Collarspace-arvostelu Victoria Milanilta

collarspace review from victoria milan

Collarspace on yksi maailman suosituimmista seksitreffisovelluksista, joka koostuu BDSM-yhteisöstä. Collarspacen vanha nimi oli Collarme. Pienet muutokset tapahtuivat sen jälkeen, kun Collarmen perustaja myi kaikki sovelluksen lailliset oikeudet toiselle yritykselle. Ovatko nämä muutokset olleet positiivisia vai negatiivisia?

Victoria Milan teki sinulle tänään Collarspace-arvostelun ja arvioi positiivisia ja negatiivisia puolia puolestasi. Tällä tavalla, jos harkitset Collarspacen käyttöä, voit artikkelimme ansiosta tehdä parempia päätöksiä halukkuudestasi käyttää sitä. Tässä on sinulle laatimamme Collarspace-arvostelumme.

is collarspace safe

Mikä on Collarspace?

Collarspace on maailman suurin BDSM-yhteisö, joka palvelee maailmaa. Collarspacen tarkoituksena on esitellä käyttäjille BDSM-fantasioita. Sillä on noin 1,6 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Tämä on yksi syistä, miksi Collarspace on suosituin BDSM-yhteisö.

Collarspace-arvostelu

Kuten sanoimme aiemmin, Collarspace on alusta BDSM-yhteisölle. Se on alusta, jota käyttävät ihmiset, jotka ovat tottelevaisia, hallitsevia ja jopa homoja. Koska sen käyttäjät ovat yleensä seksiin suuntautuneita, voit keskustella tästä aiheesta suoraan. Itse asiassa suurin osa käyttäjistä ei epäröi ladata alastonkuviaan profiileihinsa. Kun aloitat keskustelun, voit sopia tapaamisen ja nauttia yöstä.

Collarspace profiilien laadun arvostelu

Collarspace-arvostelussamme tarkastelemme nyt profiilin laatua. Collarspacen profiilien laatu ei itse asiassa ole riittävällä tasolla. Lyhyet tiedot annetaan profiileissa. Koska kuitenkin määrität asetuksesi rekisteröinnin yhteydessä, mahdollisuutesi tavoittaa oikeat käyttäjät kasvavat. Profiilikuvat ovat suuria, mutta niiden joukossa näkyy myös epäselviä kuvia.

Collarspacen jäsenet

Jatkamme nopeasti Collarspace-arvosteluamme. Kuten aiemmin sanoimme, Collarspacella on 1,6 miljoonaa jäsentä. Ja noin 15 tuhatta käyttäjää päivässä viettää aikaa sivustolla. Käyttäjien miesten ja naisten suhdeluku on; 70 % miehiä ja 30 % naisia. Käyttäjistä 55 % on Yhdysvalloista, 17 % Isosta-Britanniasta ja 5 % Kanadasta. Erityisesti, jos asut Amerikassa, voit helposti löytää etsimäsi kumppanin.

Collarspacen rekisteröitymisen arvostelu

Collarspace-rekisteröintiarvioinnin tuloksena voimme sanoa, että rekisteröintiprosessi on melko yksinkertainen. Törmäät vain tärkeisiin kysymyksiin, etkä liian moniin muihin kysymyksiin. Rekisteröityäksesi syötät vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Sen jälkeen sinun on valittava luettelosta vastaukset kysymyksiin, kuten BDSM-mieltymyksesi ja seksuaalisuus. Sitten voit ladata valokuvan ja kirjoittaa 150 merkin pituisen tekstin elämäkertaan.

Collarspace Record Review

Collarspacen käyttäjäkokemus

Tämänhetkinen aiheemme Collarspace-arvostelussamme on käyttäjäkokemus. Collarspacen muotoilu on melko vanhanaikainen ja hyödytön. Tämänkaltainen muotoilu ei ole positiivista käyttökokemuksen kannalta. Välilehtiä on monia ja kestää yleensä jonkin aikaa ymmärtää, mitä olet valinnut. Collarspace-arvostelumme perusteella voimme sanoa, että tämä verkkosivusto todella tarvitsee päivitystä. Näistä syistä Collarspacen käyttöliittymän suunnittelu on epäonnistunut.

Collarspacen chatin arvostelu

Seuraava Collarspace-arvostelumme käsittelee chattia. Kun sinusta tulee Collarspacen ilmaisjäsen, voit aloittaa viestittelyn maksamatta rahaa. Tästä näkökulmasta katsottuna se on käytön kannalta erittäin hyödyllistä. On kolme erilaista chat-tilaa. Tavallinen chat, chat-huone ja julkinen keskustelupalsta. Voit aloittaa chatin haluamallasi tavalla mieltymystesi mukaan. On myös huomioitava, että monet jäsenet luovat mielenkiintoisia keskustelunaiheita.

