa tilaisuutta keskustella heitä oikeasti kiinnostavien käyttäjien kanssa. Tästä syystä pidämme tätä miinuksena. Tästä huolimatta Bumble on erittäin hyvä deittisovellus, joten katsotaanpa nyt miten Bumble toimii.

Miten Bumble toimii?

Bumble-arvostelun seuraavana aiheena on miten Bumble toimii. Kuten aiemmin mainitsimme, Bumble on hyvin samankaltainen Tinderin kanssa. Pyyhkäiset käyttäjät, joista pidät oikealle ja vasemmalle ne, joista et pidä. Kun saat matchin, naiskäyttäjä lähettää ensimmäisen viestin.

Keskustelu alkaa tästä. Bumblessa on myös emojeita, joilla voit ilmaista reaktiosi paremmin. Tämä ominaisuus on sama kuin Instagram-tarinoiden emojireaktiot. Mieskäyttäjällä on 24 tuntia aikaa vastata viestin vastaanottamisen jälkeen. Muussa tapauksessa match katoaa.

Bumblessa on myös mahdollisuus video- ja äänipuheluille. Tällä tavoin voit käydä tehokkaampia keskusteluja ja pystyt välttämään puhelinnumeron jakamisen muille käyttäjille. Tätä voidaan pitää hyvänä ominaisuutena. Voit myös helposti sumentaa taustasi videopuheluiden aikana.

Voit myös vaihtoehtoisesti luoda virtuaalisen taustan. Tämä on kiva lisä myös käyttäjän yksityisyyden näkökulmasta. Lisäksi voit nostaa videokeskusteluiden todennäköisyyttä lisäämällä “Virtual Flirt”-merkin profiiliisi.

Nyt kun tiedämme miten Bumble toimii, seuraava aiheemme Bumble-arvostelussa on hinnoittelu. Käydäänpä yhdessä läpi miten Bumble on hinnoiteltu.

Bumblen hinnoittelu

Voit rekisteröityä ja käyttää Bumblea ilmaiseksi. Mutta kuten voit kuvitella, ilmaisessa tilauksessa käyttö on rajallista. Tästä syystä saatat haluta ostaa maksullisen jäsenyyden. Bumble tarjoaa kaksi vaihtoehtoa maksulliseen jäsenyyteen. Näitä ovat Bumble Boost ja Bumble Premium. Katsotaan, mitä eroja näillä kahdella jäsenyydellä on.

How Does Bumble Work?

Bumble Boost- jäsenyyden ominaisuudet ja hinnat

Bumble Boost-jäsenyys maksaa alkaen $7.99 viikossa. Tässä listattuna ominaisuudet, jotka Bumble Boost tarjoaa:

 • You can connect for another 24 hours with past connections. Saat 24 tunnin lisäajan yhteydenottoihin aiempien kontaktien kanssa.
 • Voit pidentää 24 tunnin aikaikkunaa ennen matchin yhteydenottoa.
 • Profiilisi saa enemmän näkyvyyttä alueesi käyttäjien keskuudessa.
 • 5 Super Swipe-toimintoa viikossa.
 • Peruutustoiminnolla voit kumota viimeisimmän pyyhkäisysi.
 • Saat selata rajattomasti.

Bumble Boost-hinnat ovat seuraavat;

                        Jäsenyyden kesto                             Jäsenyyden hinta
                      1 viikon jäsenyys                                  $7.99
                        1 kuukauden jäsenyys                                  $14.99
                        3 kuukauden jäsenyys                                  $29.99
                        6 kuukauden jäsenyys                              $47.99

Jatketaan Bumble-arvostelua Bumble Premium-jäsenyydellä.

Bumble Premium-jäsenyyden ominaisuudet ja hinnat

 • Mahdollisuus nähdä kaikki, jotka ovat tykänneet profiilistasi.
 • Incognito-tilassa mahdollisuus näkyä vain ihmisille, jotka ovat pyyhkäisseet sinut oikealle.
 • Matkustaessa mahdollisuus matchata eri alueilta tulevien ihmisten kanssa.
 • Edistynyt suodatustoiminto.
 • Mahdollisuus käyttää kaikkia Bumble Boost-jäsenyyden ominaisuuksia.
                        Jäsenyyden kesto                             Jäsenyyden hinta
                      1 viikon jäsenyys                                  $17.99
                        1 kuukauden jäsenyys                                  $32.99
                        3 kuukauden jäsenyys                                  $66.99
                        6 kuukauden jäsenyys                              $199.99

Tunnuksen luominen Bumbleen

Jatketaan Bumble-arvostelua nyt tunnuksen luomiseen. Rekisteröityessä Bumbleen sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit rekisteröityä joko Facebook-tunnuksella tai puhelinnumerolla.

Rekisteröitymisen jälkeen Bumble kehottaa sinua lataamaan kuvat ennen yleisten tietojen syöttämistä. Tämän jälkeen pääset syöttämään tietosi, kuten nimen ja iän.

Tämä prosessi on kuitenkin käytössä ainoastaan, jos rekisteröidyt puhelinnumerolla. Facebook-tunnuksella rekisteröityessäsi Bumble hakee tietosi Facebookista ja täyttää ne puolestasi. Tämän jälkeen näet kolme eri vaihtoehtoa.

Nämä vaihtoehdot liittyvät siihen minkälaista kumppania olet etsimässä. Kolme vaihtoehtoa ovat Dates (deittailu), New Friends (uudet ystävät) ja Networking (verkostoituminen). Tällä tavoin voit tehdä päätöksiä oikean tarkoituksen mukaan. Tämän jälkeen sinun tulee valita sukupuoli.

