Hinge-anmeldelse: Er Hinge legitimt eller en svindel?

hinge review is hinge legit or a scam

Et av navnene som dukker opp når datingapper nevnes er Hinge. Hinge er en av datingappene som har millioner av brukere. Hinge er en datingapplikasjon som tilbyr attraktive kommunikasjonsverktøy og kvalitetsdesign. Men er dette nok for en datingapp?

I dag forberedte Victoria Milan “Hinge-anmeldelse: Er Hinge Legitimt Eller en Svindel?” innholdet for deg! På denne måten kan du finne ut om du bør bruke Hinge eller ikke. Hvis du er klar, la oss raskt hoppe til våre anmeldelsesdetaljer. Her er innholdet i Hinge Anmeldelsen.

Hinge Review

Hinge anmeldelse: Oversikt

La oss starte vår Hinge-gjennomgang med en oversikt. La oss se nærmere på fordeler og ulemper sammen og undersøke funksjonene.

FordelerUlemper
Gode profilerAppen tilbyr begrensede likes for medlemmer som ikke kjøper Premium.
Du kan like profiler på mange forskjellige måter.Det er ingen desktopversjon.
Sterk interaksjon mellom bilder og tekst. 
Videochat og lydopptaksfunksjoner. 

 

Hinge funksjoner 
VideosamtaleJa
Desktop-applikasjonNei
Mobil applikasjonJa
Mulighet til å bruke med en gratis kontoJa
Minimum Premium medlemsavgiftMånedlig $19,99

Gjennomgang av registreringsprosessen hos Hinge

Hinge har dessverre ingen nettsideversjon. Derfor må du laste ned Hinge-applikasjonen til telefonen. Du kan få tilgang til det fra både Android- og IOS-applikasjonsmarkedene.

Etter at du har lastet ned applikasjonen, kan du fullføre registreringsprosessen med din Facebook-konto eller mobilnummer. Når du registrerer deg med Facebook-kontoen din og gir tilgang, vil Hinge prøve å matche deg med vennenes felles venner. Når du lager disse matchene, vil den selvfølgelig også vurdere kriteriene dine.

Da må du legge inn dine personlige opplysninger. Du må velge nabolag, høyde, etnisitet og informasjon som religion. Hvis du ikke vil, kan du også bruke “Foretrekker ikke å fortelle”-knappen. Hinge har delt «om deg»-delen i tre.

Disse er; “Dyder, vitale forhold og ondskap”. Du kan også svare på disse spørsmålene eller holde dem konfidensielle. Du kan også lage en tekst på 150 tegn. Når vi ser på disse funksjonene, kan vi si at Hinge ønsker å skape en annen profilstruktur ved å gå utenom det vanlige. Av denne grunn er vår Hinge Anmeldelse positiv i denne forbindelse.

hinge registration process review

Grensesnitt og profilgjennomgang av Hinge

La oss nå fortsette vår Hinge-gjennomgang med grensesnittet og profilene. Hinge er faktisk en blanding av apper som Tinder, Okcupid og Match. Vi kan si at det er som å samle de gode funksjonene til dem alle på en enkelt plattform.

Når du ser på profiler, vil du se et stort profilbilde som du kanskje liker eller som er mer sannsynlig å matche. Vi kan si at dette er en funksjon hentet fra Tinder. Og med disse ønsker Match og Okcupidin, en struktur som tar i bruk forståelsen av moro og dybde, deg velkommen.

Hinge betjener sine brukere med ulike og livlige profildesign. Du kommer over bios som er stilige og ofte inneholder intens informasjon. Informasjonen i profilen er ikke spredt og du kan raskt få tilgang til informasjonen.

Denne dype og høykvalitetsmetoden forklarer Hinge-profiler ganske godt.

Når vi ser på disse resultatene, kan vi si at Hinge har en meget behagelig, høy kvalitet og effektiv design når det gjelder grensesnitt og profiler. Av disse grunnene kan vi si at den har en god vurdering i vår Hinge Anmeldelse når det gjelder grensesnitt og profiler.

