8 tips over hoe een gesprek te beginnen op een dating app

8 Tips On How To Start A Conversation On A Dating App

We weten allemaal hoe pijnlijk ongemakkelijk het is om een gesprek te beginnen op een dating app, maar je intenties zijn goed. Je wilt een gesprek met iemand beginnen omdat je geïnteresseerd bent. Maar hoe begin je dat gesprek? Hoe zeg je hallo? Wat moet je schrijven? Dit artikel geeft je een paar tips die je kunt gebruiken om het beginnen van gesprekken makkelijker te maken. Het is geen wetenschap, maar het kan je net het vertrouwen geven om met meer mensen te gaan praten op de apps.

What Should I Talk To With A User I Match On Dating App

1- Toon belangstelling voor hun belangen

Als je een dating app gebruikt, is dit nog makkelijker. Je kunt naar hun profiel kijken en iets vinden dat jullie gemeen hebben om over te praten. Bijvoorbeeld, als je ziet dat iemand van een bepaalde sport of band houdt, vraag hem er dan naar; de meeste mensen praten graag over de dingen die ze leuk vinden.

Als je een beetje moedig bent, kun je zelfs commentaar geven op een van hun foto’s. “Is deze foto in Griekenland genomen? Ik ben er vorig jaar geweest en ik vond het geweldig! Welk deel heb je bezocht?”

Als je ziet dat iemand minstens één gemeenschappelijke vriend heeft met jou, aarzel dan niet om die persoon te benaderen voor informatie. Misschien zijn ze naar dezelfde universiteit geweest of in dezelfde stad opgegroeid. Dit zal het praten veel gemakkelijker maken!

2- Creatief zijn

Met zoveel mensen die dating apps gebruiken, is er zeker een hoop concurrentie. Hoewel het lijkt alsof meer matches je meer opties geven, doet het eigenlijk het tegenovergestelde. Zelfs met een laag match percentage, laat je niet ontmoedigen om de persoon te berichten. Het ergste dat kan gebeuren is dat ze niet reageren.

Bijvoorbeeld, als je geïnteresseerd bent in iemand die een fervent lezer en schrijver is, vraag hem dan wat zijn favoriete boek of kort verhaal is. Door iemand te vragen naar iets waar hij of zij gepassioneerd over is, kom je meer over hem of haar te weten en kun je zien of jullie interesses overeenkomen.

Vermijd doorsnee vragen als “wat doe je?” of “waar kom je vandaan?” Deze vragen zetten je gesprekspartner onder druk om met een gevat antwoord te komen, wat geforceerd en ongemakkelijk kan aanvoelen. Stel in plaats daarvan open vragen die context geven maar ruimte laten voor discussie.

Als je niet weet waar je over moet praten, probeer dan een lijst te maken van alle dingen die jullie gemeen hebben of dingen die goede eerste date ideeën zouden zijn. Het bedenken van doordachte gespreksstarters zal helpen de angst te verminderen die komt kijken bij het beginnen van een gesprek en verlaagt de kans op ghosted.

3- Wees persoonlijk

Als je een gesprek wilt beginnen, is je aanhef cruciaal. Of je nu op zoek bent naar vriendschap of een relatie, het doel is om persoonlijk en specifiek te zijn om een reactie te krijgen van iemand die jouw interesses en waarden deelt.

Het gaat er niet alleen om wat je zegt, maar ook hoe je het zegt. Uit onderzoek is gebleken dat non-verbale signalen, zoals de toon van je stem, belangrijker zijn dan wat je zegt.

Bijvoorbeeld: “Ik vind dit leuk,” gezegd op een vrolijke toon, komt oprecht en vriendelijk over, en de andere persoon zal eerder geneigd zijn op je bericht te antwoorden. Maar als je dezelfde woorden gebruikt op een vlakke toon, is de kans groter dat je genegeerd wordt.

