3 steg för att dölja din POF-profil

3 steps to hide your plenty of fish profile

Plenty of Fish är en populär dejtingsajt som används av miljontals människor från hela världen. Det är gratis att gå med och har ett gränssnitt som är lätt att använda. Att placera en Plenty of Fish-profil kan dock vara svårt, eftersom du inte vill att den ska vara lätt att hitta. Här är tre steg som hjälper dig att göra din Plenty of Fish-profil osynlig för sökmotorer.

pof

Vad händer om du döljer ditt POF-konto? 

Du kanske undrar vad som händer om du döljer ditt POF-konto. Vi är här för att berätta att det är ganska enkelt.

Om du inte vill att någon ska se din profil klickar du bara på knappen “Göm min profil” högst upp på din sida. Detta kommer att göra det så att endast personer som har fått tillstånd kan se din profil. Det betyder också att alla som söker efter dig inte kommer att kunna hitta dig heller, såvida de inte känner till länken till din dolda profil (som de kommer att få från personen som gav dem tillåtelse).

Det är därför det är viktigt att bara ge ut denna länk till de personer som står dig nära eller som du litar på helt och hållet. Annars kan någon använda denna information mot dig på något sätt.

3 steg för att dölja POF-profil

 1. Logga in på ditt POF-konto.
 2. Välj “Redigera profil.
 3. Klicka “för att dölja din profil från andra, klicka här.” -Avsnitt.
 4. Och nu är din profil dold. För att visa upp din Plenty of Fish-profil Gör dessa steg igen.

Hur döljer jag mina bilder på POF? 

 1. Logga in på din POF-profil.
 2. Hitta profilen för den person du vill skicka privata bilder till.
 3. Klicka på “Meddelande Användarnamn” nu.
 4. Klicka på “Bifoga bilder”.
 5. När du har skickat bilden, är det bara den här personen som kommer att se den.

Det var allt för nu från innehållet “3 steg för att dölja din Plenty of Fish-profil” som Victoria Milan tagit fram för dig! Om du letar efter mer innehåll som detta kan du besöka vår blogg och hålla ögonen öppna.

Victoria Milan är också den bästa dejtingsajten där du kan hitta någon. Med miljontals användare, modern design och unika funktioner erbjuder Victoria Milan dig det bästa användarupplevelse. Du kan se online användare på hemsidan och starta en snabb chatt. Eller så kan du enkelt hitta den perfekta partnern med filtreringsalternativ. Dessutom är registreringen på Victoria Milan gratis. Hitta en partner enkelt och snabbt med Victoria Milan. Klicka bara för att registrera dig på Victoria Milan.

Vanliga frågor Om Dölj POF-konto 

Hur visas jag inte online på Plenty of Fish?

 1. Logga in på ditt POF-konto.
 2. Välj “Redigera profil”.
 3. Klicka “för att dölja din profil från andra, klicka här.” -Avsnitt.
 4. Och nu är din profil dold. För att visa din profil på Plenty of Fish, gör du dessa steg igen.

Har Plenty Of Fish ett privat läge? 

Ja, POF har ett privat läge. Om du vill ha privata bilder på POF, använd rullgardinsmenyn och ändra dess status från “Public Image” till “Privat Image” .” Detta kommer att dölja din profilbild för andra användare tills de gillar bilden eller skickar ett meddelande till dig.

Vem kan se min profil om jag döljer den? 

För att någon ska kunna se din profil måste de ha ett aktivt medlemskap på POF . Först då kommer de att kunna se din profil. Det enda sättet någon kan se din profil är om de känner till ditt användarnamn. Detta är sant oavsett om du har gjort det synligt för allmänheten eller inte.

Varför försvinner en profil på POF?

Den vanligaste orsaken till detta är att personen har blockerat dig. Den näst vanligaste orsaken är att de har raderat sitt konto. Om du är blockerad betyder det att den andra personen har vidtagit åtgärder för att hindra dig från att se deras konto. Profil, skicka meddelanden till dem eller lägga till dem som en vän. Om du kunde se den här personens profil tidigare men nu inte kan göra det, är det troligt att de blockerade dig!

Hur vet du om någon tog bort sitt POF-konto? 

Om du inte längre kan se deras profil eller om de har tagit bort alla deras foton, förmodligen raderade de sitt POF-konto. Om du är misstänksam kan du kontrollera meddelandehistoriken och se om den är tom. Om de har vänner på din lista kommer de inte att kunna ta bort sitt konto eftersom det skulle få dem att försvinna från din vänlista också.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.