Fetlife-arvostelu – Victoria Milan

fetlife review

Seksi on yksi maailman nautinnollisimmista asioista. Fetissi on elementti, joka tuo tämän nautinnon huipulle. Jos sinulla on kumppani, jonka kanssa voit helposti jakaa fetissisi, maailma voi muuttua sinulle ainutlaatuiseksi paikaksi. Onko sinulla siis kumppania, joka toteuttaa perverssit fetissisi? Jos vastauksesi on ei, Fetlife on alusta, jonka avulla voit löytää fetissikumppanisi. Täältä löydät etsimäsi kumppanin. Joten onko Fetlife hyvä vaihtoehto löytää etsimäsi kumppani?

Tässä on vastaus kysymykseesi tänään! Victoria Milan on valmistellut “Fetlife-arvostelu” -artikkelin sinulle tänään. Tällä tavalla näet paremmin Fetlifen positiiviset ja negatiiviset puolet ja voit päättää, sopiiko se sinulle. Tässä on artikkeli, jonka valmistimme sinulle!

Fetlife-arvostelu

Fetlife-arvostelu: Plussat ja miinukset

                                  Plussat                                 Miinukset
Alusta, jolla on yli 8 miljoonaa jäsentä.Verkkosivuston käyttöliittymä on hyödytön ja vanhanaikainen.
Melkein kaikki ominaisuudet ovat myös perusjäsenten käytössä. Yhteensopivuusalgoritmi ei ole edistyksellinen.
Käyttäjiä kaikista fantasiagenreistä. Monet käyttäjät sensuroivat tai eivät näytä kasvojaan.
Käytettävyys Androidin ja IOSin selaimilla ja lisäksi sillä on mobiilisovellus.  

Ensikatsaus Fetlifeen

Aloitamme Fetlife-arvostelumme ensimmäisellä katsauksella Fetlifeen! Fetlife on enemmän sosiaalisen median alusta kuin treffisivusto. On myös ollut aikoja, jolloin sitä on kutsuttu nimellä “F*ckbook”. Mutta se tarjoaa hyviä ominaisuuksia turvatoimien suhteen.

Voit piilottaa profiilisi ja sallia vain käyttäjien nähdä sen. Lisäksi, jos haluat tuntea olosi turvallisemmaksi, voit sensuroida valokuvasi tai olla näyttämättä kasvojasi kuvissasi. Lisäksi Fetlife on fetissien ystävien yhteisö, joten voit helposti näyttää kaikki fantasiasi. Rekisteröityminen Fetlifeen on helppoa ja nopeaa. Vahvistat yhteyden tietojen täyttämisen jälkeen ja nyt voit käyttää Fetlifea.

Onko Fetlifen rekisteröintiprosessi helppo?

Fetlife-arvioinnin tämä osa koskee rekisteröintiprosessia. Kuten aiemmin totesimme, rekisteröityminen Fetlifeen on helppoa ja nopeaa. Rekisteröityäksesi Fetlife-palveluun sinun on annettava puhelinnumerosi. Vaikka tämä ei ole toivottavaa useimmille käyttäjille, se on itse asiassa toimenpide, jota käytetään verkkosivuston turvallisuuden lisäämiseen. Tällä tavalla kohtaat vähemmän väärennettyjä tilejä. Kun olet vahvistanut puhelinnumerosi, sinun on annettava seuraavat tiedot:

  • Luo käyttäjänimi.
  • Ilmoita sukupuolesi.
  • Kerro seksuaalisesta suuntautumisestasi.
  • Ilmoita kummasta roolista pidät.
  • Anna syntymäaikasi.
  • Määritä nykyinen sijaintisi.
  • Syötä sähköpostiosoitteesi.
  • Luo salasana.

Viimeinen asia, joka sinun on tehtävä kaikkien näiden tietojen syöttämisen jälkeen, on määrittää fetissisi. Fetissien määrittäminen tarjoaa paremman käyttökokemuksen. Voit myös liittyä ryhmiin, jotka jakavat näitä fetissejä. Vaikka olisit tavallinen jäsen, voit liittyä fetissiryhmiin. Perusjäsenillä ei kuitenkaan ole pääsyä videoihin.

Fetlife-arvostelu

Fetlifen ulkoasun arvostelu

Seuraava Fetlife-arvostelumme osa käsittelee verkkosivuston ulkoasua ja käyttökokemusta. Kun katsomme Fetlifen suunnittelua, voimme sanoa, että sillä on tavallinen muotoilu. Lisäksi sivuston musta väri luo pessimistisen tunnelman.

