Narcistisch Liefdes Dilemma: Narcistische Vreemdgaan Patronen

narcissist cheating patterns

Heb je ooit een relatie gehad met een narcistisch persoon? Of heb je ooit gedacht dat je partner een narcist is? Narcistische mensen zijn niet zozeer afhankelijk van hun relaties, maar ze zijn eerder onderdrukkend in hun relaties. Ze willen gewoon dat hun eigen wensen op de eerste plaats komen en ze geven niets om jou. En zelfs als ze de gaslighting techniek niet kennen, zijn ze bedreven in het beetje bij beetje isoleren van jou. Deze mensen hebben vaak de neiging om vreemd te gaan. En als je er zeker van wilt zijn dat je partner een narcist is, zijn er een paar dingen die je moet weten.

Victoria Milan heeft vandaag de inhoud “Narcistisch Liefdesdilemma: Narcistische Vreemdgaan Patronen” voor u samengesteld. Op deze manier kunt u begrijpen of u een narcistische partner heeft en het opnieuw observeren volgens deze criteria in uw relatie. Hier is onze “Narcistisch Liefdes Dilemma: Narcistische Vreemdgaan Patronen” inhoud die we voor u hebben voorbereid.

Why Do Narcissists Cheat

Waarom gaan Narcisten vreemd?

Narcisten willen vaak hun ego bevredigen en genieten van de bewondering van alle mensen. Tegelijkertijd willen ze dat hun partners alleen bij hen blijven en niet van hen gescheiden worden. Narcistische mensen zijn over het algemeen mensen die van macht houden en die macht graag in handen hebben.

Bedriegen alle narcisten?

Het antwoord is natuurlijk nee! Maar mensen met narcistische persoonlijkheidsstoornissen zijn over het algemeen eerder ontrouw dan anderen. Mensen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPD) genieten van aandacht, en te veel aandacht die ze genieten leidt vaak tot vreemdgaan. Niet alle narcisten hebben de neiging om vreemd te gaan, hoewel dat meestal wel het geval is.

Daarom kunnen we niet zeggen dat ze dat voor allemaal doen. Maar we kunnen wel de kenmerken van narcisten die vreemdgaan bij elkaar onderzoeken en een inschatting maken van de situatie. Laten we nu eens kijken naar de patronen van narcisten die samen vreemdgaan.

Narcistische Vreemdgaan Patronen

We hebben al eerder gezegd dat narcistische mensen de neiging hebben om vreemd te gaan. Maar dit is niet waar voor elke narcist. In feite heeft elk individu in de wereld de neiging narcistisch te zijn. Daarom kun je sommige van de patronen die we hier zullen opnoemen waarnemen bij je partners. Maar als je met meer dan één te maken hebt, kan je partner een narcistisch persoon zijn. En het kan zijn dat hij je bedriegt. Laten we deze patronen nu eens samen onderzoeken.

do all narcissists cheat

1- Ze willen hun narcistische ego bevredigen

Gaslighters, aka narcisten, hebben een bodemloze ego bevrediging nodig. En deze ego-bron is nooit helemaal gevuld. Narcisten zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om hun ego te bevredigen. Zelfs nieuwe mensen. Dit is een van de grootste redenen waarom ze de neiging hebben om vreemd te gaan. Iedereen vindt het leuk om aardig gevonden te worden en om voor te zorgen. En ze gebruiken die om hun ego te bevredigen. Ze hebben ook de neiging om minder verantwoordelijk te zijn in hun relaties en hebben weinig zelfdiscipline. Dit is een van de narcistische vreemdgaan patronen.

2- Ze geven je het gevoel dat je waardeloos bent

In het begin van je relatie is alles mooi. Het is zelfs opwindend en vol passie. Ze vertellen je dat je perfect bent en dat je alles hebt wat ze zoeken. En ze zeggen dat wat zij voelen heel anders is. Maar zelfs als je na verloop van tijd een kleine fout maakt, presenteren ze het als een enorme fout.

Met de tijd, dingen veranderen en je relatie wordt anders en op dit punt. Dit komt omdat de narcist nu weet dat je afhankelijk bent van hem/haar. En vanaf dat punt, begint hij meestal te proberen om je te manipuleren zoals hij/zij dat wil. Je zoekt schuld bij jezelf, maar in feite, ligt het probleem niet bij jou. Het ligt allemaal aan de narcistische persoon. Dit is een van de narcistische vreemdgaan patronen

3- overtredingen met uw misleiding

Het is een van de technieken die narcisten veel gebruiken. Ze laten zichzelf onschuldig lijken en zeggen dat je vreemdgaat. Met deze techniek gaat het eigenlijk om het wegwerken van hun eigen zonden en hen te laten geloven dat wat zij doen de reden is.

