Hva er forskjellen mellom affære, utroskap og flørting?

what is the difference between affair cheating and a flirting

Affære, Utroskap og flørting er forskjellige ting. Faktisk har ikke alle den samme definisjonen, og det er på tide å lære seg disse definisjonene fullstendig! For å forklare kort:

Affære går i en gråsone. Utroskap er å ha et seksuelt eller følelsesmessig forhold til en annen person. Å flørte er å være for intim med andre mennesker. I dagens artikkel vil vi gi mer detaljert informasjon om dette emnet.

what is affair

Hva er affære?

Affære har forskjellig betydning i ulike kulturer, men det refererer vanligvis til et romantisk og/eller seksuelt forhold mellom to personer som ikke er gift med hverandre. En affære kan være fysisk, følelsesmessig eller begge deler.

Affære ligner på flørt. Fordi egentlig er affære utgangspunktet for flørt. Søte meldinger eller samtaler før flørtestadiet. Derfor er Affære faktisk det første skrittet mot bedrag.

Hva er flørting?

Flørting handler om følelsen av å bli likt, men det trenger ikke bety seksuell tiltrekning (selv om det kan). Å flørte i seg selv innebærer å sende ut et signal, og deretter se om det er gjengjeldt.

Flørting handler mer om å sende tekstmeldinger, snakke, tilbringe tid med ikke-partnere og kos enn vennskap. Flørting er det andre trinnet til Utroskap. Folk tilbringer tid med andre mennesker som er interessert i dem. De liker det når de liker og bryr seg om personen. Dette kan føre til emosjonell og seksuell utroskap over tid.

Hva er Utroskap?

Det er to hovedtyper av Utroskap: følelsesmessig og seksuell. Seksuelt utroskap innebærer vanligvis at noen har sex med noen andre enn partneren sin, mens følelsesmessig utroskap innebærer at noen uttrykker sin kjærlighet til noen andre.

Følelsesmessig Utroskap er “lettere” fordi det er mer en følelsesmessig forbindelse. Du kan føle at du forråder partneren din når du er utro mot dem, men det betyr ikke at følelsene ikke er ekte. Du kan bestemme deg for å ta saken til et annet nivå, og den følelsesmessige Utroskapingen kan være et skritt mot det målet.

Seksuelt utroskap er mer smertefullt fordi det innebærer å bryte et løfte, svikte tillit og potensielt undergrave forholdet. Det er lettere å rettferdiggjøre også, siden du ikke er “Utro” med noen som du har noen reell følelsesmessig tilknytning til.

Hva er forskjellene på affære, flørting og Utroskap

Hvis vi forklarer som en tabell, kan vi lett forstå forskjellene. Her er forskjellene.

TypeaffæreFlørtingUtroskap
Meldinger+++
Snakker i telefonkan være++
Datingkan være+
Emosjonelle følelserkan værekan være+
Seksuelle følelserkan være+
Reiser+
Kjønn+
Følelsesmessig utroskapkan værekan være+

does a cheating person cheat again

Hva er konsekvensene av affærer i et forhold?

Når du har en affære, kan det hende du ikke støter på for mange problemer som et resultat. Men innvendig kan det føre til at partneren din bryter tilliten til deg. Selv om resultatene ikke er destruktive, kan det føre til at krangel og problemer oppstår i samværet. Noen av de andre problemene du vil oppleve mens du er i denne situasjonen er:

 1. Partnerens tillit til deg reduseres.
 2. Du vil ha argumenter.
 3. Partneren din observerer deg hele tiden.
 4. Din argumentasjon kan reflektere over barna dine, og de kan bli skadet.
 5. Folks perspektiv på deg kan endre seg.

Hva er konsekvensene av å flørte i et forhold?

Å flørte med noen andre enn partneren din kan forårsake store problemer. Partneren din kan miste tilliten til deg og ikke tro deg. Andre konsekvenser som følger med dem er som følger.

 1. Din ektefelle stoler ikke på deg.
 2. Din ektefelle tror ikke på deg.
 3. Diskusjoner oppstr.
 4. Din ektefelle vil kanskje begrense deg.
 5. Det kan bli vanskelig for deg å ha et forhold til din ektefelle som før.
 6. Din ektefelle vil kanskje skilles.
 7. Barna dine kan bli påvirket av denne situasjonen.
 8. Din ektefelle føler kanskje ikke det samme følelsesmessig som før.

Hva er konsekvensene av Utroskap i et forhold?

Når du er utro, kan det resultere i skilsmisse, separasjon, følelsesmessig sammenbrudd, usikkerhet, og at partneren din ikke lenger tror på deg. Dette er noen av konsekvensene av utroskap i et forhold som kan påvirke livet ditt for alltid.

