Sådan starter du en samtale på Tinder 2022 (31 tips)

How To Start A Conversation On Tinder

Jeg er sikker på, at dette ikke er et nyt problem for dig: hvordan starter jeg en samtale på Tinder? Det er det første, alle siger, man skal arbejde på. Tinder er en af de værdifulde datingapplikationer. Og ikke at vide hvordan man starter er fælles problem for alle brugere. I dagens artikel vil vi forklare, hvordan man starter en samtale på Tinder.

1- Brug ikke “Hey!” 

Når du ser et match på Tinder, skal du ikke begynde samtalen med “Hey”. Det er den mest almindelige måde folk starter deres samtaler på, ifølge en analyse af 200.000 Tinder-brugere.

“Hey” og “Hej” modtog næsten nul svarrater. Hvis din åbningslinje er sød eller sjov, kan det fungere godt. Nøglen er at sikre, at din åbner er den rigtige længde og slags besked til platformen og den person, der vil modtage den.

Hvis du for eksempel sender beskeder til nogen på OKCupid eller en anden datingside, der bruger brugernavne og ikke rigtige navne, kan du bruge noget som “Hey cutie” eller “Hey sexy” i stedet for at prøve at bruge deres navn. På den måde opdager man ikke tilfældigvis, at deres navn ikke er så godt og føler sig som et fjols, fordi man kalder dem ved det forkerte navn.

2- Vær kreativ

Hvis du bruger Tinder, er du sikkert klar over, at konkurrencen er hård. Du er nødt til at adskille dig fra mængden, og bruge din kreativitet til at bryde isen med en pige på Tinder.

Hvad du skal gøre for dette er ganske simpelt. Gennemgå profilen af den bruger, du matchede med, og send en besked til brugeren om et emne, der fanger din opmærksomhed. For eksempel skrev den bruger, du matchede med, notatet “Heavy Metal Lover” på deres profil. Og du bemærkede, at AC/DC er skrevet mellem disse grupper. Du kan starte med en besked som denne. AC/DC er et af de bedste bands, men absolut ikke et metalband! AC/DC er et rock and roll band. Kan du sige. På denne måde starter du en effektiv samtale på Tinder.

3- Søg efter de fælles punkter 

Matchning på Tinder er en god start, men det er ikke alt. Da du ikke ved noget om den person, du matcher med ud over deres navn, alder og billeder, er det afgørende at finde ud af, hvad I har til fælles, for at komme videre.

I sidste ende bør dit mål være at gå fra Tinder til sms’er. Den eneste måde at gøre dette på er at lede efter noget, I to har tilfælles. Tinder er en lokationsbaseret datingapp. Når du matcher på Tinder, skal du undersøge, hvad du har til fælles med den bruger, du matchede med. Hvis du matcher med nogen, der deler en interesse i dit yndlingsband, eller I begge kan lide at stå på ski, så spørg dem om disse ting!

En samtalestarter er mere engagerende end den kedelige gamle “Hey”, som alle er så vant til. Det er også vigtigt ikke at være for pågående. Hvis de ikke svarer på dine spørgsmål, skal du ikke blive ved med at stille dem igen og igen.

4- Vær sjov

Det er ikke svært at være sjov. Du kan gøre dette ved at lave sjov, eller stille hende spørgsmål, der får hende til at grine. Eller tale om ting, der er sjove.

Når du taler med en køn pige på Tinder, så tænk over, hvad hun gerne vil høre fra dig. Hun vil sikkert gerne høre nogle vittigheder, eller sjove historier.

Tænk på, hvad du vil sige, før du taler med hende. Hvis du ikke ved, hvad du skal sige, så bare stil hende spørgsmål og lyt til hendes svar. Dette er en af de ting, som piger finder attraktive i fyre – evnen til at lytte og forstå deres følelser. På denne måde kan du starte en sjov samtale på Tinder.

5- Vær ligetil

Når du matcher på Tinder, så vær ligetil. Din første besked bør fortælle personen, at du er oprigtigt interesseret i dem som person og ikke kun efter et forhold. Vis din personlighed og vær kreativ. Stil åbne spørgsmål, der tilskynder til samtale og deling.

