Facebook Dating Recension För 2022

Facebook Dating Review

Facebook, som har dominerat sociala medier länge, har nu lanserat en egen dejtingapp. Facebook, där de flesta pratar om negativt och hatretorik, tog ett väldigt modigt beslut och släppte facebook-dejting applikationer. Även om integritet och datasäkerhet inte ger fullt förtroende, finns det även de som agerar så rättvist som möjligt och ger sajten en chans. Vi har övervägt alla alternativ för Facebook Dejtingappen och undersökt allt från användarkvalitet till servicekostnad. I fortsättningen av artikeln kommer vi att undersöka facebook-dejting applikationen mer i detalj.

is it ok to kiss on the first date

Är Facebook Dating värt det?

Jämfört med de flesta dejtingappar på marknaden kan vi inte säga att Facebook är den bästa eller säkraste appen för dejting. Dess användarbas är mindre och enklare än andra appar. Facebook Dating, som är en applikation med lite låg kvalitet på vän-sökande, dataläckor och mestadels annonser som läggs till för vinst, kanske inte är en applikation som du kan navigera särskilt bekvämt.

Man kan säga att den viktigaste faktorn för att använda Facebook Dating är att det är gratis. Av denna anledning, om du gillar att använda Facebook och inte oroar dig för mycket om säkerhetsrisk, kan du ge applikationen en chans.

Fördelar Nackdelar

  • Applikationen är helt gratis. Det ser lite gammaldags ut enligt innovativa applikationer.
  • Om du redan är Facebook-användare behöver du inte skapa ett nytt konto. Du kan synkronisera de två apparna och börja söka. När du använder Facebook Dating kommer du att ha mer integritetsproblem än andra dejtingappar.
  • Den har en superenkel infrastruktur för den som inte är bra på teknik och har svårt att förstå komplexa applikationer. Antalet användare är litet.
  • Du kan skapa en detaljerad profil. Även om den har en webbplats kan den inte nås via en dator.

Vad är Facebook Dating App?

Facebook Dating App gjordes ursprungligen tillgänglig för användare i Kolomyia i september 2018. I slutet av året hade den nått 14 länder totalt, inklusive Thailand, Mexiko och Australien. Ungefär ett år senare kom appen in på den amerikanska marknaden och gjordes tillgänglig för Europa mot slutet av 2020. Dejtingappen Facebook låter personer som redan har ett Facebook-konto hitta andra användare som delar samma intressen.

Användare tillåter sökfilter att använda alternativ som kan fördjupas, såsom plats, åldersintervall, religiös läggning eller höjd. Du kan lägga till ditt Instagram-inlägg eller gå med i olika grupper för att förklara dig i detalj och öka dina chanser att hitta den bästa matchningen.

Facebook Dating – Översikt

Nästan 54% av Facebook-användare har aldrig hört talas om appen förut. 12 % av Facebook-användarna säger att de använder appen.

21 % av Facebook Dating-användare tycker att appen är enklare än andra dejtingappar.

Facebook Dating är inte en fristående applikation, det är en vanlig Facebook-funktion.

Facebook har 2,7 stjärnor i Apples appbutik. Den har 4,1 stjärnor i Googles butik.

15 places to find a girlfriend that actually work

Facebook – Funktioner 

Blockeringsfunktion

Den ger användarna en bekväm applikationsmiljö genom att erbjuda unika blockerings alternativ till Facebook-användare. Facebook-dejting erbjuder inte bara en blockeringsfunktion. Det låter dig också se dina vänners vänner.

Paus-funktionen 

Paus-funktionen är en funktion som du kan använda om du inte letar efter en partner för dejting. Om du redan har en partner och du inte vill ha fler matchningar kan du använda paus-funktionen för att stoppa dina matchningar.

Second Look-funktionen 

Second Look-funktionen fungerar på samma sätt som bakåtspolning funktionen om du har scrollat ​​tidigare och det var en misscroll, men det här är en mer avancerad funktion. Second Look-funktionen låter dig besöka potentiella partners som du har stött på tidigare.

Hemlig kärlek funktion

Om du i hemlighet attraheras av eller gillar en vän kan du lägga till dem på din lista med den hemliga kärlek funktionen. Den visar din profil som ett förslag på hemsidan för användaren du lade till i din hemliga kärlekslista, och om användaren gillar dig har du en chans att matcha. På så sätt kan du förvandla din hemliga kärlek till sann kärlek i applikationen.

Sammantaget erbjuder Facebook-dejtingappen väldigt användbara och innovativa funktioner. Tack vare dess unika funktioner som gör det möjligt för användare att hitta partners, har den klarat vår Facebook Dating Review i det här avsnittet.