Kun olet syöttänyt nämä tiedot, Bumble pyytää sinua vahvistamaan tietojasi, kuten nimen ja syntymäajan Facebookissa. Kaikkien näiden vaiheiden jälkeen olet valmis käyttämään Bumblea! Nyt jatkamme Bumble-arvostelua käyttöliittymään ja profiileihin.

Bumble-käyttöliittymä ja profiilit

Nyt aiheenamme on Bumblen käyttöliittymä ja profiilit. Bumblen käyttöliittymä on hyvin samankaltainen Tinderin kanssa. Mutta kuten jo ehkä arvasit, väritys on erilainen. Bumblen käyttö on helppoa ja sulavaa. Pyyhkäisemällä oikealle ja vasemmalle voit valita potentiaalisia kumppaneita. Bumble kuitenkin haluaa, että pyyhkäisyjesi yhteydessä tutustut myös profiileihin. Et siis voi vain selailla loputtomasti. Vaikka Bumblessa on teoriassa “fast scrolling”-ominaisuus, tämä oikeastaan kumoaa sen.

Bumblen profiilit ovat usein keskittyneet valokuviin. Esittelytekstit usein sisältävät erilaisia asioita, kuten pituuden, koulutuksen ja harrastukset. Lisäksi Bumblen AI-järjestelmä estää alastonkuvien lisäämisen, joten sinun ei tarvitse pelätä törmääväsi yllättäen asiattomiin kuviin.

Onnittelemme Bumblea tästä ominaisuudesta. Kuten aiemmin mainitsimme matcheihin liittyy 24 tunnin aikaikkuna. Matchin saaneiden käyttäjien on aloitettava keskustelu 24 tunnin kuluessa tai muuten match häviää. Miesten ja naisten lukumäärä Bumblessa on melko tasainen. Bumblessa on mieskäyttäjiä 55% ja naiskäyttäjiä 45%, jonka takia se on todella hyvä vaihtoehto matchien löytämiselle.

Bumble-arvostelun lopputulos

Näiden eri osa-alueiden arvioinnin jälkeen, Bumble saa meiltä hyväksytyn arvosanan. Se on hyvä vaihtoehto nopeille matcheille, koska se tarjoaa käyttäjille monia ominaisuuksia ja erilaisia lähestymistapoja.

Vaikka Bumblessa on 24 tunnin aikaraja, se tarjoaa hyvän käyttäjäkokemuksen miljoonille käyttäjille sekä tasavertaisen määrän mies- ja naiskäyttäjiä. Lisäksi maksulliset jäsenyydet ovat samanlaisia kilpailevien alustojen kanssa.

Näistä syistä Bumble-arvostelun lopputuloksena voimme todeta mielipiteemme Bumblesta olevan positiivinen. Jos yhtään harkitset Bumblen käyttämistä, se on hyvä valinta sinulle.

Siinä kaikki tällä kertaa Victoria Milanin kirjoittamaan Bumble-arvosteluun liittyen. Mikäli olet kiinnostunut samankaltaisesta sisällöstä, vieraile Victoria Milanin blogissa ja pysy kuulolla.

Lisäksi, Victoria Milan auttaa sinua löytämään etsimäsi kumppanin sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta. Edistyneen algoritmin, helppokäyttöisen käyttöliittymän ja modernin ulkoasun ansiosta sinun on helppo löytää etsimäsi kumppani. Lisäksi voit helposti tehostaa potentiaalisen kumppanin löytymistä kotisivulla näkyvien online-käyttäjien ansiosta. Eikä Victoria Milanin edut lopu vielä tähän! Myös rekisteröityminen on ilmaista. Löydä etsimäsi kumppani helposti Victoria Milanin avulla! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

Bumble arvostelu

UKK Bumble-arvostelu

Onko Bumble hyvä deittailusivusto?

Arvostelun tuloksena, Bumblea voidaan pitää hyvänä deittailusivustona. Se myös tarjoaa hyvän käyttäjäkokemuksen useiden ominaisuuksiensa ansiosta. Lisäksi sen käyttäjissä on tasavertainen määrä mies- ja naiskäyttäjiä. Tämän ansiosta todennäköisyytesi saada pontetiaalinen match on korkea.

Onko Bumble hyvä deittisovellus miehille?

Bumble voi olla hyvä vaihtoehto miehille, koska naiset lähettävät ensimmäisen viestin Bumblessa. Tämän ansiosta sinuun ottavat yhteyttä naiset, jotka todella pitävät sinusta. Lisäksi Bumblessa on tasavertainen määrä mies- ja naiskäyttäjiä. Bumblen käyttäjistä 55% ovat miehiä ja 45% naisia.

Mille ikäryhmälle Bumble sopii?

Teoriassa Bumble sopii kaikille yli 18-vuotiaille käyttäjille, mutta yleensä ikäjakauma on 18-29-vuotiaat. Tästä syystä voimme sanoa, että Bumble ei ole sopiva kypsemmille käyttäjille. Mutta jos olet 18-29-vuotias, Bumble on hyvä vaihtoehto sinulle.

Mikä on naisten ja miesten suhdeluku Bumblessa?

Bumble-arvostelun tuloksena voimme todeta, että naisten ja miesten suhdeluku Bumblessa on tasavertainen. Bumblen käyttäjistä 55% on miehiä ja 45% naisia. Tästä syystä Bumble on hyvä valinta potentiaalisia matcheja varten.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.