Hinge-arvostelu: Onko Hinge aito vai huijausta?

hinge review is hinge legit or a scam

Yksi nimistä, joka tulee mieleen, kun deittailusovelluksia mainitaan, on Hinge. Hinge on yksi deittailusovelluksista, joka palvelee miljoonia käyttäjiä. Hinge on treffisovellus, joka palvelee houkuttelevilla viestintävälineillä ja laadukkaalla suunnittelulla. Mutta riittääkö nämä treffisovellukseen?

Tänään Victoria Milan valmisteli “Hinge-arvostelu: Onko Hinge aito vai huijausta?”-artikkelin sinulle! Tällä tavalla voit selvittää, pitäisikö sinun käyttää Hingeä vai ei. Jos olet valmis, siirrytään nopeasti arvosteluumme. Tässä on Hinge-arvostelumme.

Hinge Review

Hinge-arvostelu: Yleiskatsaus

Let’s start our Hinge review with an overview. Let’s take a closer look at the pros and cons together and examine its features.

Aloitetaan Hinge-arvostelumme yleiskatsauksella. Tarkastellaan lähemmin plussia ja miinuksia yhdessä ja tarkastellaan sen ominaisuuksia.

PlussatMiinukset
Voimakkaat profiilitSovellus tarjoaa rajoitettuja tykkäyksiä jäsenille, jotka eivät osta Premiumia.
Voit tykätä profiileista monilla eri tavoillaEi ole olemassa työpöytäversiota
Vahva vuorovaikutus valokuvien ja tekstin välillä. 
Videopuhelu- ja äänitallennusominaisuudet. 

 

Hingen ominaisuudet 
VideopuheluKyllä
TyöpöytäversioEi
MobiilisovellusKyllä
Mahdollisuus käyttää ilmaisella tililläKyllä
Minimimaksu Premium-jäsenyydestäKuukausittain $19,99

Hinge rekisteröintiprosessin arvostelu

Valitettavasti Hingellä ei ole verkkosivustoversiota. Siksi sinun on ladattava Hinge-sovellus puhelimeesi. Voit käyttää sitä sekä Android- että IOS-sovelluksena6.

Sovelluksen lataamisen jälkeen voit suorittaa rekisteröintiprosessin loppuun Facebook-tilisi tai matkapuhelinnumerosi avulla. Kun rekisteröidyt Facebook-tilillesi ja sallit pääsyn, Hinge yrittää yhdistää sinut yhteisiin ystäviin. Tietysti näitä matcheja tehdessään se ottaa huomioon myös kriteerisi.

Sitten sinun on syötettävä henkilötietosi. Sinun on valittava naapurusto, pituus, etnisyys ja tiedot, kuten uskonto. Jos et halua, voit myös käyttää “Ei kerro” -painiketta. Hinge on jakanut “tietoa sinusta” -osion kolmeen osaan.

Näitä ovat; “Hyveet, elintärkeät olosuhteet ja pahat”. Voit myös vastata näihin kysymyksiin tai pitää ne luottamuksellisina. Voit myös luoda 150 merkin pituisen tekstin. Kun tarkastelemme näitä ominaisuuksia, voimme sanoa, että Hinge haluaa luoda erilaisen profiilirakenteen astumalla pois tavallisesta. Tästä syystä Hinge-arvostelumme on tältä osin myönteinen.

hinge registration process review

Hinge käyttöliittymän ja profiilien arvostelu

Jatketaan nyt Hingen arvostelua käyttöliittymän ja profiilien osalta. Hinge on itse asiassa sekoitus sovelluksia, kuten Tinder, Okcupid ja Match. Voimme sanoa, että se on kuin niiden kaikkien hyvien ominaisuuksien kerääminen yhdelle alustalle.

Kun tarkastelet profiileja, näet suuren profiilikuvan, josta saatat pitää tai johon todennäköisesti vastaat. Voimme sanoa, että tämä on Tinderistä otettu ominaisuus. Ja näiden myötä Match ja Okcupidin, rakenne, joka omaksuu hauskuuden ja syvyyden ymmärtämisen, toivottaa sinut tervetulleeksi.

Hingen profiilit palvelevat käyttäjiään erilaisilla ja eloisilla profiilimalleilla. Törmäät bioihin, jotka ovat tyylikkäitä ja sisältävät usein voimakasta tietoa yksivärisenä. Profiilin tiedot eivät ole hajallaan ja pääset nopeasti käsiksi tietoihin.

Tämä syvällinen ja laadukas lähestymistapa selittää Hingen profiilit melko hyvin. Kun tarkastelemme näitä tuloksia, voimme sanoa, että Hinge on erittäin miellyttävä, laadukas ja tehokas käyttöliittymän ja profiilien suhteen. Näistä syistä voimme sanoa, että sillä on hyvä arvosana Hinge-arvostelussamme käyttöliittymän ja profiilien suhteen.