Als je ervoor wilt zorgen dat iemand reageert op je openingsbericht op een datingapp of -site, kunnen deze drie tips helpen:

Wees persoonlijk. Complimenten worden meestal gewaardeerd door mensen omdat ze een bevestiging zijn. Dus als je berichten stuurt, kun je het beste op zoek gaan naar iets unieks over de persoon en daarmee beginnen. Als je bijvoorbeeld ziet dat hun hond voorkomt op een van hun foto’s, vraag ze er dan naar! Ze zullen gevleid zijn dat je het hebt opgemerkt en zullen het leuk vinden om over hun harige vriend te praten. En praat niet te veel over jezelf

4- Wees zelfverzekerd

Als je niet weet wat je moet zeggen tegen iemand die je leuk vindt, maak je dan geen zorgen. Het gebeurt met de beste van ons. Soms raken we zo verstrikt in wat een eerste bericht betekent (vooral op een online dating site of app), dat we verstijven en vergeten hoe we een gesprek moeten voeren. Het is oké – het gebeurt bij iedereen.

Gelukkig zijn er een aantal manieren om mensen in dating apps te berichten die zeker een reactie zullen opleveren.1

Dit is de nummer één regel voor het beginnen van een gesprek op een dating app: Wees zelfverzekerd! Niemand houdt van iemand die onzeker is over zichzelf of te verlegen is om een gesprek te beginnen met iemand die ze graag beter willen leren kennen.

Als je niet zeker weet wat je moet zeggen, denk dan aan dingen die jou uniek maken en begin van daaruit. Iets simpels als “Hoi, ik vind je profiel leuk” of “Hoi, ik ben [naam].” Als al het andere faalt en je kunt niets vinden op hun profiel dat je inspireert om iets te zeggen, geef dan gewoon commentaar op hun foto’s! Bijvoorbeeld, als ze van honden houden en foto’s van zichzelf met hun hond hebben, vraag er dan naar!

How Do You Keep A Conversation On A Dating Site

5- Wees grappig

Hoe praat je met een meisje op een dating app?

Het antwoord is simpel: Wees grappig.

Als het gaat om dating tips, het eerste wat je moet weten is dat meisjes zijn net zo nerveus als jij bent. Ze zijn op zoek naar iemand die hen aan het lachen kan maken en zich op hun gemak voelt in jouw gezelschap.

De sleutel hier is dus om jezelf niet te serieus te nemen. Je kunt een luchtig grapje maken over je slechte dag of misschien zelfs over vrouwen in het algemeen. De sleutel is om niemand te beledigen! In plaats daarvan, laat haar zich speciaal voelen en toon interesse in haar leven.

Ik raad dit aan omdat de meeste Tinder meisjes elke dag veel berichten ontvangen en weinigen bereid zijn om tijd te investeren in het lezen van lange paragrafen. Op deze manier verspil je geen tijd aan het schrijven van berichten die genegeerd zullen worden en kun je veelgemaakte fouten van mannen op Tinder vermijden.

6- Wees interessant

Ik heb wat spel. Ik ben echt goed in het praten met vreemden waar ik niets van weet. Als je een interessant persoon bent, is het niet moeilijk om met een vreemde te praten en hem je aardig te laten vinden.

Je kunt geen saai persoon zijn en verwachten dat mensen je aardig vinden. Je moet iets in je leven hebben dat je interessant maakt. Een goede baan, een hobby, een passie, wat dan ook.

Wij zeggen dit alles niet om op te scheppen, wij zeggen alleen dat als u iemand van hoge kwaliteit wilt om online mee te praten, u zelf ook van hoge kwaliteit moet zijn.

7- Begin niet zomaar een gesprek met wat dan ook; kies het juiste moment van de dag om een bericht te sturen

Je hebt de overeenkomsten. Je hebt een dozijn keer naar rechts geswiped en je bent overspoeld met reacties. Maar als je serieus bent over het vinden van romantiek online, wil je er zeker van zijn dat je op het juiste moment een gesprek begint.

Volgens dating app Happn is dat 20.30 uur. De app analyseerde ruwweg 4.000 gesprekken in zijn database om te bepalen wat het beste tijdstip is om met een nieuw iemand te gaan chatten.

De onderzoekers ontdekten dat de meerderheid van de gebruikers (65 procent) hun matches het liefst berichten tussen 6 en 8 uur ‘s avonds, wanneer ze zelf het meest waarschijnlijk online zijn. In feite is 21.00 uur het spitsuur voor mannen op dating apps, dus als je op zoek bent naar een date of afspraakje, ga dan online!