Når man er utro mot sin ektefelle eller partner, er det mer enn det åpenbare bedrag, løgner og brutte løfter. Det er mange konsekvenser av Utroskap som ofte blir oversett.

Noen av disse er:

 1. Din ektefelle kan utvikle usikkerhet som påvirker deres selvtillit
 2. Du kan bli økonomisk ødelagt av en skilsmisse eller advokatkostnader
 3. Skilsmissesaker kan påvirke dine fremtidige forhold og sosiale sirkler
 4. Du kan miste omsorgen for barna dine, noe som vil føre til depresjon og stress
 5. Du kan bli alkoholiker eller narkoman etter å ha mistet alt som er viktig for deg

Hvorfor er folk utro?

Det er mange grunner til at folk er utro. De 10 beste grunnene er som følger:

 1. Får ikke nok oppmerksomhet fra sin partner.
 2. Partneren deres oppfyller ikke deres behov, enten det er følelsesmessige eller fysiske behov.
 3. Konstante argumenter med partneren får dem til å søke trøst andre steder.
 4. De er misfornøyde i forholdet og de føler at de ikke er den samme personen de var da de først ble sammen med partneren sin.
 5. De kan ha frykt for intimitet og ha vanskelig for å åpne seg for partneren på grunn av det.
 6. De kan gå gjennom en tøff tid, enten det er økonomiske problemer, helseproblemer, familieproblemer eller andre problemer de kanskje har å gjøre med for øyeblikket, så de går ut og søker trøst i andres armer for å glemme om alle deres problemer selv om det bare er for en liten stund.
 7. De kjeder seg i forholdet og vil ha litt spenning i livene sine igjen.
 8. De krangler konstant med partneren sin om penger eller et annet problem, så en dag sier de bare “fuck it” og er utro mot dem bare for å ta igjen for alt som har foregått mellom dem i det siste som har fått dem til å være misfornøyd med hverandre i det siste.

why do people cheat

Vil en som er utro være utro flere ganger?

Denne artikkelen handler om den psykologiske effekten av utroskap på en person. Det starter med hvordan en utro person sannsynligvis vil utro igjen, og fortsetter deretter med å snakke om hvordan du kan stoppe dette fra å skje i forholdet ditt.

Svaret er både ja og nei! Hvis partneren din virkelig verdsetter deg, bryr seg om deg og du er glad i forholdet ditt, vil de sannsynligvis ikke være utro. Men hvis du hele tiden krangler i forholdet ditt, hvis partneren din ikke bryr seg om meningene dine og ikke streber etter forholdet ditt, vil de sannsynligvis være utro igjen.

Mesteparten av tiden når folk blir utro, klandrer de seg selv for ikke å legge merke til tegnene på at ektefellen deres var utro, eller de tror at ektefellen deres var utro fordi det er noe galt med dem. Dette er ikke sant! Du kan ikke forhindre at noen andre er utro ved å endre deg selv eller være en annen.

Folk som har blitt utsatt for utroskap føler seg ofte sinte på seg selv eller prøver å klandre seg selv for det som skjedde selv om det ikke var deres feil. Hvis du har blitt utsatt for utroskap, er det viktig å huske at alle gjør feil, men hvis de virkelig vil ha deg, ikke la dem gå.

Men sannheten er at det ikke er noen reell måte å si om en person vil være utro igjen eller ikke. Alt du kan gjøre er å stole på personen som var utro mot deg og håpe at de ikke gjør det igjen.

Hva bør jeg gjøre når partneren min er utro mot meg?

Utroskap er et mareritt som kan skje enhver person. Utroskap er et svik mot kroppen, sinnet og sjelen til partneren din. Når noen er utro mot deg, er det ikke lett å forstå hvorfor dette skjedde eller hva du bør gjøre. Utroskap handler ikke bare om sex, noen ganger er det bare følelsesmessig utroskap. Hvis du tror partneren din har vært utro mot deg, ikke trekk konklusjoner uten å ha konkrete bevis. Husk at det er andre årsaker til denne oppførselen.

Hvis ektefellen din har vært utro mot deg, er det første du bør gjøre å komme deg vekk fra ektefellen din og være alene. Vær alene og tenk. Hva du vil gjøre eller hvordan du føler deg. Etter å ha tenkt lenge, ta en avgjørelse. Møt deretter partneren din og la dem uttrykke seg. Etterpå, hvis du ønsker skilsmisse, ikke kast bort tiden, men hvis det er ting du vil fikse igjen, forklar dine ønsker til din ektefelle og sett regler. Selv om du ønsker å styre prosessen mer profesjonelt, kan du få støtte fra relasjonsterapeuter.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.