Het is ook het begin van pogingen om je te isoleren en je te distantiëren van potentiële partners. Maar je hoeft je niet schuldig te voelen! Narcisten zijn vaak degenen die verantwoordelijk zijn voor het vreemdgaan. En dat is een van de manieren om jezelf af te leiden. Op deze manier bereiken ze veel dingen. Dit is een van de narcistische vreemdgaan patronen.

4- Ze veroordelen je

Een van de narcistische vreemdgaan patronen is wanneer narcisten oordelen zonder bewijs. Narcisten kunnen je ervan beschuldigen dat je vreemdgaat met wat dan ook. Ze kunnen je beschuldigen van vreemdgaan, zelfs als je je telefoon niet opneemt, te laat reageert op hun sms’jes, of zelfs je hoofd de andere kant opdraait.

Omdat zij eigenlijk degene zijn die zelf potentieel vreemdgaan. En daarom kan hij/zij je er constant van beschuldigen. “Of ben je me aan het bedriegen?” voordat je ook maar weet wat het is, kan je die vraag tegenkomen. In die tijd, terwijl jij ze probeert te overtuigen, zullen ze op dat moment vreemdgaan 🙂 Een interessante aanpak, is het niet? Maar ze zijn er meestal succesvol in.

5- Zij beschermen zichzelf niet seksueel

Narcisten geven vaak niet om hun seksuele gezondheid en beweren dat ze bescherming gebruiken. Ze hebben echter geen beschermingsmaatregelen genomen toen ze vreemdgingen. Daarom kan je seksuele gezondheid in gevaar zijn. Laat je daarom zo snel mogelijk regelmatig testen.

Narcistische mensen doen nooit concessies aan hun gevoel van bevrediging omdat ze altijd zeker van zichzelf zijn. En ze willen elk bevredigend gevoel ten volle ervaren. Dit is een van de redenen waarom ze geen voorzorgsmaatregelen nemen voor seks. Dit is een van de narcistische vreemdgaan patronen.

6- Ze verwachten dat je verdraagzaam bent, maar ze zijn niet verdraagzaam

Mensen die narcistisch zijn gaan heel goed om met het moment van chaos. Ze verwachten dat je ten alle tijden tolerant bent om hun doelen te bereiken. Zelfs als je ergens een tegengestelde mening over hebt, maakt dat voor hen niet uit.

Omdat hun eigen wensen en voorraden belangrijker zijn. Als je tegengestelde wensen hebt, maken ze de situatie chaotisch. Ze vertonen een onverdraagzame en onverdraagzame houding. In dit geval, nemen zij een vastberaden standpunt in om u ervan te overtuigen dat u verkeerd bent.

En als je ideeën niet overeenkomen en besloten om hen te verlaten, ze vaak zeggen: “Niemand zal van je houden zoals ik!” of “Je kunt gaan, de deur is daar!” vertonen dergelijke attitudes. Dit is een van de narcistische vreemdgaan patronen.

7- Hij/Zij zal je terug willen winnen

Narcistische mensen zullen je na een tijdje proberen te bereiken. Het idee van scheiding triggert de angsten van de narcist en zorgt ervoor dat ze een drang vertonen om op te geven. Ze zullen vele excuses verzinnen om weer in je leven te komen.

Soms komen ze terug om te reageren door tegen je te schreeuwen. Maar dit is een poging om aandacht te trekken. Soms proberen ze je weer te bereiken door smoesjes te verzinnen zoals “ik ben mijn spullen thuis vergeten”. Maar dit is eigenlijk een poging om verloren interesse terug te winnen.

Als je een langdurige relatie hebt gehad, zal het hem/haar waarschijnlijk veel tijd kosten om een slachtoffer als jij te vinden. Tegelijkertijd zullen ze proberen hun dieper wordende angsten om in de steek gelaten te worden te bevredigen. Dit is een van de narcistische vreemdgaan patronen.

8- Hij/zij zal weer weggaan nadat hij/zij jou heeft gekregen

Een van de favoriete elementen van narcisten is om gemakkelijk op te geven na het krijgen. Dit is een van de narcistische vreemdgaan patronen. Narcisten kunnen je niet intimideren om zichzelf op te geven, en ze stellen zichzelf voor hoe ze mij kunnen verlaten.

