Hvordan virker Tinder? – Den ultimative begyndervejledning 2022

how does tinder work

Tinder er en af de mest kendte dating apps på markedet, og med god grund — det er populært. Platformen kan prale af over 50 millioner brugere, der swiper deres vej gennem mulige romantiske interesser. Konceptet er simpelt — brugere vælger billeder fra en pulje af mennesker i deres alder og placering, og swiper derefter til venstre eller højre for at angive, om de er interesseret i den person eller ej. Hvis I begge finder hinanden interessante, kan I chatte og mødes til en date. Hvis du ønsker at lære, hvordan virker Tinder? Fortsæt med at læse denne artikel.

what is tinder

Hvad er Tinder?

Tinder blev skabt af Sean Rad. Den blev lanceret den 12. september 2012 ud af Hatch Labs, IAC’s “innovation sandbox.” Tinder er en dating app, der blev udgivet i 2012. Den er placeret i bunden af skærmen på både iOS og Android-telefoner — tryk på flammeikonet for at åbne den.

Når du er der, kan du stryge til højre eller venstre på andre brugeres fotos for at angive interesse eller mangel herpå. Hvis følelsen er gensidig, vil Tinder lade dig vide, at et match er blevet lavet og åbne op for en simpel meddelelsesfunktion.

Tinder er en mobil dating app, der fungerer som en matchmaker for brugere i nærheden baseret på deres præferencer. Tinder er kendt for sin unikke swiping funktion. Hvis bruger A kan lide bruger B, og bruger B kan lide bruger A tilbage, så er det et match, og de to er forbundet via appens chat-funktion.

Hvordan virker Tinder?

Tinder er en online dating app, der matcher par baseret på deres fysiske tiltrækning til hinanden. Den advarer dig om andre Tinder-brugere, der falder inden for en bestemt aldersgruppe og køn og er inden for en vis afstand fra din placering, og den fortæller dig, om I har nogen fælles venner.

Du kan vælge kun at se profilerne for dem, der bor i nærheden, eller du kan åbne dit område for at inkludere hele din stat eller endda hele landet. Det smukke ved Tinder er, at du kun bliver forbundet, når der er en gensidig interesse, hvilket skærer ned på de uønskede tilfældige beskeder fra folk, som du ikke har nogen interesse i at forbinde med.

Med Tinder kan du sende beskeder uden først at skulle matche. Men hvis denne person ikke kan lide, hvad han ser og stryger til venstre uden selv at bekymre sig om at se på din profil, så vil hans profil blive fjernet fra din liste. Hvis han kan lide det han ser, og vælger at stryge til højre, så er I to matchede, og begge personer kan sende den første besked.

Hvordan starter man Tinder?

Log på Tinder og opret en konto 

Opret eller log ind på din konto for at komme i gang med Tinder. Hvis du ikke har en Tinder-konto, skal du ikke bekymre dig! Det er en meget nem proces. For at deltage på Tinder skal du blot følge disse anvisninger:

  • Download Tinder-appen til iOS og Android, eller besøg Tinder.com for at bruge Tinder i en webbrowser.
  • Tryk på Log ind med Facebook for at logge ind med dine Facebook-kontooplysninger, eller tryk på Registrer med e-mail, hvis du hellere vil registrere dig med din e-mailadresse.
  • Hvis du vil oprette en konto ved hjælp af dit telefonnummer, skal du trykke på Log ind med telefonnummeret og følge vejledningen på skærmen.
  • Indtast dit navn, fødselsdag, køn og placering, når du bliver bedt om det.

Beslut, hvordan du vil bruge Tinder 

Det er vigtigt, fordi du vil oprette din profil til dette formål. Hvis du er på udkig efter noget afslappet, så skal du være upfront med dette i din profil. Hvis du er på udkig efter noget seriøst, så skal du være upfront med dette i din profil.

For virkelig at få mest muligt ud af Tinder, skal du beslutte, hvordan du vil bruge det, før du opsætter din profil eller swiper nogen til venstre eller højre. Har du lyst til at swipe bare for sjov? Leder du efter et engangsknald? Håber du på at finde en kæreste? Eller måske noget mere langsigtet?

Skriv en smart bio 

Når du opretter din Tinder bio, bør du huske på et par ting. Den første ting at huske er, at din bio skal være kort og sød (ligesom dine one-night stands). Du har kun 500 tegn at arbejde med, så jo mere effektiv du er med pladsen, jo bedre.

For det andet er det helt sikkert vigtigt med en smart bio. Der er ingen grund til at være super seriøs omkring det, men noget, der får læseren til at smile eller tænke er altid en god idé.

For det tredje, sørg for at din biografi afspejler hvem du faktisk er. Det er lige meget, hvor sjov du er, hvis det slet ikke er tæt på, hvem du er som person!

Vælg dine billeder

Hvis du fortæller en historie om dig selv, har du mere at tale om. På billederne skal folk kunne se dit ansigt, men læg ikke for mange selfies op. Og du skal ikke bekymre dig om størrelsen på dine billeder.