6- Komplimenter hende ikke 

For at få et match på Tinder, er du virkelig nødt til at få din profil til at skille sig ud, og det betyder at vide, hvordan man starter en samtale på Tinder.

Du tror måske, at den bedste måde at starte en samtale på er med en kompliment. Men hvis du vil vide, hvordan man starter en samtale på Tinder, så glem alt om komplimenter. Komplimenter er gode, men hvis du vil vide, hvordan du starter en samtale på Tinder, skal du gå dybere end det. Kvinder bliver bombarderet med komplimenter hele dagen lang.

Den virkelige hemmelighed ved at starte en samtale på Tinder er dette: Læs hendes profil og kommenter noget, hun sagde der.

7- Send sjov GIF for at starte en samtale på Tinder 

Hvis du vil starte en samtale på Tinder, skal du skille dig ud fra mængden. Hvis du er blevet matchet med nogen og ikke kan komme i tanke om noget smart eller sjovt at sige, hvorfor så ikke sende dem en GIF?

Uanset om du er på udkig efter en isbryder eller bare ønsker at indsprøjte lidt humor i din samtale, er der masser af sjove GIF’er, som du kan sende over Tinder.

Sådan sender du en GIF på Tinder

Før du begynder at lede efter den perfekte GIF, er det bedst at forstå, hvordan det fungerer at sende GIF’er på Tinder.

Når du sender en besked på Tinder, har du tre muligheder: tekst, foto eller GIF. Hvis du trykker på tekstikonet i nederste højre hjørne af appen, mens du er i et chatvindue, kan du skrive en besked som normalt. Tryk på billedikonet, og vælg et billede fra din telefons bibliotek. Ved at trykke på GIF-ikonet kan du gennemse tusindvis af forskellige animationer.

Tinder Examples Messages

8- Eksempler på beskeder til start af samtale på Tinder 

9- Hvad har du gang i lige nu?

10- Hvad har du lavet i dag?

11- Hvad kan du lide at gøre for sjov?

12- Hvad arbejder du med?

13- Har du læst nogen gode bøger for nylig?

14 – Kan du lide at se film? Hvis ja, hvad er din yndlingsgenre?

15- Er du mere til tv, eller foretrækker du film?

16- Hvem er din yndlingsskuespiller eller skuespillerinde?

17- Er du en katteperson, en hundeperson, begge eller ingen?

18- Er der noget, der virkelig irriterer dig? Hvad er det, og hvorfor generer det dig så meget?

19- Hvad kan du lide at gøre for sjov?

20- Hvordan beskriver du dit job? Hvad kan du bedst lide ved det?

21- Har du nogen sjove planer for weekenden?

22- Er du et hundemenneske eller et kattemenneske?

23- Hej, hvad fik dig til at swipe til højre?

24- Flotte billeder! Du ser super sød ud i dem alle.

25 – Haha, jeg gætter vi begge swipede til højre 😉

26- Du undrer dig sikkert over, hvem ham her er, og hvorfor han er på Tinder.

27- Jeg forstår — Jeg er på en datingapp ligesom dig, og jeg er åben for at blive overbevist om det modsatte.

28- Nu da du kender min historie, lad mig fortælle dig lidt om mig selv.

29- Jeg er meget aktiv på Tinder, fordi jeg elsker at møde nye mennesker i mit område.

30- Så hvis du leder efter nogen at snakke eller tage en drink med, vil jeg meget gerne være din nye ven.

31- Du er velkommen til at sende mig en besked og sige hej, hvis du vil chatte. Mit navn er David.

Det er alt for nu fra indholdet “Sådan starter du en samtale på Tinder 2022” udarbejdet af Victoria Milan! Hvis du leder efter mere indhold som dette, kan du besøge Victoria Milans blog og holde dig opdateret.

Derudover er Victoria Milan en datingside, der giver dig mulighed for at finde en partner med sine unikke funktioner. Du kan se online brugere på hjemmesiden og finde den perfekte partner med filter muligheder. Du kan nemt finde en partner med den fordel at den har millioner af brugere. Find nemt en partner med Victoria Milan! Klik her for at tilmelde dig Victoria Milan gratis! Klikk her for å registrere deg for Victoria Milan gratis!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.