Collarspace Recension av Victoria Milan

collarspace review from victoria milan

Collarspace är en av de mest populära sexdejtingapparna i världen, som består av BDSM-gemenskap. Det gamla namnet på Collarspace var Collarme. Mindre förändringar skedde efter att Collarmes grundare sålt alla lagliga rättigheter av appen till ett annat företag. Så, har dessa förändringar varit positiva eller negativa?

Victoria Milan gjorde en Collarspace Recension för dig idag och utvärderade de positiva och negativa aspekterna för dig. På så sätt, om du funderar på att använda Collarspace, kan du fatta bättre beslut om din vilja att använda det tack vare vårt innehåll. Här är vår Collarspace-recension som vi förberett åt dig.

is collarspace safe

Vad är Collarspace?

Collarspace är världens största BDSM-gemenskap som betjänar världen. Syftet med Collarspace är att introducera användare med BDSM-fantasier. Den har cirka 1,6 miljoner användare över hela världen. Detta är en av anledningarna till att Collarspace är det mest populära BDSM-gemenskaperna.

Collarspace Profilrecension

Som vi sa tidigare är Collarspace en plattform för BDSM-gemenskapen. Det är en plattform som används av människor som är lydiga, dominerande och till och med homosexuella. Eftersom dess användare vanligtvis är sexorienterade kan du ha konversationer om detta ämne direkt. Faktum är att de flesta av användarna inte tvekar att ladda upp sina nakenbilder på sina profiler. När du börjar chatta kan du boka ett möte och njuta för natten.

Collarspace Recension av Profilkvalitet

I vår Collarspace Recension ska vi nu ta en titt på profilkvalitet. Profilkvaliteten på Collarspace är faktiskt inte på en tillräcklig nivå. Kort information ges i profilerna. Men eftersom du anger dina preferenser under registreringen ökar dina chanser att nå rätt användare. Profilbilder är stora, men de gör också att du stöter på suddiga bilder.

Collarspace-medlemmar

Vi fortsätter snabbt med vår Collarspace-granskning. Som vi sa tidigare har Collarspace 1,6 miljoner medlemmar. Och cirka 15 tusen användare om dagen spenderar tid på sajten. Manlig och kvinnlig andel användare är; 70% män och 30% kvinnor. 55 % av användarna är från USA, 17 % är från Storbritannien och 5 % är från Kanada. Speciellt om du bor i Amerika kan du enkelt hitta den partner du letar efter.

Collarspace Record Review

Collarspace Registreringsrecension

Som ett resultat av vår Collarspace registreringsgranskning kan vi säga att registreringsprocessen är ganska enkel. Du stöter bara på viktiga frågor och inte för många andra frågor. För att registrera dig anger du bara ditt namn och din e-postadress. Du måste sedan välja svaren på frågor som dina BDSM-preferenser och sexualitet från listan. Du kan sedan ladda upp ett foto och skriva en text på 150 tecken i din bio.

Collarspace Användarupplevelse

Vårt aktuella ämne i vår Collarspace recension är användarupplevelse. Collarspaces design är ganska gammal och värdelös. På grund av denna design är den inte positiv när det gäller användarupplevelse. Det finns många olika flikar och det brukar ta lite tid att förstå vad du har valt. Från vår Collarspace recension kan vi säga att denna webbplats verkligen behöver en uppdatering. Av dessa skäl har Collarspace misslyckats som gränssnittsdesign.

Collarspace Chatt Recension

Vår nästa Collarspace Review handlar om chatt. När du väl blivit en gratis Collarspace-medlem kan du börja skicka meddelanden utan att betala några pengar. Ur denna synvinkel är det mycket fördelaktigt när det gäller användning. Det finns tre olika chattlägen. Standardchatt, chattrum och en offentlig chattbräda. Du kan starta en chatt som du vill, enligt dina preferenser. Det bör också noteras att många av medlemmarna skapar intressanta diskussionsämnen.

Collarspace Mobilapp Recension

Tyvärr har Collarspace för närvarande ingen mobilapp för dig att använda! Avsaknaden av en mobilapplikation för en plattform med ett så stort community är en stor nackdel. Det är därför Collarspace misslyckades i vår recension.

