Clover Dating App-arvostelu – Victoria Milan

Clover Dating App Review

Clover-treffisovellus, joka tuli elämäämme vuonna 2014, on auttanut monia ihmisiä tapaamaan ja löytämään uusia kumppaneita. Joten onko Clover Dating App hyvä tapailuun? Ja onko Clover Dating App parempi vaihtoehto kuin muut sovellukset?

Victoria Milan on arvostellut Clover Dating App-sovelluksen ja luonut sinulle artikkelin tänään. Tällä tavalla voit selvittää, onko Clover Dating App -sovelluksen käyttö hyödyllistä vai haitallista. Jos olet valmis, aloitetaan! Tässä on “Clover Dating App-arvostelu” -artikkelimme, jonka olemme valmistelleet sinulle!

 

 

Clover Dating App Pros And Cons
Clover Dating App: Plussat ja miinukset

                              Plussat                                 Miinukset
Skrollattava käyttöliittymä.Video-ominaisuuksia lukittu ja maksumuurin takana.
Tekee treffailun suunnittelusta helppoa.Liikaa sovelluksen itsemarkkinointia.
Sosiaaliset yhteisöt.Ei verkkosivustoa.
Mahdollisuus seurata livelähetyksiä.

Cloverin esittely

Clover on samanlainen kuin sosiaalinen media, mutta palveluineen se on treffisovellus. Rekisteröityminen Clover Dating App -sovellukseen on helppoa, nopeaa ja tarjoaa monia vaihtoehtoja käyttämiseen. Kun rekisteröidyt Clover Dating App -sovellukseen, voit rekisteröityä Facebook- tai Snapchat-tililläsi. Voit myös rekisteröityä Google- tai Apple ID:lläsi. Kun olet tehnyt rekisteröinnin, se kysyy, millaisia ​​ominaisuuksia etsit kumppanistasi. Sen avulla voit myös löytää etsimäsi kumppanin helpommin esittämällä tarkempia kysymyksiä.

Sen avulla voit löytää lähiympäristösi potentiaaliset henkilöt esittämällä kysymyksiä, kuten ikäsi ja kaupunkisi, jossa asut. Se myös erottaa käyttäjät kolmen eri ikäluokan mukaan. Ne luokitellaan “18 – 23” “24 – 29” ja “30+”. Tällä tavalla voit saada parempia matcheja. Huono puoli on, että Clover Dating App -sovelluksella ei ole verkkosivustoa. Mielestämme tämä on yksi isoimmista haitoista.

Clover Dating App: Käyttäjäprofiilien ja käyttöliittymän arvostelu

Clover Dating App on sisällyttänyt monia yksityiskohtia käyttäjäprofiileihinsa. Näet bio-osiosta, millaista suhdetta käyttäjät etsivät. Tällä tavalla voit tehdä tarkempia skrollauksia. Saat myös paljon tietoa, kuten kiinnostuksen kohteita ja harrastuksia suhteen tyypin lisäksi.

Voit verrata vastauksiasi muihin käyttäjiin täyttämällä noin 20 kysymyksen kyselyn Clover Dating App -sovelluksessa. Tämä kysely on samanlainen kuin Okcupidin kyselyt, mutta saatat kohdata yksityiskohtaisempia kysymyksiä. Esimerkiksi “Oletko sotkuinen vai järjestelmällinen?” tai “Oletko salaperäinen vai ennustettavissa?” Saatat kohdata mm. tällaisia kysymyksiä.

Lisäksi Clover Dating App tarjoaa myös säilytettyjä viestejä, joita voit käyttää, kun match löytyy. Tällä tavalla voit tehdä paremman esittelyn ja mahdollistaa nopean vuorovaikutuksen.

Voit myös suunnitella todellisia treffejä käyttäjien kanssa Clover Dating -sovelluksessa. Käyttäjät voivat ilmoittaa, ovatko he todella kiinnostuneita treffeistä vai eivät. Ja jos olet deittailija, voit pyytää treffit suoraan.

Lisäksi chat ja treffit eivät ole ainoita tapoja olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa. Voit myös olla vuorovaikutuksessa liittymällä foorumeihin ja yhteisöryhmiin. Foorumit ovat yleensä romantiikkateemaisia ja koostuvat yleensä ihmisistä, jotka etsivät todellista suhdetta. Jos tavoitteesi on todellinen suhde, tämä helpottaa työtäsi. Mutta näillä foorumeilla ei ole vain romantiikka-aiheisia ryhmiä.