Når det kommer til at vælge dine billeder til Tinder, er det vigtigt at huske på, at dit primære profilbillede er alt, hvad brugerne vil se, når de swiper gennem deres liste over matches. Derfor er det så vigtigt at vælge et billede, der viser dig i dit bedste lys og får dig til at have det godt med dig selv.

Billeder med venner er gode til yderligere billeder, men du skal have dit primære profilbillede til kun at være dig, smilende til verden. Det er fordi vi vil vide, hvordan du faktisk ser ud uden at skulle tage hensyn til, om folk omkring dig er attraktive eller ej. Hvis dit hovedbillede er attraktivt, så er det lige meget, hvordan resten af dine billeder ser ud, fordi de fleste mennesker ikke kommer så langt, og dem der gør er ligeglade, fordi de allerede er interesserede i at tale med dig.

Det vigtigste er, at du vælger et billede, hvor du smiler og ser glad ud. Du ved aldrig, hvem der swiper til højre på dig!

How To Make A Tinder Profile

Swipe mindfuldt 

Hvis du nogensinde har brugt Tinder, kender du sikkert til swipe-funktionen. Når brugere ser et potentielt match, kan de stryge til højre for et “ja” eller til venstre for et “nej”. Denne funktion giver dig mulighed for at vælge de brugere, du er interesseret i, og gør det nemmere at indsnævre din søgning. Men, swiping er ikke så simpelt som at trykke. Du bør være opmærksom på, hvordan du bruger denne funktion, når du leder efter dates på Tinder eller lignende apps. Her er grunden:

Hvis du stryger for hurtigt, kan du gå glip af potentielle matches. Dette vil især ske, hvis du bruger Tinder’s automatiske swiping funktion. Sæt farten ned, og kig virkelig på hver bruger, før du beslutter, om de er et match eller ej. Hvis du opgiver nogen, der kunne have været kompatibel med dig, kan det være svært at finde dem igen senere i din søgning.

Du kan ved et uheld stryge til højre eller venstre, når du forsøger at lære mere om en bruger. Mens nogle apps lader dig fortryde denne handling, tilbyder andre ikke denne mulighed.

Chat med matches 

Når du har matchet med nogen, giver Tinder dig besked med deres brugernavn og et lille fotografi. Du kan derefter trykke på billedet for at se hele deres profil eller trykke på X eller afkrydsningsfeltet for at godkende eller afvise dem.

For at chatte med dit match skal du trykke på samtaleikonet i øverste højre hjørne af hovedskærmen. Hvis du ikke kan se dette ikon, skal du stryge nedad fra toppen af skærmen.

Du skulle se en liste over de matches, du har fået. For at se en match’s profil igen skal du blot trykke på vedkommendes billede på listen. Når du er i samtale med nogen, vil dine beskeder blive vist i en grå boble, og deres vil blive vist hvid.

Tinder er en ekstremt populær dating app, der giver brugerne mulighed for at komme i kontakt med andre baseret på fysisk udseende.

Start en effektiv samtale

Start med at sige noget mere end “hey” eller “hej”. Undgå at starte med en kompliment. Komplimenter kan være gode, men de er for meget, når du kun lige er begyndt at lære nogen at kende. Prøv i stedet at stille spørgsmål. Spørg hvordan deres dag var, spørg hvordan mødet de var til tidligere forløb, spørg hvad de laver den weekend.

Vær humoristisk og legende i dine samtaler. Hvis du ser, at din match har en interesse, hobby eller noget andet, du finder sjovt, så lav en joke om det. Legende spøg er en fantastisk måde at lære folk at kende og flirte uden at hoppe i for dybt for hurtigt.

Brug ikke nogen dårlige scorereplikker! Du har måske set nogle af disse på sociale medier eller tv-shows og synes, de er sjove, men de fleste kvinder synes, de er kedelige eller irriterende. Du ønsker at være vittig og få din match til at grine, ikke formidle mangel på selvtillid eller kreativitet.

Stil et åbent spørgsmål. Den nemmeste måde at starte en samtale med en ny person er at stille et spørgsmål, så medtag et. Skræddersy det til deres interesser eller deres arbejde, eller endda et af deres fotos.

Hold samtalen let og sjov i første omgang. Hvis en persons profil har fanget din opmærksomhed, skal du ikke være bange for at bryde isen med en charmerende besked. I værste fald vil de ikke svare, og du vil ikke have det godt med det – men i det mindste vil du vide, hvor du står!

Vær ikke bange for at være unik og anderledes! Du kommer ikke til at vinde alle over, men hvis du kan få nogle mennesker til at grine, så vil de helt sikkert huske dit navn, næste gang de ser det komme op i deres Tinder match feed!

8 Tips On How To Start A Conversation On A Dating App

Planlæg en date 

Som du kan forestille dig, er en Tinder date mere end bare at lære nogen at kende. Det er en stor del af dating processen, der kan være temmelig stressende og skræmmende. Men den eneste måde at komme over denne frygt er bare at gøre det.

