9 bästa exempel på Tinder-öppnare

9 Best Tinder Openers Examples

Tinder är en dejtingapp med mer än 50 miljoner användare. Det låter dig snabbt få kontakt med nya människor i ditt område. Du kan träffa nya vänner, dejta eller till och med hitta ett långsiktigt förhållande. Den här artikeln innehåller de bästa Tinder-isbrytare som kommer att göra stort intryck på dina matcher och få dem att vilja ha mer.

Börja med en låt referens (H2)

What Is A Good First Message On Tinder

Börja med en gif

En GIF är ett bra sätt att få igång en konversation på Tinder. Det kommer att berätta för folk vem du är utan att behöva säga något. Om du gillar att luta dig tillbaka och koppla av, visa upp det med en GIF av någon i deras hängmatta. Älskar du hundar? Starta konversationen med en GIF av dig och ditt husdjur. En GIF är värd mer än tusen ord och kommer definitivt att hjälpa dig att sticka ut från mängden.

GIF:er är bilder som spelas om och om igen i en slinga, och de kan vara fantastiska konversationsstartare. Och enligt en färsk artikel om BusinessInsider.com, de kan användas som en slags “isbrytare” för nätdejting konversationer.

Artikeln talar om hur GIF:er visar att du är rolig och fånig, vilket är något alla vill ha i sin partner (och vem gillar inte humor?). De skapar också ett känslomässigt svar från vem du än skickar det till, eftersom personen omedelbart kommer att ansluta till vilken känsla som än uttrycks i GIF-en – och allt är baserat på vad din match tycker är roligt eller tilltalande.

Att börja med en inbjudan

Det enda värre än att inte veta vad man ska säga på Tinder är att bli ignorerad efter att du har sagt något. Så var inte den killen! När du har blivit matchad med någon, vad säger du? Om du är personen som startar konversationen, går du för ett beprövat “hej där” eller tar du ett mer kreativt förhållningssätt? Appen fungerar för att matcha människor utifrån liknande intressen och geografi, men det är upp till användaren att göra det första steget. De kan också välja om de vill träffas direkt eller bara chatta (online), så det är viktigt att få den här delen rätt.

Ett av de mest populära sätten att börja en konversation på Tinder är med en inbjudan till en dejt eller aktivitet: “Vad ska du göra i helgen?” “Vill du gå och se [bandnamn] på [lokal] ikväll?” Så enkelt är det!

Börja med humor

Humor är ett kraftfullt sätt att få uppmärksamhet. Vissa människor föredrar att använda det som sin primära utgångspunkt för att starta en konversation, men det första du behöver veta om att använda humor på Tinder är att det kan vara en succé eller flopp. Du vill inte gå överbord med skämt och riskera att framstå som för fånig eller omogen, så se till att du provar olika tillvägagångssätt och är beredd att blanda ihop din stil då och då.

En annan sak du bör tänka på med humor är att alla inte har samma känsla för vad som är roligt, så anta inte att alla kommer att uppskatta din komedi. Var medveten om din publik och lek med olika toner tills du kommer på vad som fungerar bäst för dig.

Börja med en fråga om hennes intressen eller aktiviteter

Det bästa sättet att starta en konversation på Tinder är att börja med en fråga om hennes intressen eller hennes aktiviteter. Det är halva striden. Den andra hälften håller konversationen i rätt riktning så att den leder till en dejt, eller åtminstone ett telefonnummer.

Här är 3 bra sätt att engagera sig:

Prata om hennes intressen

Ja, ni har gemensamma intressen och ni har förmodligen gemensamma vänner också. Men det finns inget bättre sätt att starta en konversation än att nämna något hon bryr sig om. Så om hon har massor av bilder på sig själv med sin hund, varför inte prova något sånt här:

“Hej! Jag såg att du också har en corgi! Är de det sötaste eller vad?”

Även om hon inte blir din typ, kan du fortfarande hitta en gemensam grund och binda över gemensamma intressen. Och även om inget av dessa intresse specifika ämnen tilltalar dig, så finns det alltid sport. Inside skämt är också bra sätt att presentera dig själv och väcka en konversation. Se bara till att det är tillräckligt specifikt för att hon ska veta vad du pratar om.