Är Collarspace säkert?

Vi fortsätter snabbt med vår Collarspace-granskning. Vår nästa recension handlar om säkerhet! Collarspace är en plattform där du enkelt kan dela dina sexuella fantasier. Det rekommenderas dock att vara försiktig när du bestämmer dig för att träffas, även på dejtingsajter med hög säkerhet.

I vår Collarspace säkerhetsgranskning måste vi säga att vi stötte på många bedraga profiler. Vanligtvis begär användare pengar innan de möter dig. Vi tycker att detta är en av de största nackdelarna med att vara helt gratis. Även om det finns en process för profilgodkännande på webbplatsen inom 24 till 48 timmar, är detta fortfarande inte ett hinder för bedragare. Om du ska använda Collarspace bör du därför vara mycket försiktig.

Resultat

Slutsatsen av vår Collarspace-granskning är generellt negativ. Även om användare har verifierade profiler finns det för många bedragare. Detta orsakar ett stort säkerhetshål. Dessutom påverkar gränssnittsdesignen användarupplevelsen negativt. En av de positiva aspekterna är att det är gratis. Naturligtvis vet vi att det inte är en tillräcklig anledning för dig att vara fri. Det är därför Collarspace misslyckades i vår recension. Om du letar efter en sexpartner är det bra att vända sig till bättre alternativ.

Det var allt för nu från innehållet “Collarspace Recension” som Victoria Milan har utarbetat åt dig! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Dessutom, om du letar efter en sexapp är Victoria Milan det mest exakta och pålitliga valet för dig. Du kan enkelt hitta den partner du letar efter i Victoria Milan, som betjänar över hela världen med miljontals användare. Med sina unika egenskaper ger Victoria Milan dig den bästa servicen.

Victoria Milan är en unik sexdejtingapp med dess lättanvända gränssnitt, moderna design och funktioner för att visa online användare på hemsidan. Inte bara dessa! Registrering på Victoria Milan är gratis. Hitta enkelt den partner du letar efter med Victoria Milan! Klicka för att registrera dig hos Victoria Milan!

Is Collarspace Free

Vanliga frågor om Collarspace Recension

Är Collarspace gratis?

Att registrera sig för Collarspace är helt gratis. Det låter dig också använda funktioner som meddelanden gratis. Efter registrering kommer ditt konto att granskas och godkännas inom 24 till 48 timmar. För mer information om Collarspace kan du besöka vårt innehåll “Collarspace Recension”.

Är Collarspace värt det?

Även om Collarspace erbjuder fördelar som gratis användning, är det inte säkert när det gäller säkerhet. Av denna anledning är det bra att ta en titt på olika alternativ. Om du letar efter sexdejtingappar rekommenderar vi Victoria Milan. Du kan hitta den partner du letar efter snabbt, enkelt och säkert.

Är Collarspace legitimt?

Från våra Collarspace recensioner kan vi säga att det inte är exakt så. Det finns många falska konton och bedragare. Därför är vårt råd till dig att vända dig till alternativa sexdejtingappar. På så sätt kan du följa en säkrare väg.

Är Collarspace säkert?

Collarspace godkänner ditt konto inom 24 till 48 timmar efter att du registrerat dig. Men även om det har en godkännandeprocess är Collarspace inte säkert. Det finns många falska konton och bedragare. Därför rekommenderar vi inte att du använder den.

Vem äger Collarspace?

Collarspace ägs av Bayshore Software Technologies i Kalifornien.

Hur man avblockerar någon på Collarspace

Om du har blockerat en användare på Collarspace kan du tyvärr inte avblockera dem. Det är därför vi råder dig att tänka två gånger innan du blockerar en användare på Collarspace. För mer information om Collarspace kan du besöka vårt innehåll “Collarspace Recension”.

Hur kan jag kontakta Collarspace för support?

Du kan komma åt supportfliken från huvudmenyn på webbplatsen. Collarspace-teamet kommer att betjäna dig här för hjälp och stöd.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.