Hur man startar en konversation på Tinder 2022 (31 tips)

How To Start A Conversation On Tinder

Jag är säker på att detta inte är ett nytt problem för dig: hur startar jag en konversation på Tinder? Det är det första som alla säger åt dig att arbeta med. Tinder är en av de värdefulla dejtingapplikationerna. Och att inte veta hur man börjar är ett vanligt problem för alla användare. I dagens artikel kommer vi att förklara hur man startar konversation på Tinder.

1- Använd inte “Hej!”

När du hittar en match på Tinder, börja inte prata “Hej”. Det är det vanligaste sättet som folk börjar sina konversationer, enligt en analys av 200,000 Tinder-användare.

“Hej” och “Hej” fick nästan noll svarsfrekvens. Om din öppningsrubrik är söt eller rolig kan den fungera bra. Nyckeln är att se till att din öppnare har rätt längd och typ av meddelande för plattformen och den person som kommer att ta emot det.

Om du till exempel skickar meddelanden till någon på OKCupid eller en annan dejtingsajt som använder användarnamn och inte riktiga namn, kan du använda något som “Hej sötnos” eller “Hej sexy” istället för att försöka använda deras namn. På så sätt får du inte av misstag reda på att deras namn inte är så bra och känner dig som en idiot för att kalla dem vid fel namn.

2- Var kreativ

Om du använder Tinder är du förmodligen medveten om att konkurrensen är hård. Du måste skilja dig från mängden och använda din kreativitet för att bryta isen med en tjej på Tinder.

Vad du behöver göra för detta är ganska enkelt. Granska profilen för användaren du matchade med och skicka ett meddelande till användaren om ett ämne som fångar hans eller hennes uppmärksamhet. Till exempel skrev användaren du matchade med anteckningen “Heavy Metal Lover” på sin profil. Och du märkte att AC/DC skrivs mellan dessa grupper. Du kan börja med ett meddelande som detta; AC/DC är ett av de bästa banden men definitivt inget metalband! AC/DC är ett rock and roll-band. Kan du säga. På så sätt startar du en effektiv konversation på Tinder.

3- Sök efter de gemensamma poängen 

Att matcha på Tinder är en bra början, men det är inte det bästa. Eftersom du inte vet någonting om personen du matchar med utöver deras namn, ålder och foton, är det avgörande att ta reda på vad du har gemensamt för att föra saker framåt.

I slutändan bör ditt mål vara att gå från Tinder till att skicka sms. Det enda sättet att göra detta är att söka efter något som ni två har gemensamt. Tinder är en platsbaserad dejtingapp. När du matchar på Tinder, undersök vad du har gemensamt med användaren du matchade med. Om du matchar någon som delar ett intresse för ditt favoritband, eller om ni båda gillar att åka skidor, fråga dem om de sakerna!

En konversationsstartare är mer engagerande än det tråkiga gamla “Hej” som alla är så vana vid. Det är också viktigt att inte vara för påträngande. Om de inte svarar på dina frågor, fortsätt inte att ställa dem om och om igen.

4- Var rolig 

Det är verkligen inte svårt att vara rolig. Du kan göra detta genom att dra skämt eller ställa frågor till henne som får henne att skratta. Eller prata om saker som är roliga.

När du pratar med en vacker tjej på Tinder, tänk på vad hon skulle vilja höra från dig. Hon kommer förmodligen att vilja höra några skämt eller roliga historier.

Tänk på vad du ska säga innan du pratar med henne. Om du inte vet vad du ska säga, ställ bara frågor till henne och lyssna på hennes svar. Det här är en av de saker som tjejer tycker är attraktiva hos killar – förmågan att lyssna och förstå sina känslor. På så sätt kan du starta en rolig konversation på Tinder.

5- Var rak på sak 

När du matchar på Tinder, var rak på sak. Ditt första meddelande bör låta personen veta att du är genuint intresserad av dem som person och inte bara efter en ihopkoppling. Visa din personlighet och var kreativ. Ställ öppna frågor som uppmuntrar till samtal och delning.