7 Best Dating Apps for Men

Börja med en intressant fakta om dig själv som hon kan finna attraktiv

Tinder är en plats för ytliga människor att samlas och döma varandra efter hur de ser ut. Det är ett faktum. Och du kan inte riktigt skylla på dem. Det är mänsklig natur att dras mot skönhet, för det är vad våra gener är programmerade att göra. Men även om det kan vara orättvist, är det inte omöjligt att slå systemet. För om du lägger dina kort rätt och får henne att tro att du är tillräckligt attraktiv, så kommer hon att svepa rätt på dig även om du inte har Brad Pitts utseende.

Det hela börjar med en konversationsöppnare. Det första meddelandet ska alltid vara lätt, vänligt och tillräckligt intressant för att få henne att vilja fortsätta prata. Det är här det blir intressant (och det är här du börjar få fler träffar).

Tricket är att börja med ett intressant fakta om dig själv som hon kan tycka är attraktiv. Till exempel: ”Jag är en professionell pianist, jag har precis flyttat hit från London, jag är entreprenör och gillar att resa. Vad gör du?” eller “Jag älskar hundar! Min hund älskar mig också tillbaka! Hur är det med ditt husdjur?” Dessa typer av öppnare fungerar utmärkt eftersom de ger henne något att gå efter.

Börja med en komplimang och sedan reta henne om det senare

Oavsett om du vill starta en Tinder-konversation eller bara ge någon en komplimang utan att vara läskig, finns det en mycket att säga för att börja med en komplimang. Du kommer att göra personen tillfreds samtidigt som du får henne att må riktigt bra – det är säkert början på något speciellt. Men vad gör man när de har tagit betet? Hur kan du hålla i gång farten utan att låta som en besvärlig raring? Här är ett knep som kan hjälpa: Nästa gång du träffar den personen, ta upp komplementet igen och reta dem om det. Det kommer omedelbart att visa dem hur mycket du minns. Till exempel, om du komplimenterande någon för deras handväska, när du ser dem igen, kan du säga något i stil med: “Jag såg din handväska från andra sidan rummet och tyckte den var fantastisk! Jag är glad att jag hade fel.” Detta gör inte bara en enkel konversationsstartare, utan det ger också bra skämt och visar alla runt omkring dig hur rolig och charmig du är. Om det inte får saker att gå, så kanske dejting inte är något för dig!

Att göra en kvick observation om något i hennes profil

Ditt mål när du börjar en konversation på Tinder är att få henne att känna någon form av positiv känsla. Ett bra sätt att göra detta är genom att göra en snabb observation om något i hennes profil. Det behöver inte vara något allvarligt, bara något du märkt och vill fråga henne om. Till exempel, om hon har en bild på sig själv med en stor hund och hon har en clowndräkt på sig, kan du säga “Så det är vad du gör istället för att gifta dig”. Det är också viktigt att komma ihåg att du kan göra narr av dig själv också. Att låta henne veta att du inte är perfekt gör det lättare för henne att relatera till dig. Nyckeln här är att se till att det är positivt och inte negativt eller självironi. Du försöker inte visa hur taskigt ditt liv är, du försöker visa hur rolig och trevlig du är.

Du kan också använda samma strategi med andra bilder från hennes profil där hon också har andra personer på bilden med sig. Till exempel, om hon har ett foto av henne och en killkompis som är het, fråga “Va? ingen bild på mig?” Gör samma sak om det är flera kvinnor på bilden istället för män. Detta kommer att ge henne en möjlighet att förklara sig själv utan att känna sig dömd eller generad.

Tipsa om ett gemensamt intresse genom att fråga hur hon kom in i det, etc.