Kvaliteten på singlar i Facebook Dating pp

Ju större partner mängden är i Facebook Dating, desto högre är sannolikheten att hitta en lämplig partner. Men det allmänna ointresset för användare och förekomsten av konton med delvis bedrägliga syften gör det svårt för äldre individer att välja. Förutom att ge den bästa passformen enligt användarrecensioner, finns det många matchningsproblem och brister. Så om du bara planerar att gå ut med folk du känner kan du ha det bra. För en yttre situation kan man säga att; du kommer sannolikt att stöta på bättre matchningar i andra appar.

Bekräftelse och säkerhet

Att förstå skillnaden mellan dejting och användning av sociala medier är oerhört viktigt. Ingen upplevelse är den andra lik, även om du ansluter till ditt Facebook Dating-konto med din Facebook-app. Dessa två profiler skiljer sig något från varandra:

Din Facebook Dating-profil kommer inte att märkas av dina Facebook-vänner om den inte matchar Secret Love-funktionen.

Dejting föreslår inte att du matchar med vänner du har. Men du kan matcha med Secret Love.

Konversationer som äger rum i Facebook Dating-appen är separata från din Messenger-sektion.

Du kan ta bort din profil utan att ta bort ditt Facebook-konto. Men om du tar bort ditt Facebook-konto direkt tar du också automatiskt bort din Dejtingprofil.

Hur man registrerar sig för Facebook Dating App?

Om du inte har en Facebook-profil än, ladda ner och registrera dig.

Logga in på kontot och klicka på ikonerna med 3 rader för att öppna menyn.

Välj ett datum.

Fortsätt enligt kommandona och svara på frågor relaterade till dina föredragna partner kriterier.

Det var allt för nu från innehållet i “Facebook Dating Recension” utarbetat av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och håll ögonen öppna.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsajten som tillåter dig att hitta en partner med dess unika funktioner. Du kan se online användare på hemsidan och hitta den perfekta partnern med filteralternativ. Du kan enkelt hitta en partner med fördelen att ha miljontals användare. Hitta en partner med Victoria Milan enkelt! Klicka här för att registrera dig för Victoria Milan gratis.

How to Introduce Yourself on Dating Sites

FAQ Om Facebook Dating App

Kan dina vänner se dig på Facebook Dating?

Facebook Dating är en ny funktion i Facebook-appen som gör det enkelt att hitta en dejt. Du kommer bara att se vänner till vänner och personer med liknande intressen. På så sätt är det mer sannolikt att du har gemensamma vänner och likes, vilket skapar en starkare kontakt när du träffas första gången. Även om du är på Facebook Dating, är din befintliga Facebook-vänner kommer inte inte föreslås som potentiella matchningar och de kommer inte att meddelas om att du har gått med i flirten. Dessutom, om du inte vill att de ska veta, finns det ett alternativ att dölja din profil från dina Facebook-vänner i dina sekretessinställningar.

Vad händer när du gillar någon på Facebook Dating?

Du kan börja chatta. Om någon du gillar gillar dig tillbaka kommer ni båda att få ett meddelande om att ni har en matchning. Därifrån kan du starta en konversation. Om du inte matchar någon, kommer han eller hon inte att veta att du gillade dem. Men om du har lagt till någon som en Secret Crush förutom att du gillar dem i dejtingappen och de har inkluderat ditt namn också, kommer de att få ett meddelande om att någon är kär i dem. De kommer inte att veta att det är du om de inte är en av dina Secret Crushes och har inkluderat ditt namn också.

Hur fungerar FB-dejting?

Facebook Dating är Facebooks nya app funktion för relationer. Det kommer att låta människor välja att skapa en dejtingprofil på Facebook. Det kommer bara att vara synligt för icke-vänner som också valt att dejta. Facebook kommer att matcha dig med en rad olika preferenser. Och, naturligtvis, använder det det massiva sociala nätverkets matchmaking-förmåga genom att låta dig hitta din själsfrände baserat på de saker du har gemensamt – vilket vanligtvis betyder vänner och intressen, men nu inkluderar även evenemang och grupper. Du kan till och med lägga till specifika hashtags som du är intresserad av. 

Är Facebook-dejting privat?

När det kommer till din Facebook Dating-profil kan du vara lugn. Informationen på din profil är inte synlig för någon som inte är registrerad för dejtingtjänsten, och den kommer inte att synas i ditt vanliga Facebook-nyhetsflöde.

I vilka länder används det för närvarande?

Facebook dating app är för närvarande tillgänglig i 20 länder, inklusive USA, Kanada, Chile, Argentina, Perú, Colombia, México, Ecuador och Brasilien. Den är endast tillgänglig för användare över 18 år.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.