6- Komplimentera inte henne 

För att få en matchning på Tinder måste du verkligen få din profil att sticka ut, och det betyder att du vet hur man startar en konversation på Tinder.

Du kanske tror att det bästa sättet att börja en konversation är med en komplimang. Men om du vill veta hur man startar en konversation på Tinder, glöm komplimanger. Komplimanger är bra, men om du vill veta hur man startar en konversation på Tinder måste du gå djupare än så. Kvinnor bombarderas med komplimanger hela dagen lång.

Den verkliga hemligheten för att starta en konversation på Tinder är denna: läs hennes profil och kommentera något hon sa där.

7- Skicka roliga GIFs -start till konversation på Tinder

Om du vill starta en konversation på Tinder måste du sticka ut från mängden. Om du har blivit matchad med någon och inte kan komma på något smart eller roligt att säga, varför inte skicka dem en GIF?

Oavsett om du letar efter en isbrytare eller bara vill injicera lite humor i din konversation, finns det massor av roliga GIF-filer som du kan skicka över Tinder.

Hur man skickar en GIF på Tinder

Innan du börjar leta efter den perfekta GIF:en är det bäst att förstå hur det fungerar att skicka GIF:er på Tinder.

När du skickar ett meddelande på Tinder har du tre alternativ: text, foto eller GIF. Om du trycker på textikonen i det nedre högra hörnet av appen medan du är i ett chattfönster, kan du skriva ett meddelande som vanligt. Tryck på bildikonen och välj ett foto från din telefons bibliotek. Genom att trycka på GIF-ikonen kan du bläddra igenom tusentals olika animationer.

Tinder Examples Messages

8- Börja konversation på Tinder – Exempel meddelanden

9-Vad håller du på med just nu?

10- Vad har du gjort idag?

11- Vad tycker du om att göra för skojs skull?

12- Vad jobbar du med?

13- Har du läst några bra böcker nyligen?

14- Gillar du att titta på film? Om så är fallet, vilken är din favoritgenre?

15- Är du mer av en TV-person, eller föredrar du filmer?

16- Vem är din favoritskådespelare eller -skådespelerska?

17- Är du en kattmänniska, en hundmänniska, båda eller inget av det?

18- Finns det något som verkligen irriterar dig? Vad är det och varför stör det dig så mycket?

19- Vad tycker du om att göra för skojs skull?

20- Hur beskriver du ditt jobb? Vad gillar du mest med det?

21- Har du några roliga planer för helgen?

22- Är du en hundmänniska eller en kattmänniska?

23- Hej, vad fick dig att svepa rätt?

24- Fina bilder! Du ser supersöt ut i alla.

25- Haha, jag antar att vi båda svepte höger 😉

26- Du undrar säkert vem fan är den här killen och varför är han på Tinder.

27- Jag förstår – jag använder en dejtingapp precis som du, och jag är öppen för att bli övertygad om något annat.

28- Nu när du känner till min historia, låt mig berätta lite om mig själv.

29- Jag är väldigt aktiv på Tinder eftersom jag älskar att träffa nya människor i mitt område.

30- Så om du letar efter någon att prata eller ta en drink med, skulle jag älska att bli din nya vän.

31- Skicka gärna ett meddelande till mig och säg hej om du vill chatta. Mitt namn är David.

Det var allt för nu från innehållet i “Hur Man Startar En Konversation På Tinder 2022” utarbetat av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsidan som låter dig hitta en partner med dess unika egenskaper. Du kan se online användare på hemsidan och hitta den perfekta partnern med filteralternativ. Du kan enkelt hitta en partner med fördelen att ha miljontals användare på sidan. Hitta en partner med Victoria Milan enkelt! Klicka här för att registrera dig gratis hos Victoria Milan!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.