Collarspacen mobiilisovelluksen arvostelu

Valitettavasti Collarspacella ei tällä hetkellä ole mobiilisovellusta käytettäväksi! Mobiilisovelluksen puute alustalla, jolla on niin suuri yhteisö, on suuri haitta. Siksi Collarspace epäonnistui arvioinnissamme.

Onko Collarspace turvallinen?

Jatkamme nopeasti Collarspace-arviointiamme. Seuraava arvostelumme koskee turvallisuutta! Collarspace on alusta, jossa voit helposti jakaa seksuaalisia fantasioitasi. Jopa erittäin turvallisilla treffisivustoilla on kuitenkin suositeltavaa olla varovainen, kun päätät tavata jonkun.

Collarspacen turvallisuuskatsauksessamme meidän on sanottava, että kohtasimme paljon huijariprofiileja. Yleensä käyttäjät pyytävät rahaa ennen tapaamistasi. Mielestämme tämä on yksi täysin ilmaisen alustan suurimmista haitoista. Vaikka sivustolla on profiilin hyväksymisprosessi 24–48 tunnin aikana, tämä ei silti ole este huijareille. Sen vuoksi, jos aiot käyttää Collarspacea, sinun tulee olla erittäin varovainen.

Lopputulos

Collarspace-arvostelun johtopäätös on yleisesti ottaen negatiivinen. Vaikka käyttäjät ovat vahvistaneet profiilit, huijareita on liikaa. Tämä aiheuttaa valtavan tietoturva-aukon. Lisäksi käyttöliittymäsuunnittelu vaikuttaa negatiivisesti käyttökokemukseen. Yksi positiivisista puolista on, että se on ilmainen. Tietenkin tiedämme, ettei ilmainen käyttö ole sinulle riittävä syy. Siksi Collarspace epäonnistui arvioinnissamme. Jos etsit seksikumppania, on hyödyllistä kääntyä parempien vaihtoehtojen puoleen.

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin sinulle laatimasta “Collarspace” -arvostelusta! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Lisäksi, jos etsit seksisovellusta, Victoria Milan on tarkin ja luotettavin valinta sinulle. Löydät etsimäsi kumppanin helposti Victoria Milanista, joka palvelee maailmanlaajuisesti miljoonia käyttäjiä. Ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan Victoria Milan tarjoaa sinulle parasta palvelua.

Victoria Milan on ainutlaatuinen seksitreffisovellus, jossa on helppokäyttöinen käyttöliittymä, moderni muotoilu ja ominaisuus online-käyttäjien näkemiseen etusivulla. Eikä tässä kaikki! Rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista. Löydä etsimäsi kumppani helposti Victoria Milanin avulla! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

Is Collarspace Free

UKK Collarspace-arvostelusta

Onko Collarspace ilmainen?

Collarspaceen rekisteröityminen on täysin ilmaista. Sen avulla voit myös käyttää ilmaisia ​​ominaisuuksia, kuten viestittelyä. Rekisteröinnin jälkeen tilisi tarkistetaan ja hyväksytään 24–48 tunnin kuluessa. Lisätietoja Collarspacesta saat vierailemalla Collarspace-arvostelussa.

Onko Collarspace sen arvoinen?

Vaikka Collarspace tarjoaa etuja, kuten ilmaisen käytön, se ei ole turvallista. Tästä syystä on hyödyllistä tarkastella erilaisia ​​vaihtoehtoja. Jos etsit seksitreffisovelluksia, suosittelemme Victoria Milania. Löydät etsimäsi kumppanin nopeasti, helposti ja turvallisesti.

Onko Collarspace laillinen?

Collarspace-arvostelumme perusteella voimme sanoa, että ei aivan. Siellä on monia väärennettyjä tilejä ja huijareita. Siksi neuvomme sinulle on kääntyä vaihtoehtoisten seksitreffisovellusten puoleen. Tällä tavalla voit kulkea turvallisempaa reittiä.

Onko Collarspace turvallinen?

Collarspace hyväksyy tilisi 24–48 tunnin kuluessa rekisteröitymisestä. Vaikka Collarspacella on hyväksymisprosessi, se ei kuitenkaan ole turvallinen. Siellä on monia väärennettyjä tilejä ja huijareita. Siksi emme suosittele sen käyttöä.

Kuka omistaa Collarspacen?

Collarspacen omistaa Bayshore Software Technologies of California.

Kuinka poistaa esto Collarspacessa?

Valitettavasti, jos olet estänyt käyttäjän Collarspacessa, et voi poistaa estoa. Tästä syystä suosittelemme harkitsemaan kahdesti, ennen kuin estät käyttäjän Collarspacessa. Lisätietoja Collarspacesta saat vierailemalla Collarspace-arvostelussa.

Kuinka voin ottaa yhteyttä Collarspaceen avun saamiseksi?

Voit käyttää tukivälilehteä verkkosivuston päävalikosta. Collarspace-tiimi palvelee sinua siellä saadaksesi apua ja tukea.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.