Att fråga om hennes intressen och hobbies är en bra strategi för att starta en konversation på Tinder . Det visar inte bara att du är intresserad av vad hon gör, utan det ger dig också möjlighet att lära dig något nytt. Ett specifikt sätt att göra detta är att fråga hur hon kom in på sin favorithobby. Den här typen av fråga låter henne veta att du bryr dig om de saker hon bryr sig om, och det ger dig också en chans att dela med dig av några detaljer om dig själv. Till exempel, om hon säger att hon älskar att spela tennis och du frågar hur hon började spela tennis, då kan du prata om hur du har spelat sedan barndomen eller hur din pappa lärde dig när han var liten!

Använda raggningsrepliker i din öppnare

Vi vet alla att raggningsrepliker är bra för att få juicen att flöda. Några av de bästa öppnarna jag har använt för att starta konversationer med kvinnor på Tinder var helt enkelt ett citat från en film eller ett TV-program. De får ofta ett skratt och vi börjar prata om hur mycket vi älskar den filmen.

Var inte rädd för att använda raggningsrepliker ur sitt sammanhang heller, det kan få dig att verka kvick och i värsta fall ge kvinnan ett gott skratt. Jag använder ofta rader som “Sitter din pappa i fängelse? För att han stal stjärnorna och satte dem i dina ögon” som en öppnare när jag bara försöker få in foten i dörren. Jag förväntar mig inte att det kommer att fungera, men om det gör det bra, annars ger det ändå en kort introduktion som är ganska minnesvärd.

Som ett resultat

Håll dina tinder-öppnare enkla och låt henne sköta det mesta när du börjar samtalet. Det är svårt att bryta isen på Tinder. Det är därför enkla öppnare fungerar bäst eftersom de ger henne något självklart att fråga om, till exempel en hund, en intressant t-shirt eller ett fånigt citat på din profilbild. Om hon svarar positivt, håll samtalet flytande genom att ställa uppföljningsfrågor som faller naturligt från hennes svar. Viktigast av allt, tvinga inte fram det – om du inte känner det, svep åt vänster och gå vidare till nästa!

Det var allt för nu från innehållet i “9 Bästa Exempel På Tinder-öppnare” som tagits fram av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka vår blogg och hålla ögonen öppna.

Victoria Milan är också det bästa alternativet som dejtingsajt för dig att hitta en partner. Med miljontals användare och unika funktioner låter Victoria Milan dig hitta den partner du letar efter. Du kan se online användare på hemsidan, använda filtreringsalternativ och träffa riktiga användare med sina verifierade profiler. Dessutom är det helt gratis att registrera sig hos Victoria Milan! Hitta den bästa partnern du letar efter med Victoria Milan! Klicka för att registrera dig hos Victoria Milan!

What Are The Benefits Of Dating A Older Woman

Vanliga frågor om Tinder-öppnare 

Vad är ett bra första meddelande på Tinder?

De bästa Tinder-öppnarna visar att du är intresserad av att lära dig mer om den andra personen. De ställer frågor för att få igång ett meningsfullt samtal. De ser också till att innehållet i meddelandet ger något att prata om senare, om det går bra. Om du letar efter ett sätt att komma förbi ett ytligt “hej” och in i en engagerande diskussion, här är några tips för att skriva ditt första Tinder-meddelande.

Hur gör du en bra Tinder-öppnare?

Börja inte med en raggningsreplik. Dessa är överdrivna och om du använder en så är det förmodligen för att du inte har något annat att gå på. Undvik särskilt vanliga uttjatade raggningsrepliker, som inte är kreativ och används av alla. Undvik också alla sexuellt överdrivna repliker – det kommer omedelbart att stänga av henne och hon sveper åt vänster innan du ens vet vad som händer. Faktum är att kvinnor är mer benägna att svepa höger på killar som nämner mat än de är på killar som använder raggningsrepliker.

Vad är bra öppnare för online dejting?

Du måste behålla hennes uppmärksamhet varje steg på vägen och bygga attraktion med varje meddelande. Du kan hoppa över all den stressen och gå direkt till dejten. Våra experter inom nätdejting hanterar din profil, ditt foto och alla de tråkiga meddelanden fram och tillbaka. Allt du gör är att dyka upp på dejterna! Klicka här för att ta reda på mer.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.