Esim; saatat myös kohdata keskustelupalstoja Harry Potter -faneille. Clover Dating App -sovelluksessa on mahdollista kohdata melkein kaikenlaisia ​​​​foorumeita. Ehkä löydät unelmiesi kumppanin tällaisesta ryhmästä. Se, että Clover Dating Appilla on tällaisia ​​ominaisuuksia, tarjoaa hauskemman puolen muihin treffisovelluksiin verrattuna. Tästä syystä voimme sanoa, että Clover Dating App on hauska ja mielenkiintoinen.

Clover Dating App: Hinnoittelu

Vaikka Clover Dating App -sovelluksen käyttö on teoriassa ilmaista, saatat haluta päivittää maksulliseen jäsenyyteen. Tällä tavalla voit käyttää enemmän ominaisuuksia ja saada enemmän matcheja. Clover Premium maksaa 18 dollaria kuukaudessa 3 kuukauden tilauksella. Yhden vuoden jäsenyydestä sinun on maksettava 9 dollaria kuukaudessa.

Premium-jäsenyyden edut ovat seuraavat:

  • Mahdollisuus lähettää viestejä käyttäjille, jotka eivät ole matchejasi.
  • Mahdollisuus käyttää kaikkia sovelluksen ominaisuuksia.
  • Mahdollisuus etsiä profiileja.
  • Valokuvan/videon/äänen ja lahjojen lähettäminen.
  • Pääsy edistyneisiin suodatusominaisuuksiin.
  • Ilmainen profiilipäivitys joka viikko.
  • Mahdollisuus nähdä käyttäjät, jotka ovat vierailleet profiileissasi.
  • Kokemus ilman mainoksia.

Clover Dating App Profiling Review

Clover Dating App: Profiilin luonnin arvostelu

Rekisteröitymisen jälkeen sinun ei tarvitse ponnistella liikaa profiilisi luomiseksi. Napauta “Näytä profiili”- tai “Muokkaa” -painikkeita viimeistelläksesi profiilisi. Voit täyttää “Tietoja minusta” -osion ja lisätä siihen enintään 200 merkin pituisen tekstin. Sitten voit lisätä henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten hiusten väri, silmien väri, vartalotyyppi, tulot ja uskonto.

Sitten voit täyttää kiinnostuksesi. Täällä voit lisätä monia ominaisuuksia, kuten suosikkiruokasi, eläimet ja halaukset. Niiden täyttäminen, niin työlästä kuin se onkin, lisää hyvän ja potentiaalisen matchin todennäköisyyttä. Siksi tämän osion täyttäminen voi olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Tämän jälkeen voit siirtyä aiemmin mainitsemaamme 20 kysymyksen kyselyn ratkaisemiseen. Tämän kyselyn täyttäminen on helppoa. Edessäsi näkyy kaksi vaihtoehtoa, ja sinua pyydetään valitsemaan yksi niistä. Vastattuasi kyselyyn saat merkin. Tämän kaltaisia ​​kyselyitä on monia, ja voit ansaita nämä merkit täyttäessäsi niitä.

Clover Dating App: Suodatusominaisuudet

Clover Dating Appin suodatusominaisuudet ovat melko kehittyneitä. Voit käyttää monia suodatusvaihtoehtoja, kuten sukupuoli, ikä ja suuntautuminen. Tämän ominaisuuden avulla löydät helposti etsimäsi kumppanin. Clover Dating App näyttää sinulle mahdollisia kumppaneita jopa 600 mailin säteellä. Tällä tavalla sinun ei tarvitse etsiä etsimääsi kumppania kaukaa.

Lisäksi, jos olet ulkomailla ja etsit kumppania, voit helposti kommunikoida muiden maiden ihmisten kanssa suodatusvaihtoehtojen avulla. Tämä on myös hyvä ominaisuus. Lisäksi sinun ei tarvitse ostaa maksullista jäsenyyttä tätä ominaisuutta varten. Mutta muita ominaisuuksia varten sinun on hankittava maksullinen jäsenyys.

