Hvad er forskellen mellem affære, utroskab og flirt?

what is the difference between affair cheating and a flirting

Affære, utroskab og flirt er forskellige ting. Faktisk har ikke alle af dem den samme definition, og det er tid til at lære disse definitioner fuldstændigt! For at forklare kort:

Affæren er at være i et gråt område. At være utro er at have et seksuelt eller følelsesmæssigt forhold til en anden person. At flirte er at være for intim med andre. I dagens artikel vil vi give mere detaljerede oplysninger om dette emne.

what is affair

Hvad er affære?

Affære har forskellige betydninger i forskellige kulturer, men det refererer generelt til et romantisk og/eller seksuelt forhold mellem to mennesker, der ikke er gift med hinanden. En affære kan være fysisk, følelsesmæssig eller begge dele.

Affære ligner flirt. Fordi affære faktisk er udgangspunktet for flirt. Søde beskeder eller samtaler før flirtestadiet. Derfor er affæren faktisk det første skridt i retning af bedrag.

Hvad er flirt?

Flirt handler om følelsen af at være elsket, men det behøver ikke at betyde seksuel tiltrækning (selv om det kan). Flirting i sig selv indebærer at sende et signal, og derefter se, om det er gengældt.

At flirte handler mere om at sende sms’er, tale, tilbringe tid med ikke-partnere og kæle end venskab. Flirt er det andet skridt til utroskab. Folk tilbringer tid med andre mennesker, der er interesserede i dem. De kan lide det, når de kan lide og bekymrer sig om personen. Dette kan føre til følelsesmæssig og seksuel utroskab over tid.

Hvad er utroskab?

Der er to hovedtyper af utroskab: følelsesmæssig og seksuel. Seksuel utroskab involverer typisk en person, der har sex med en anden end sin partner, mens følelsesmæssig utroskab involverer en person, der udtrykker deres kærlighed til en anden.

Følelsesmæssig utroskab er “lettere”, fordi det er mere af en følelsesmæssig forbindelse. Du føler måske, at du forråder din partner, når du er dem utro, men det betyder ikke, at følelserne ikke er ægte. Du kan beslutte at tage affæren til et andet niveau, og den følelsesmæssige utroskab kan være et skridt i retning af dette mål.

Seksuel utroskab er mere smertefuldt, fordi det indebærer at bryde et løfte, forråde tillid og potentielt underminere forholdet. Det er også lettere at retfærdiggøre, da du ikke er “utro” med nogen, for hvem du har nogen reel følelsesmæssig tilknytning. 

Hvad er forskellene i affære, flirt og utroskab

Hvis vi forklarer via en tabel, kan vi nemt forstå forskellene. Her er forskellene. 

TypeAffæreFlirtenUtroskab
Beskeder+++
Tale i telefonmåske++
Dating     –måske+
Følelsesmæssige følelsermåskemåske+
Seksuelle følelsermåske+
Rejser       –+
Sex       –+
Følelsesmæssig Utroskabmåskemåske+

does a cheating person cheat again

Hvad er konsekvenserne af en affære i et forhold?

Når du har en Affære, behøver du ikke støde på for mange problemer som følge heraf. Men indeni kan det få din partner til at miste deres tillid til dig. Selvom resultaterne ikke er destruktive, kan det få jer til at have skænderier og problemer i jeres samvær. Nogle af de andre problemer, du vil opleve i denne situation er:

 1. Din partners tillid til dig mindskes.
 2. I vil have skænderier.
 3. Din partner observerer dig konstant
 4. Jeres skænderi kan reflektere over dine børn, og de kan blive skadet.
 5. Folks perspektiv på dig kan ændre sig.

Hvad er konsekvenserne af at flirte i et forhold?

At flirte med en anden end din partner kan give store problemer. Din partner kan miste deres tillid til dig og ikke tro på dig. Andre konsekvenser, der følger med dem, er som følger.

 1. Din ægtefælle stoler ikke på dig.
 2. Din ægtefælle tror ikke på dig.
 3. Fortsatte diskussioner.
 4. Din ægtefælle ønsker måske at begrænse dig.
 5. Det kan blive vanskeligt for dig at have et forhold til din ægtefælle som før.
 6. Din ægtefælle ønsker måske at blive skilt.
 7. Dine børn kan blive påvirket af denne situation.
 8. Din ægtefælle kan ikke føle det samme følelsesmæssigt som før.

Hvad er konsekvenserne af at være utro i et forhold?

Når du er utro, kan det resultere i skilsmisse, separation, følelsesmæssigt sammenbrud, usikkerhed, og at din partner ikke længere tror på dig. Disse er nogle af konsekvenserne af utroskab i et forhold, der kan påvirke dit liv for evigt.