Mikään lause ei myöskään osoita kohti ihmisiä, joiden kanssa sinulla on seksuaalisesti samanlaisia ​​fantasioita. Näistä syistä voimme sanoa, että sivusto tarvitsee päivitystä. Mielestämme tarvitaan muutoksia väreihin ja muotoiluun. Käyttökokemuksen kannalta kaikki saattaa aluksi tuntua monimutkaiselta. Tästä syystä sivuston käyttöön tottuminen voi viedä aikaa. Muuten käytössä ei ole mitään ongelmia.

Fetlifen profiilien laadun arvostelu

Fetlife-arvostelumme tämänhetkinen aihe on profiilien laatu. Fetlife-profiilit voidaan luoda erittäin yksityiskohtaisesti. Käyttäjät voivat täyttää kuusi eri välilehteä. Sinun ei ole pakko täyttää näitä välilehtiä. Mutta mitä enemmän tietoja täytät, sitä paremmat mahdollisuutesi on löytää match ja löydät kumppanin nopeammin. Jos mietit, mistä näissä välilehdissä on kyse, katsotaanpa niitä lähemmin yhdessä.

Välilehti 1

Ensimmäisellä välilehdellä voit järjestää rekisteröinnin aikana luomasi tiedot uudelleen. Tällä tavalla voit muokata asetuksiasi ja lisätä todennäköisyyttäsi löytää matcheja.

Välilehti 2

Välilehti 2 on “Tietoja minusta” -osio. Voit jakaa yksityiskohtaisia ​​tietoja itsestäsi profiilissasi. Voit jakaa harrastuksiasi, seksuaalisia fantasioitasi, kiinnostuksen kohteitasi ja paljon muuta tässä osiossa.

Välilehti 3

Välilehti 3 on kenttä, jossa määrität suhteen tilan. Jos sinulla on kumppani, sinun tulee ilmoittaa se tässä.

Välilehti 4

Tällä välilehdellä on alue, jolla voit lisätä käyttämiäsi ja pitämiäsi verkkosivustoja.

Välilehdet 5 ja 6

Välilehdet 5 ja 6 ovat pääasiassa valokuvien ja videoiden jakamiseen . Voit ladata ja jakaa videoita ja valokuvia sähköpostitse. Voit myös muokata sitä haluamallasi tavalla tietosuoja-asetuksissa. Voit jakaa vapaasti tai yksityisesti, miten haluat.

Fetlifen mobiilisovelluksen arvostelu

Nyt Fetlife-arviomme käsittelee mobiilisovellusta. Mobiilisovellus on yksi niistä elementeistä, joka jokaisella deittisivustolla tulisi olla, koska mobiilisovellukset tarjoavat erinomaisen helppokäyttöisyyden päiväsaikaan.

Jos olet esimerkiksi töissä eikä sinulla ole tietokonetta mukanasi, tärkein elementti on mobiilisovellukset, joilla voit jutella innostuneen kumppanin kanssa. Eikä se ole vain sitä. Et voi kantaa tietokonetta mukanasi päivällä, esimerkiksi matkoilla ystäviesi kanssa, ethän? Mobiilisovellukset eivät siis ole enää välttämättömyys, vaan velvollisuus.

Tästä syystä olemme sitä mieltä, että kaikilla verkkosivuilla tulisi olla mobiilisovellus. Ja jatkamme Fetlife-katsausta siitä mihin jäimme. Voit käyttää Fetlifen mobiilisovellusta sekä Android- että IOS-laitteilla.

Voit asentaa nämä sovellukset Play Kaupasta ja App Storesta. Fetlifen mobiilisovellus on samanlainen kuin verkkosivusto. Meidän on myös sanottava, että sovellus on käyttäjäystävällisempi kuin verkkosivusto. Siinä on tumma väriteema ja se toimii moitteettomasti.

Fetlifen turvallisuuden arvostelu

Jatkamme Fetlife-arviointiamme nopeasti! Nyt aiheemme on turvallisuus! Kaikki tietosi Fetlifessa on salattu. Fetlife-tiimi ryhtyy varotoimiin estääkseen petolliset tapaukset. Jos olet huomannut epäilyttävän profiilin, voit jakaa sen asiakastukitiimin kanssa. Näistä syistä, jos harkitset Fetlifen käyttöä, voit käyttää sitä rauhallisin mielin.

Fetlifen hinnoittelun arvostelu

Fetlifen käyttäminen ei edellytä Premium-jäsenyyden ostamista. Voit myös käyttää monia ominaisuuksia, kuten rajoittamatonta viestintää, vaikka olisitkin vakiojäsen. Mutta tietysti Premium-jäsenyys tarjoaa myös erilaisia ​​etuja.