Clover Dating App Messaging Review

Clover Dating App: Viestittelyn arvostelu

Pääset matcheihisi Clover Dating App-sovelluksen “Prospektit” -osiossa. Lisäksi, jos olet Premium-jäsen, näet käyttäjät, jotka ovat vierailleet profiilissasi ja pitäneet sinusta. Vaikka ette matchaa, voit lähettää suoran viestin Premium-jäsenyydellä. Samaan aikaan, jos olet Premium-jäsen, voit lähettää lahjan napauttamalla ”…”-painiketta. Tällä tavalla voit luoda tehokkaampia viestejä. Lisäksi Premium-jäsenyyden avulla voit lähettää kuvia, videoita ja ääntä. Kaikista näistä näkökulmista Clover Dating App tarjoaa erittäin tehokkaita ominaisuuksia viestien lähettämiseen.

Lopputulos

Kaiken kaikkiaan Clover Dating App tarjoaa melko hyviä ominaisuuksia. Sosiaalisen median kaltainen näkökulma, foorumit ja yhteisöt sekä yhteensopivuus ovat vaikuttavia ominaisuuksia. Vaikka ilmainen versio on rajoitettu, on sen arvoista löytää etsimäsi kumppani.

Se on myös melko edullinen, kun tarkastellaan Premium-jäsenyyden hintoja. Näistä syistä Clover Dating App sai hyväksytyn arvosanan arvostelussamme. Jos etsit kumppania ja haluat myös pitää hauskaa treffisovelluksessa, Clover Dating App on hyvä valinta. Näistä syistä voit valita Clover Dating App -sovelluksen.

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin sinulle laatimasta “Clover Dating App-arvostelu” -artikkelista! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Lisäksi, jos haluat löytää etsimäsi kumppanin suoraan, Victoria Milan on paras valinta sinulle. Etsimäsi kumppani on erittäin helppo löytää Victoria Milanista, joka palvelee maailmanlaajuisesti miljoonilla käyttäjillä. Victoria Milan tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen modernilla suunnittelullaan, helppokäyttöisellä käyttöliittymällään ja mahdollisuudella nähdä online-käyttäjät kotisivulla. Lisäksi rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista! Löydä unelmiesi kumppani helposti Victoria Milanin avulla! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

About Clover Dating App

UKK Clover Dating App

Onko Clover Dating App treffisovellus?

Clover Dating App on melko hyvä deittailusovellus oikeiden treffien järjestämiseen, foorumeihin ja yhteisöihin liittymiseen sekä matcheihin. Clover Dating App on myös samanlainen kuin sosiaalinen media. Siksi se tarjoaa erittäin miellyttävän kokemuksen.

Onko Cloverilla verkkosivustoa?

Clover on itse asiassa treffisovellus, mutta sillä ei ole verkkosivustoa. Siksi sitä ei voi käyttää PC:ssä. Voit käyttää sitä Android- tai IOS-laitteen kanssa. Se on erittäin onnistunut sovellus nykyaikaisella ja helppokäyttöisellä sovelluksellaan.

Onko Clover Dating App ilmainen?

Clover Dating App tarjoaa ilmaisen käytön, mutta koska tämä on rajoitettu, saatat haluta saada Premium-jäsenyyden. Clover Dating App alkaa 9,99 dollarista. Mutta sen tarjoamien ominaisuuksien ansiosta se on sen arvoista.

Onko Clover Dating App turvallinen?

Clover on melko turvallinen. Siinä on useita suorittimia, jotka suojaavat sitä, vaikka järjestelmä olisi saastunut. Sillä on myös erittäin korkea salaustaso. Siksi voit käyttää Clover Dating App -sovellusta rauhallisin mielin.

Onko Clover Dating Appilla kuukausimaksua?

Voit käyttää Clover Dating Appia ilmaiseksi, mutta ilmainen versio on rajoitettu. Premium-jäsenmaksut alkavat 9,99 dollarista. Mutta Premium-jäsenyyden tarjoamien etujen ja ominaisuuksien ansiosta tämä hinta on varsin onnistunut. Ja se on sen arvoista.

Voinko löytää etsimäni kumppanin Clover Dating Appista?

Tottakai! Clover Dating App tarjoaa erittäin korkealaatuisen palvelun miljoonien käyttäjien kanssa. Ja se on saanut tuhansia ihmisiä tapaamaan toisensa. Lisäksi sen käyttäjät ovat melko korkealaatuisia. Siksi etsimäsi kumppani on melko helppo löytää etkä yleensä kohtaa väärennettyjä tilejä.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.