Hoe begin je een gesprek op Tinder 2022 (31 tips)

How To Start A Conversation On Tinder

Ik weet zeker dat dit geen nieuw probleem voor je is: hoe begin ik een gesprek op Tinder? Het is het nummer één ding dat iedereen je vertelt om aan te werken. Tinder is de een van de waardevolle dating applicatie. En niet weten hoe te beginnen is een gemeenschappelijk probleem voor elke gebruiker. In het artikel van vandaag zullen we uitleggen hoe je een gesprek te beginnen op Tinder.

1- Gebruik geen “Hey!”

Als je een match hebt op Tinder, begin dan niet met een gesprek “Hey”. Dat is de meest voorkomende manier waarop mensen hun gesprekken beginnen, zo blijkt uit een analyse van 200.000 Tinder gebruikers.

“Hey” en “Hi” kregen bijna geen reacties. Als je openingszin leuk of grappig is, kan het goed werken. Het belangrijkste is ervoor te zorgen dat je openingszin de juiste lengte en het juiste soort bericht heeft voor het platform en de persoon die hem zal ontvangen.

Bijvoorbeeld, als je iemand bericht op OKCupid of een andere dating site die gebruikersnamen gebruikt en niet echte namen, kan je iets als “Hey schatje” of “Hey sexy” gebruiken in plaats van te proberen om hun naam te gebruiken. Op deze manier kom je er niet per ongeluk achter dat hun naam niet zo geweldig is en voel je je als een dwaas omdat je ze bij de verkeerde naam noemt.

2- Creatief zijn 

Als je Tinder gebruikt, ben je je er waarschijnlijk van bewust dat de concurrentie hevig is. Je moet jezelf onderscheiden van de massa, en je creativiteit gebruiken om het ijs te breken met een meisje op Tinder.

Wat je hiervoor moet doen is vrij eenvoudig. Bekijk het profiel van de gebruiker waarmee je gematched bent en stuur een bericht naar de gebruiker over een onderwerp dat je aandacht trekt. Bijvoorbeeld, de gebruiker waarmee je matchte schreef de opmerking “Heavy Metal Lover” op zijn profiel. En het viel je op dat AC/DC tussen deze groepen staat geschreven. Je kunt beginnen met een bericht als dit. AC/DC is een van de beste bands maar zeker geen metal band! AC/DC is een rock and roll band. Je kunt zeggen. Op deze manier begin je een effectief gesprek op Tinder.

3- Zoeken naar de gemeenschappelijke punten

Matchen op Tinder is een goed begin, maar het is niet de alles en het einde. Omdat je niets weet over de persoon met wie je matcht behalve zijn naam, leeftijd en foto’s, is het van cruciaal belang om erachter te komen wat jullie gemeen hebben om verder te komen.

Uiteindelijk moet je doel zijn om van Tinder naar sms te gaan. De enige manier om dit te doen is door te zoeken naar iets wat jullie twee gemeen hebben. Tinder is een locatie-gebaseerde dating app. Wanneer je matcht op Tinder, onderzoek dan wat je gemeen hebt met de gebruiker waarmee je matcht. Als je matcht met iemand die een interesse deelt in je favoriete band, of jullie houden allebei van skiën, vraag ze dan over die dingen!

Een gespreksaanzet is interessanter dan het saaie oude “Hey” waar iedereen zo aan gewend is. Het is ook belangrijk om niet te opdringerig te zijn. Als ze je vragen niet beantwoorden, blijf ze dan niet steeds opnieuw stellen.

4- Leuk zijn

Het is echt niet moeilijk om leuk te zijn. Je kunt dit doen door grapjes te maken, of haar vragen te stellen die haar aan het lachen maken. Of te praten over dingen die grappig zijn.

Als je met een mooi meisje op Tinder praat, bedenk dan wat ze graag van je zou willen horen. Ze zal waarschijnlijk wat grappen willen horen, of grappige verhalen.

Bedenk wat je gaat zeggen voordat je met haar praat. Als je niet weet wat je moet zeggen, stel haar dan gewoon vragen en luister naar haar antwoorden. Dit is een van de dingen die meisjes aantrekkelijk vinden in jongens – het vermogen om te luisteren en hun gevoelens te begrijpen. Op deze manier kun je een leuk gesprek beginnen op Tinder.

5- Wees recht door zee

Als je een match hebt op Tinder, wees dan recht door zee. Je eerste bericht moet de persoon laten weten dat je oprecht geïnteresseerd bent in hem als persoon en niet alleen in een afspraakje. Toon je persoonlijkheid en wees creatief. Stel open vragen die aanzetten tot een gesprek en delen.