Ook dit is een element dat hen in staat stelt zich in te spannen om hun ego’s te bevredigen. Als ze je eenmaal te pakken hebben, geven ze je gemakkelijk op en laten je halverwege achter. Want narcisten hebben nu hun ego’s bevredigd en kunnen met een gerust hart hun weg vervolgen.

9- Ze willen dat je bij anderen uit de buurt blijft

Een van de meest kenmerkende eigenschappen van narcisten is om je anderen te laten wantrouwen. Dit is een van de narcistische vreemdgaan patronen. Ze willen alleen maar dat je hen vertrouwt en proberen je ervan te overtuigen dat anderen leugenaars zijn.

Dit is eigenlijk een tactiek om je terug te laten komen. Het feit dat hun partners zich alleen op zichzelf toeleggen, bevredigt hun egogevoel. Dit is ook een deel van het ego spel. Ze willen er zeker van zijn dat je geen andere mensen ziet, zelfs als je met hen breekt.

Dat is alles voor nu van de inhoud van “Narcistische Liefde Dead End: Narcissist Cheating Patterns” door Victoria Milan voor u voorbereid! Als u op zoek bent naar meer inhoud als deze, kunt u een bezoek brengen aan Victoria Milan’s blog en blijf op de hoogte. Ook, als je wilt begrijpen dat je partner je bedriegt, kun je onze “10 kenmerken van een bedriegende partner” inhoud bezoeken. Op deze manier kunt u er zeker van zijn of uw partner u bedriegt of niet.

Bovendien, Victoria Milaan is de juiste keuze voor u om de partner te vinden die u zoekt. Het is heel gemakkelijk om de partner te vinden die u zoekt in Victoria Milaan, dat wereldwijd miljoenen gebruikers bedient. Het biedt u de beste gebruikerservaring met zijn geavanceerde matching algoritme, moderne en eenvoudig te gebruiken interface. U kunt ook online gebruikers op de homepage zien en een snelle chat beginnen. Vind gemakkelijk de partner waar u naar op zoek bent met Victoria Milan! Het is ook volledig gratis om te registreren. Klik gewoon om te registreren bij Victoria Milan!

how do you know if a narcissist is cheating on you

FAQ over Narcistische Vreemdgaan Patronen

Hoe weet je of een narcist je bedriegt?

Narcisten hebben vaak een beschuldigende houding. En ze beschuldigen je vaak van bedrog, terwijl ze zelf bedriegen. Dit is een van de meest prominente kenmerken. Voor meer gedetailleerde informatie over dit onderwerp, kunt u onze “Narcistisch Liefdes Dilemma: Narcistische Vreemdgaan Patronen” inhoud te bezoeken.

Hoe handelt een Narcist als hij vreemdgaat?

Narcisten proberen je ervan te overtuigen dat ze loyaal aan je zijn, zelfs als ze betrapt worden op vreemdgaan. Zelfs als je bewijs hebt dat hij is vreemdgegaan, kunnen ze het ontkennen. Dit is een van de Narcistische Vreemdgaan Patronen. Voor meer gedetailleerde informatie over dit onderwerp, kun je onze “Narcistisch Liefdesdilemma: Narcistische Vreemdgaan Patronen” inhoud bezoeken.

Wat zijn de kenmerken van bedriegende narcisten?

  • Ze willen dat hun narcistische ego bevredigd wordt
  • Ze geven je het gevoel waardeloos te zijn
  • Overtredingen met je bedrog
  • Ze veroordelen je
  • Ze beschermen zichzelf niet seksueel
  • Ze verwachten dat je verdraagzaam bent, maar zelf zijn ze niet verdraagzaam.
  • Ze zullen je terug willen winnen
  • Ze zullen weer vertrekken nadat ze je te pakken hebben
  • Ze willen dat je bij anderen uit de buurt blijft

Zijn alle narcisten ontrouw?

Het antwoord is nee! Maar narcisten willen graag de aandacht van de meeste mensen om hun ego te bevredigen, en ze hebben vaak de neiging om vreemd te gaan. Dit is een van hun manieren om hun ego te bevredigen. Voor meer informatie over narcisten, kun je onze “Narcistisch Liefdes Dilemma: Narcistische Vreemdgaan Patronen” inhoud bezoeken.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.