Fetlife on täynnä monia pornovideoita. Ja päästäksesi näihin videoihin, sinun on vaihdettava Premium-jäsenyyteen. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia! Fetlifen jäsenmaksut eivät ole kalliita.

Voit ajatella sitä tukena verkkosivuston jatkuvuudelle ja kehitykselle. Se tarjoaa jopa elinikäisen Premium-jäsenyyden 240 dollarilla. Jos haluat maksaa vähemmän, Premium-jäsenyyden hinnoittelu on seuraava:

                          Jäsenyyden kesto                                              Hinta
6 kuukauden tilaus                $30 / $5 per kk
12 kuukauden tilaus                $60 / $5 per kk
24 kuukauden tilaus                $120 / $5 per kk
Elinikäinen tilaus                $240

Premium-jäsenyyden hyödyt

Rajaton pääsy videoihin.

Premium-jäsenille suunniteltu erikoismerkki.

Hyötyäksesi premium-palveluista.

Fetlifen asiakaspalvelu

You can also see the online users on the homepage and make a quick start. In addition, registration at Victoria Milan is free! Let’s find the partner you are looking for quickly and easily! Click to register with Victoria Milan!

Voit myös nähdä online-käyttäjät etusivulla ja saada nopean startin. Lisäksi rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista! Löydämme etsimäsi kumppanin nopeasti ja helposti! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

Fetlife-arvostelu

UKK Fetlife-arvostelusta

Onko Fetlife laillinen sivusto?

Tottakai! Jos harkitset Fetlifen käyttöä, voit olla varma, että se on laillista. Lisäksi, jos haluat lisätietoja Fetlifesta, voit tutustua “Fetlife-arvostelu” -artikkeliimme.

Voivatko ihmiset löytää etsimänsä kumppanin Fetlifestä?

Tottakai! Fetlife on melko suuri alusta, jolla on miljoonia käyttäjiä. Voimme sanoa, että tuhannet käyttäjät saavat uuden kumppanin joka päivä. Jos harkitset Fetlifen käyttöä, voit olla varma, että löydät helposti etsimäsi kumppanin. Lisäksi, jos haluat lisätietoja Fetlifesta, voit tutustua “Fetlife-arvostelu” -artikkeliimme.

Kenelle Fetlife sopii?

Fetlife on foorumi, joka on luotu ihmisille, joilla on fetissi ja jotka etsivät kumppania. Vaikka se näyttää yleisesti sosiaalisen median sivustolta, sillä on paljon käyttäjiä. Se ei myöskään vain auta sinua löytämään kumppania. Sen avulla voit jakaa ajatuksesi tai videoita fetissistä. Jos haluat lisätietoja Fetlifesta, voit tutustua “Fetlife-arvostelu” -artikkeliimme.

Onko Fetlife hyvä?

In general, Fetlife is a very advantageous platform for use. It gives you access to features such as unlimited messaging and browsing with a standard subscription. It is also quite safe. It is good for use for these reasons. If you want to learn more about Fetlife, you can review our “Fetlife Review” content.

Yleisesti ottaen Fetlife on erittäin edullinen alusta käytettäväksi. Sen avulla pääset käyttämään ominaisuuksia, kuten rajoittamatonta viestintää ja selaamista perustilauksella. Se on myös melko turvallinen. Sitä on hyvä käyttää näistä syistä. Jos haluat lisätietoja Fetlifesta, voit tutustua “Fetlife-arvostelu” -artikkeliimme.

Onko Fetlife turvallinen?

Kyllä se on turvallista! Fetlife on ryhtynyt erilaisiin turvatoimiin suojellakseen käyttäjiään. Lisäksi käyttäjät voivat ottaa yhteyttä asiakastukitiimiin 24/7, kun he kohtaavat ongelmia. Jos haluat lisätietoja Fetlifesta, voit tutustua “Fetlife-arvostelu” -artikkeliimme.

Onko Fetlife ilmainen?

Rekisteröitymisen jälkeen Fetlife-palveluun pääset käyttämään rajoittamatonta viestintää ja rajattomasti profiilin selausominaisuuksia vakiojäsenyydellä. Sinun on kuitenkin oltava Premium-jäsen, jotta voit katsoa käyttäjien lataamia videoita. Jos haluat lisätietoja Fetlifesta, voit tutustua “Fetlife-arvostelu” -artikkeliimme.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.