Hur man tar bort Tinder-konto på iPhone & Android (2022)

how to delete tinder account on iphone & android (2022)

Hur man tar bort ett Tinder-konto och varför du inte borde tvinga varje kärlekshistoria att få ett lyckligt slut . Den populära dejtingappen Tinder är tydligen ingen garanti för framgång i jakten på kärleken. Enligt Tinder hittar bara 11 procent av dess användare sin kompis på appen. Det är en trend som upplevs bland resten av dem som är singlar och aktiva på dejtingappar. Så om du inte har hittat din partner efter två, tre eller till och med mer än fyra år av svep, kan det vara dags att ta bort ditt Tinder-konto för gott.

hur man tar bort tinder konto

Hur man tar bort ett Tinder-konto på iPhone

Om du har bestämt dig för en annan typ av relation, eller till och med bara vill ha lite tid bort från dejting, kanske du undrar hur du tar bort Tinder från din iPhone, oavsett om du vill ta bort appen eller hela ditt konto. När du väl vet hur du gör det på rätt sätt är det inte alls svårt. Här är vad du behöver veta.

Om du tar bort Tinder från din iPhone raderas appen och all dess data från din telefon. Det betyder att om du senare bestämmer dig för att du vill använda Tinder igen och ladda ner appen så måste du skapa ett konto igen och börja om med en ny profil. Om du vill behålla din profil men bara vill ta bort själva appen, istället för att ta bort Tinder från din iPhone, avinstallera helt enkelt appen genom att hålla ner ikonen tills ett litet ” x ” visas i det övre vänstra hörnet. Tryck på ” x ” för att ta bort appen och bekräfta den i popup-fönstret som visas.

Om du vill bli av med alla spår av din Tinder-närvaro helt – inklusive eventuella matchningar och meddelanden – är det rätt att ta bort ditt konto. Öppna Tinder på din iPhone och gå till menyn “Inställningar”. Under “Kontoinställningar > Ta bort konto”, tryck på “Ta bort mitt konto”. Du kan ta bort ditt konto via den här menyn på både smart telefon och dator.

Hur man tar bort Tinder-konto på Android

Tinder-appen för Android är inte bara det bästa sättet att träffa nya människor och koppla ihop med lokalbefolkningen, det är också en fantastisk app för att träffa nya vänner. Men ibland är du i en situation där du bara vill bli av med ditt konto utan att ta bort din profil. Det finns många anledningar till detta: kanske har du träffat någon speciell men ändå vill hålla ett öga på dina matchningar, eller så kanske du är klar med Tinder helt, men ändå har några öppna konversationer på gång. Oavsett vad fallet kan vara, så här tar du bort ett Tinder-konto på Android.

  1. Tryck på profilikonen i det övre vänstra hörnet av skärmen.
  2. Tryck på knappen “Inställningar” längst ned på din profil skärm.
  3. Rulla ned för att hitta “Ta bort konto” och tryck på den.
  4. Ange ditt lösenord när du uppmanas att göra det och tryck på “Radera mitt konto.”

Hur tar man bort ett Tinder-konto på datorn?

Innan du tar bort Tinder, låt oss svara på frågan “Raderar du ditt konto om du tar bort appen?” Nej. Även om det är lätt att ta bort Tinder, kommer du inte att bli av med ditt konto om du bara avinstallerar appen från din telefon. När du loggar in igen med dina Facebook-uppgifter kommer du att vara tillbaka där du började. Att ta bort appen kommer du inte att bli av med dina matchningar eller meddelanden, så all den tid som spenderas med att svepa och chatta kan vara ett slöseri om du vill radera kontot permanent. Om du är redo att ta bort Tinder, gör du så här. Det finns två sätt: 1) inaktivera från appen, eller 2) via Facebooks inställningar. För att inaktivera från appen:

– Öppna Tinder och klicka på din profil ikon högst upp på huvudskärmen

– Klicka på “Inställningar”

– Välj “Konto”

– Tryck på “Radera konto”

– Ange ditt lösenord (om du uppmanas till det) och bekräfta genom att välja ” Ta bort mitt konto”

Så stegen ovan är det bästa sättet att ta bort ditt tinder-konto. Se till att följa alla ovanstående steg ett efter ett om du vill ha en problemfri radering av ditt tinder-konto. Det var allt för nu från innehållet i “Hur Man Tar Bort Tinder-konto På iPhone & Android (2022)” utarbetat av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka vår blogg och hålla ögonen öppna.

Victoria Milan är också det bästa alternativet som dejtingsajt för dig att hitta en partner. Med miljontals användare och unika funktioner låter Victoria Milan dig hitta den partner du letar efter. Du kan se online användare på hemsidan, använda filtreringsalternativ och träffa riktiga användare med sina verifierade profiler. Dessutom är det helt gratis att registrera sig hos Victoria Milan! Hitta den bästa partnern du letar efter med Victoria Milan! Klicka för att registrera dig hos Victoria Milan!

Vanliga frågor om radering av Tinder-konto

Radering visas på Tinder om du raderar ditt konto?

Det korta svaret är nej: När du tar bort Tinder kommer din profil att tas bort från plattformen. Om någon söker efter ditt namn eller telefonnummer för att hitta dig på Tinder kommer de inte att kunna hitta något om dig. Om någon försöker skicka ett meddelande till dig eller ringa dig från appen efter att ditt konto har raderats kommer de inte att kunna göra det eftersom appen inte längre känner igen att du finns.

Vad händer när du raderar ditt Tinder-konto?

När du tar bort ditt Tinder-konto gör det precis vad det låter som – det raderar din profil och alla dina matchningar. Det är inte en tillfällig lösning att radera ditt konto när det blir jobbigt med ett förhållande eller om du är trött på Tinder för tillfället. Det är en permanent lösning som innebär att du måste börja om om du bestämmer dig för att komma tillbaka.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.