Når man bedrager sin ægtefælle eller partner, er der mere i det end det åbenlyse bedrag, løgne og brudte løfter. Der er mange konsekvenser af utroskab, som ofte overses.

Som eksempel kan nævnes:

 1. Din ægtefælle kan udvikle usikkerhed, der påvirker deres selvværd
 2. Du kan blive økonomisk ruineret af en skilsmisse eller advokatsalærer
 3. Skilsmissesager kan påvirke dine fremtidige relationer og sociale kredse
 4. Du kan miste forældremyndigheden over dine børn, hvilket vil føre til depression og stress
 5. Du kan blive alkoholiker eller stofmisbruger efter at have mistet alt, hvad der er vigtigt for dig

Hvorfor er folk utro?

Der er mange grunde til, at folk er utro. De 10 bedste grunde er som følger:

 1. Ikke at få nok opmærksomhed fra deres partner.
 2. Deres partner opfylder ikke deres behov, uanset om det er følelsesmæssige eller fysiske behov.
 3. Konstante skænderier med deres partner får dem til at søge trøst andre steder.
 4. De er ulykkelige i forholdet, og de føler, at de ikke er den samme person, som de var, da de først fandt sammen med deres partner.
 5. De kan have en frygt for intimitet og har svært ved at åbne op for deres partner på grund af det.
 6. De kan gå igennem en hård tid, uanset om det er økonomiske problemer, sundhedsproblemer, familieproblemer eller enhver anden form for problem, de kan beskæftige sig med i øjeblikket, så de går ud og søger trøst i en andens arme for at glemme alle deres problemer, selv om det kun er for et lille stykke tid.
 7. De keder sig i forholdet og ønsker noget spænding i deres liv igen.
 8. De skændes konstant med deres partner om penge eller et andet problem, så en dag siger de bare “fuck det” og bedrager dem bare for at hævne sig på dem for alt det, der er foregået mellem dem på det seneste, hvilket har fået dem til at være utilfredse med hinanden på det seneste.

why do people cheat

En gang utro, altid utro?

Denne artikel handler om den psykologiske effekt af at være utro. Det starter med, hvordan en utro person er tilbøjelig til at være utro igen, og derefter fortsætter med at tale om, hvordan man kan stoppe dette fra at ske i sit forhold.

Svaret er både ja og nej! Hvis din partner virkelig værdsætter dig, bekymrer sig om dig, og du er lykkelig i dit forhold, vil de sandsynligvis ikke være utro. Men hvis I konstant skændes i jeres forhold, hvis din partner er ligeglad med dine meninger og ikke stræber efter jeres forhold, vil de sandsynligvis være utro igen.

Størstedelen af tiden, hvor folk bliver bedraget, bebrejder de sig selv for ikke at have bemærket tegnene på, at deres ægtefælle var utro, eller de mener, at deres ægtefælle var utro, fordi der er noget galt med dem. Det passer ikke! Du kan ikke forhindre en anden i at være utro ved at ændre dig selv eller være en anden.

Mennesker, der er blevet bedraget, føler sig ofte vrede på sig selv eller forsøger at bebrejde sig selv for det, der skete, selv om det ikke var deres skyld. Hvis du er blevet bedraget, er det vigtigt at huske på, at alle begår fejl, men hvis de virkelig vil have dig, så giv ikke slip. 

Men sandheden er, at der ikke er nogen rigtig måde at afgøre, om en person vil svære utro igen eller ej. Alt du kan gøre er at stole på den person, der var dig utro og håber, at de ikke gør det igen.

Hvad skal jeg gøre, når min partner er mig utro?

Utroskab er et mareridt, der kan ske for enhver person. Utroskab er et forræderi mod din partners krop, sind og sjæl. Når du bliver bedraget, er det ikke nemt at forstå, hvorfor dette skete, eller hvad du skal gøre. Utroskab handler ikke kun om sex, nogle gange er det bare følelsesmæssig utroskab. Hvis du tror, din partner har været dig utro, skal du ikke drage konklusioner uden at have konkrete beviser. Husk, at der er andre grunde til disse adfærd.

Hvis din ægtefælle har været dig utro, skal du først komme væk fra din ægtefælle og være alene. Vær alene og tænk. Hvad du ønsker at gøre, eller hvordan du har det. Efter at have tænkt i lang tid, tag en beslutning. Så mødes du med din partner og lader dem udtrykke sig. Bagefter, hvis du ønsker en skilsmisse, skal du ikke spilde tid, men hvis der er ting, du ønsker at løse igen, så forklar dine ønsker til din ægtefælle og fastsæt regler. Selv hvis du ønsker at styre processen mere professionelt, kan du få støtte fra parterapeuter.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.