6- Complimenteer haar niet

Om een match te krijgen op Tinder, moet je echt zorgen dat je profiel opvalt, en dat betekent dat je moet weten hoe je een gesprek begint op Tinder.

Je denkt misschien dat de beste manier om een gesprek te beginnen is met een compliment. Maar als je wilt weten hoe je een gesprek begint op Tinder, vergeet dan de complimentjes. Complimenten zijn geweldig, maar als je wilt weten hoe je een gesprek op Tinder kunt beginnen, moet je dieper gaan dan dat. Vrouwen worden de hele dag gebombardeerd met complimenten.

Het echte geheim om een gesprek te beginnen op Tinder is dit: lees haar profiel en reageer op iets wat ze daar heeft gezegd.

7- Stuur grappige GIF in het begin van een gesprek op Tinder

Als je een gesprek wilt beginnen op Tinder, moet je je onderscheiden van de massa. Als je met iemand gematcht bent en niets slims of grappigs kunt bedenken om te zeggen, waarom stuur je hem dan geen GIFje?

Of je nu op zoek bent naar een ijsbreker of gewoon wat humor in je gesprek wilt brengen, er zijn genoeg hilarische GIFjes die je via Tinder kunt sturen.

Hoe stuur je een GIF op Tinder

Voordat je op zoek gaat naar de perfecte GIF, is het het beste om te begrijpen hoe het versturen van GIFs werkt op Tinder.

Bij het versturen van een bericht op Tinder, heb je drie opties: tekst, foto, of GIF. Als je op het teksticoontje rechtsonder in de app tikt terwijl je in een chatvenster bent, kun je een bericht typen zoals normaal. Als je op het afbeeldingspictogram tikt, kiest je een foto uit de bibliotheek van jouw telefoon. Als je op het GIF-pictogram tikt, kan je door duizenden verschillende animaties bladeren.

Tinder Examples Messages

8- Begin een gesprek op Tinder Voorbeelden Berichten

9- Wat ben je op dit moment aan het doen?

10- Wat heb je vandaag gedaan?

11- Wat doe je graag voor je plezier?

12- Wat doe je voor de kost?

13- Heb je onlangs een goed boek gelezen?

14- Kijk je graag films? Zo ja, wat is je favoriete genre?

15- Ben je meer een TV persoon, of hou je meer van films?

16- Wie is je favoriete acteur of actrice?

17- Ben je een kattenmens, een hondenmens, allebei of geen van beide?

18- Is er iets waar je je echt aan ergert? Wat is het en waarom stoort het je zo?

19- Wat doe je graag voor je plezier?

20- Hoe omschrijft je jouw baan? Wat vind je er het leukst aan?

21- Heb je nog leuke plannen voor het weekend?

22- Ben je een honden- of een kattenliefhebber?

23- Hoi, waarom veeg je naar rechts?

24- Leuke foto’s! Je ziet er super schattig uit op alle foto’s.

25- Haha, ik denk dat we allebei rechts hebben geveegd 😉

26- Je vraagt je waarschijnlijk af wie deze kerel is en waarom hij op Tinder zit.

27- Ik snap het – Ik zit op een dating app net als jij, en ik sta open om van het tegendeel overtuigd te worden.

28- Nu je mijn verhaal kent, laat me je een beetje over mezelf vertellen.

29- Ik ben erg actief op Tinder omdat ik graag nieuwe mensen ontmoet in mijn omgeving.

30- Dus als je iemand zoekt om mee te praten of iets te gaan drinken, zou ik graag je nieuwe vriend willen zijn.

31- Voel je vrij om me een bericht te sturen en zeg hallo als je wilt chatten. Mijn naam is David.

Dat is alles voor nu van de inhoud van “Hoe begin je een gesprek op Tinder 2022” voorbereid door Victoria Milan! Als je op zoek bent naar meer inhoud als deze, kan je een bezoek Victoria Milan’s blog en blijf op de hoogte.

Daarnaast is Victoria Milan de beste dating site die je toelaat om een partner te vinden met zijn unieke functies. je kunt online gebruikers zien op de homepage en de perfecte partner vinden met filteropties. je kunt gemakkelijk een partner vinden met het voordeel dat er miljoenen gebruikers zijn. Vind gemakkelijk een partner met Victoria Milan! Klik hier om je gratis aan te melden bij Victoria Milaan!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.