Den bedste måde at gøre dette på kan virke kontraintuitivt: Bare aftal et tidspunkt til at mødes og gå på en date med din match. Det betyder, at I begge er tilgængelige på samme tid, men det er bedre end at afvise en potentiel date, fordi du er bange for at mødes med ham eller hende. Faktisk, når du først begynder at planlægge dates, vil du finde det lettere ikke at aflyse, fordi du vil være så motiveret af udsigten til faktisk at gå ud!

Brug betalt Tinder-medlemskab for flere matches 

Det viser sig, at et betalt medlemskab kan hjælpe dig med at få en bedre oplevelse.

Ideen om at betale for en dating-app lyder måske mærkeligt, men der er masser af brugere, der gør det. Ifølge dating- og forholdsbloggen SwipeHelper betaler 22 procent af Tinder-brugerne for appen.

Men er det det værd at betale for Tinder? Her er nogle grunde til, at du måske ønsker at abonnere.

Du kan få flere matches

Hvis du betaler for Tinder Plus eller Tinder Gold, kan du stryge til højre så mange gange, du vil. Der er ingen grænse for, hvor mange profiler du kan lide, medmindre du løber tør for profiler i nærheden, du kan stryge på.

Det betyder, at hvis du kan lide det, du ser, er der ingen grund til ikke at stryge til højre. Og med flere matches kommer muligheden for flere dates og hookups!

Du kan se, hvem der kan lide dig

Ved at betale for et medlemskab får du adgang til særlige funktioner som at se, hvem der kan lide dig. Det kan gøre det nemmere for folk, der leder efter en bestemt type match — f.eks. en person med en bestemt religion eller etnicitet — eller en person, der deler dine interesser, at finde matches uden at lave en masse swiping.

Rewind – En funktion, der giver dig mulighed for at gå tilbage i tiden, hvis du ved en fejl har swipet til venstre på en, som du rent faktisk kunne lide.

Passport – Tinder Plus giver dig mulighed for at ændre din placering, så du kan matche med mennesker over hele verden. For eksempel, hvis jeg rejser i Paris og ønsker at matche med lokale, før jeg ankommer, kan jeg sætte min placering som Paris og begynde at swipe tidligt. Dette er også praktisk, hvis der er nogen, der fanger dit øje i en anden by og du snart skal dertil – skift blot din placering i et par dage, før du tager derhen og begynder at matche dem!

Tinder Plus-abonnenter får også en gratis Boost hver måned. Hvis de ikke bruger det, mister de det boost i slutningen af måneden. Det er deres valg, hvornår de bruger deres gratis Boost, så hvis de vil vente til en bestemt dag i ugen, eller indtil en anden Boost bliver tilgængelig, er det fint!

På denne måde kan du bruge Tinder på den mest effektive måde og nemt finde en partner.

Det er alt for nu fra indholdet ” Hvordan virker Tinder? – Den ultimative begyndervejledning 2022″ udarbejdet af Victoria Milan! Hvis du leder efter mere indhold som dette, kan du besøge Victoria Milans blog og holde dig opdateret.

Derudover er Victoria Milan en datingside, der giver dig mulighed for at finde en partner med sine unikke funktioner. Du kan se online brugere på hjemmesiden og finde den perfekte partner med filter muligheder. Du kan nemt finde en partner med den fordel at den har millioner af brugere. Find nemt en partner med Victoria Milan! Klik her for at tilmelde dig Victoria Milan gratis!

why do people cheat

Ofte stillede spørgsmål om, hvordan Tinder fungerer 

Hvordan kan begyndere bruge Tinder?

Opret en konto for at bruge Tinder. Angiv dit navn, køn, alder, placering og kønspræferencer i din profil. Så skal du bare swipe. Bare swipe de brugere, du kan lide til højre, og dem, du ikke kan lide til venstre. Hvis den bruger, du kan lide, også kan lide dig, vil matchet finde sted. På den måde kan du starte samtalen.

Sådan får du matches på Tinder?

En effektiv profil

Effektiv profilskrivning

Vær ærlig

Brug billeder, du er god til.

Fremhæv dine bedste sider.

Når du sender beskeder, skal du ikke være stødende i starten og bare forsøge at lære brugeren at kende.

Sørg for at have en sjov og behagelig samtale.

Hvad betyder 24 timer på Tinder?

Tinder Gold- og Platinum-medlemmernes valg fornyes hver 24. time. Hvis du har købt valg, har du 24 timer til at se og vælge dem, før de forsvinder. Du vil få matches baseret på disse valg.

Kan jeg chatte på Tinder uden at betale? 

Du kan bruge Tinder gratis og chatte. Men Tinder tilbyder begrænsede matchrettigheder til dette. Derfor kan du ikke swipe ubegrænset. Du kan vælge et betalt medlemskab for at få en bedre brugeroplevelse på Tinder.

Hvem skal sms’e først på Tinder? 

Det er lige meget, hvem der sendte den første besked på Tinder. Det vigtige er at starte med et effektivt budskab og bruge sjove øjeblikke med den bruger, du matcher. Som et resultat kan I begge godt lide hinanden, det er vigtigere at se efter for at nyde det.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.