Hinge Premium Medlemskap Anmeldelse

La oss fortsette vår Hinge Anmeldelse nå med Premium-medlemstjenesten. Hinge lar også gratis brukere bruke det. Men som du kan forestille deg, er denne versjonen ganske begrenset. Hinge byr ikke på mange likes om dagen.

Du kan kanskje gi 10 til 12 likes om dagen. Men du vil også møte en mye raskere algoritme sammenlignet med Tinder, som gir mer enn 100 likes per dag avhengig av forholdsstatusen du leter etter. Du kan med andre ord finne partneren du leter etter i Hinge-appen raskere enn Tinder.

Hvis du virkelig vil bruke Hinge, må du bytte til et betalt medlemskap. Medlemsprisene er som følger;

1-måneders abonnement: $19,99.

3-måneders medlemskap: $39,99.

6-måneders abonnement: $59,99.

Med et betalt medlemskap får du ubegrenset med likes. Du kan imidlertid se folk som liker deg. Hvis du er en gratis bruker, kan du bare se likes hvis de er gjensidige. Du kan også filtrere treff ved hjelp av ulike metoder. For eksempel kan du finne de riktige kampene med mange filtre som utdanning, dårlige vaner, religion, familieplan og politikk. Av disse grunnene er vår Hinge-anmeldelse veldig positiv når det gjelder Premium-medlemskap.

Hinge Video Chat Review

La oss fortsette vår Hinge Review nå med videochatfunksjonen. Vi vil gratulere Hinge med dette. Fordi den la til videochatfunksjonen som ikke er tilgjengelig i de fleste datingapper og tok den til en annen dimensjon. Hinge lar deg ikke bare videochatte.

Den inneholder også tips for å holde samtalen i gang under videosamtalen. Den tilbyr deg 8 kategorier under videosamtaler. Og det gir deg 5 forskjellige alternativer der du klikker på en av disse kategoriene. På denne måten kan du fortsette samtalen uten avbrudd.

Etter vår mening er denne unike funksjonen ganske original og av høy kvalitet. Med denne funksjonen kan vi si at Hinge har tatt videochat til en annen dimensjon. Av disse grunnene fikk videochatfunksjonen høy rangering i vår Hinge Anmeldelse.

Hinge gjennomgang: konklusjon

Generelt kan vi si at Hinge er en kvalitetsdating-app som tilbyr veldig fine funksjoner. Ønsker du å bruke Hinge er dette et godt valg. Som en negativ funksjon kan vi bare si at de har noen nettside og kun en begrenset gratisversjon. Bortsett fra dette er Hinge et ganske bra program å bruke.

“Hinge Anmeldelse: Er Hinge legitimt eller en svindel?” utarbeidet for deg av Victoria Milan. Det var alt for nå av anmeldelsen! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen til Victoria Milan og følge med. Vi sees i vår neste artikkel.

Vanlige spørsmål om Hinge-anmeldelsen

Er Hinge en god datingside?

Ja, Hinge er en god datingside når den blir undersøkt med tanke på generelle funksjoner og linjer. Den tilbyr en god brukeropplevelse med sine ulike funksjoner og moderne design. For mer informasjon om Hinge, gå til “Hinge-Anmeldelse: Er Hinge Legitimt eller en Svindel?” Du kan bla gjennom innholdet vårt.

Er Hinge en hookup-app?

Egentlig er Hinge mer en relasjonsorientert app. Hensikten med appen er å finne kjærlighet. Men hvis du vil prøve lykken, kan du selvfølgelig det! Fordi ikke alle brukere bruker applikasjonen kun til dette formålet. For mer informasjon om Hinge, gå til “Hinge-anmeldelse: Er Hinge Legitimt Eller en Svindel?”.

Er Hinge trygt?

Ja, selvfølgelig! Hinge er en lovlig app og veldig trygg. Den har en høyt utviklet krypteringsinfrastruktur for brukere. På denne måten kan du bruke Hinge med ro i sinnet. For mer informasjon om Hinge, gå til “Hinge-anmeldelse: Er Hinge Legitimt Eller en Svindel?”.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.