Hingen Premium-jäsenyyden arvostelu

Jatketaan Hinge-arvostelua nyt Premium-jäsenpalvelulla. Hinge antaa myös ilmaisille käyttäjille mahdollisuuden käyttää sitä. Mutta kuten voit kuvitella, tämä versio on melko rajoitettu. Hinge ei tarjoa paljon tykkäyksiä päivän aikana.

Se antaa ehkä 10-12 tykkäystä. Mutta kohtaat myös paljon nopeamman algoritmin verrattuna Tinderiin, joka antaa yli 100 tykkäystä päivässä etsimäsi suhteen tilasta riippuen. Toisin sanoen löydät etsimäsi kumppanin Hinge-sovelluksesta nopeammin kuin Tinderistä.

Jos todella haluat käyttää Hingeä, sinun on vaihdettava maksulliseen jäsenyyteen. Ensisijaiset jäsenhinnat ovat seuraavat;

1 kuukauden tilaus: 19,99 dollaria.

3 kuukauden jäsenyys: 39,99 dollaria.

6 kuukauden tilaus: 59,99 dollaria.

Maksullisella jäsenyydellä saat rajattomasti tykkäyksiä. Voit kuitenkin nähdä ihmisiä, jotka pitävät sinusta. Jos olet ilmainen käyttäjä, voit nähdä tykkäykset vain, jos ne ovat molemminpuolisia. Voit myös suodattaa osumia useilla eri tavoilla. Voit esimerkiksi löytää oikeat osumat monilla suodattimilla, kuten koulutus, huonot tavat, uskonto, perhesuunnitelma ja politiikka. Näistä syistä Hinge-arvostelumme on erittäin myönteinen Premium-jäsenyyden suhteen.

Hinge videopuhelun arvostelu

Jatketaan Hingen arvostelua nyt videopuheluominaisuuden osalta. Haluamme onnitella Hingeä tästä. Koska se lisäsi videopuheluominaisuuden, joka ei ole saatavilla useimmissa treffisovelluksissa, ja vei sen eri ulottuvuuteen. Hinge ei salli ainoastaan videokeskustelua.

Se sisältää myös vinkkejä keskustelun jatkamiseen videopuhelun aikana. Se tarjoaa sinulle 8 luokkaa videopuhelun aikana. Ja se antaa sinulle 5 eri vaihtoehtoa, joissa napsautat mitä tahansa näistä luokista. Näin voit jatkaa keskustelua keskeytyksettä.

Mielestämme tämä ainutlaatuinen ominaisuus on varsin omaperäinen ja laadukas. Tämän ominaisuuden avulla voimme sanoa, että Hinge on vienyt videokeskustelun toiseen ulottuvuuteen. Näistä syistä videopuheluominaisuus sai korkean arvosanan Hinge-arvostelussamme.

Hinge-arvostelu: Lopputulos

Yleisesti voidaan sanoa, että Hinge on laadukas treffisovellus, joka tarjoaa erittäin mukavia ominaisuuksia. Jos haluat käyttää Hingeä, tämä on hyvä valinta. Negatiivisena ominaisuutena voimme vain sanoa, että verkkosivustoa ei ole ja ilmainen versio on rajoitettu. Tästä huolimatta Hinge on melko hyvä sovellus.

“Hinge-arvostelu: Onko Hinge aito vai huijausta?” Victoria Milanin valmistelemana sinulle. Siinä kaikki arvostelusta tällä erää! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla. Nähdään seuraavassa artikkelissamme.

UKK Hinge-arvostelu

Onko Hinge hyvä deittisivusto?

Kyllä, Hinge on hyvä treffisivusto yleisten ominaisuuksien ja linjojen suhteen. Se tarjoaa hyvän käyttökokemuksen monilla ominaisuuksillaan ja modernilla muotoilullaan. Lisätietoja Hingestä on kohdassa “Hinge-arvostelu: Onko Hinge aito vai huijausta?” Voit selata sisältöämme.

Onko Hinge sovellus panojen etsintään?

Itse asiassa Hinge on enemmän suhdelähtöinen käytäntö. Sovelluksen tarkoitus on tähän suuntaan. Mutta jos haluat kokeilla onneasi, voit tietysti! Koska kaikki käyttäjät eivät käytä sovellusta vain tähän tarkoitukseen. Lisätietoja Hingestä on kohdassa “Hinge-arvostelu: Onko Hinge aito vai huijausta?” Voit selata sisältöämme.

Onko Hinge turvallinen?

Yes of course! Hinge is a legal app and very safe. It has a highly developed encryption infrastructure for users. In this way, you can use Hinge with peace of mind. For more information about Hinge, go to “Hinge Review: Is Hinge Legit Or A Scam?” You can browse our content.

Tottakai! Hinge on laillinen sovellus ja erittäin turvallinen. Sillä on pitkälle kehittynyt salausinfrastruktuuri käyttäjille. Tällä tavalla voit käyttää Hingeä mielenrauhalla. Lisätietoja Hingestä on kohdassa “Hinge-arvostelu: Onko Hinge aito vai huijausta?” Voit selata sisältöämme.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.