Maar als je nog geen geluk hebt gehad met het vinden van liefde in cyberspace, zijn er een paar dingen die je kunt doen om je perfecte match te vinden. “Ik weet dat sommige mensen geïntimideerd zijn door een gesprek te beginnen met iemand op een dating app,” zegt Charly Lester, mede-oprichter van de Londense dating app Lumen in een e-mail interview. “Mijn grootste advies zou zijn: ‘Wees niet bang!’ Het ergste wat er kan gebeuren is dat de ander niet reageert – maar je moet

8- Sommige mensen zijn misschien te verlegen voor video’s (of ze hebben misschien helemaal geen webcam), dus probeer sms’en of audio chatten voor video chatten als sms’en oud wordt

Sommige mensen zijn misschien te verlegen voor video’s (of ze hebben helemaal geen webcam), dus probeer eerst te sms’en of te audiochatten voordat je gaat videochatten als sms’en oud begint te worden. U kunt ook Skype gebruiken om hen te bellen op hun mobiele telefoon of huistelefoon als u het old-school wilt doen!

Zorg er wel voor dat je de persoon met wie je praat vertrouwt. Als ze aandringen op het gebruik van Skype, dan kunnen ze proberen om hun gezicht niet te laten zien omdat ze niet zijn wie ze zeggen dat ze zijn. Je moet nog steeds voorzichtig zijn, zelfs als je denkt dat je online crush echt te vertrouwen is. Ze kunnen je gewoon gebruiken voor informatie of iets anders dat je uiteindelijk pijn kan doen.

Zoals je kunt zien in het voorbeeld hierboven, zal het handhaven van een positieve houding op een dating app helpen om meer positieve reacties van uw potentiële matches aan te trekken. Het is duidelijk dat er niet één manier is om gesprekken aan te gaan op een dating app- maar er is zeker een manier om gesprekken aan te gaan die je meer positieve resultaten zal opleveren van je matches.

Dat is alles voor nu van de inhoud van “8 Tips over hoe je een gesprek te beginnen op een dating app” bereid door Victoria Milan voor u! Als u op zoek bent naar meer inhoud als deze, kunt u een bezoek Victoria Milan’s blog en blijf op de hoogte.

Ook Victoria Milaan is de makkelijkste en snelste manier om een partner te vinden. U hoeft geen tijd te verspillen met het vinden van een partner in Victoria Milaan, dat wereldwijd miljoenen gebruikers bedient! Met een zeer actieve user base en de mogelijkheid om gebruikers online te zien op de homepage, is Victoria Milan de beste manier om een partner te vinden! Het is ook gratis om te registreren! Vind gemakkelijk een partner met Victoria Milan! Klik om te registreren bij Victoria Milan! 

What Should I Do After Matching With a User in Dating App

FAQ over hoe een gesprek te beginnen op een dating app

Hoe begin je een gesprek op een dating app

Er zijn een paar dingen die je moet weten om een gesprek te beginnen;

  1. Toon interesse in hun interesses
  2. Creatief zijn
  3. Wees persoonlijk
  4. Wees zelfverzekerd
  5. Wees grappig
  6. Wees interessant
  7. Begin niet zomaar een gesprek met wat dan ook; kies het juiste moment van de dag om een bericht te sturen.
  8. Sommige mensen zijn misschien te verlegen voor video’s

Wat moet ik praten met een gebruiker die ik Match op dating app?

Als je een match hebt gevangen, hoef je je geen zorgen te maken! Allereerst, blijf kalm en probeer aantrekkelijk te zijn. Vermijd saaie gesprekken en begin nooit een gesprek met een “Hey” bericht. Hiervoor zijn er veel dingen die je moet doen. Bezoek ons artikel voor meer gedetailleerde informatie.

Wat moet ik doen na het matchen met een gebruiker in Dating App?

Ten eerste, begin een gesprek niet met saaie berichten zoals “Hey”. Onderzoek hun interesses of focus op het sturen van een grappig of boeiend bericht. Want miljoenen gebruikers reageren niet eens meer op deze berichten. Voor meer gedetailleerde informatie over dit onderwerp, bezoek ons artikel.

Hoe houd je een gesprek op een datingsite?

Wat je moet doen om het gesprek gaande te houden is eigenlijk heel simpel. Iedereen vindt het leuk om over zichzelf gevraagd te worden. Om deze reden kun je een paar vragen stellen over zijn interesses of onderwerpen die voor jou interessant kunnen zijn. Je kunt ook kleine en oprechte grapjes maken om hem/haar meer geïnteresseerd te maken tijdens het gesprek. Maar blijf weg van al te openhartige grapjes!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.