Vinkit sokkotreffeille – Mitä tehdä tapaamisella

pre dating tips

Sokkotreffit on yksi jännittävimmistä treffityypeistä, koska kumpikaan ei tiedä paljon toisistaan ja mietit paljon sokkotreffejäsi. Tämä saa itse asiassa aikaan erittäin jännittäviä tunteja.

Jos sinulla on sokkotreffit ja olet huolissasi mitä tehdä, sinun ei tarvitse pelätä! Tänään Victoria Milan on valmistellut sinulle “Vinkit sokkotreffeille”-artikkelin! Tällä tavalla ymmärrät paremmin, mitä sinun on tehtävä tapaamisesi yhteydessä. Jos olet valmis, aloitetaan tämän jännittävän artikkelin parissa! Tässä on artikkelimme “Vinkit sokkotreffeille”!

things to do during a dating

Mitä on sokkotreffit?

Selitetään ensin sokkotreffit lukijoillemme, jotka eivät tiedä mitä sokkotreffit on. Sokkotreffit on treffit, jotka ystävä tai perheenjäsen yleensä suunnittelee saadakseen teidät tuntemaan toisenne. Lyhyesti sanottuna sokkotreffit on yksi parittamisesta pitävien ihmisten suurimmista harrastuksista 🙂 Sokkotreffeillä kumpikaan osapuoli ei yleensä tunne toisiaan ja tapaa määrättynä päivänä ja aikana määrätyssä paikassa. Tällä tavalla heillä on mahdollisuus tutustua toisiinsa. Nyt kun tiedämme tarkalleen mitä sokkotreffit on, voimme nyt siirtyä aiheeseen “Vinkit sokkotreffeille”.

Vinkit sokkotreffeille – Vinkit ennen treffejä

Sokkotreffit ovat jännittävimmät ja lähes täydelliset yllätystreffit. Sinun on opittava tuntemaan kumppanisi ja viettämään aikaa hänen kanssaan. Katsotaanpa nyt, mitä sinun on tehtävä tänä päivänä, mitä sinun on tehtävä ennen tapaamiseen menoa, ja opetellaan sitten tapaamisessa tarvittavat temput.

1 – Oikeiden vaatteiden valitseminen

Ensimmäinen vinkkimme sokkotreffeille on oikea vaatevalinta. Älä unohda, että ensivaikutelma on aina tärkeä ja ensivaikutelmaan jättämäsi vaikutus jatkuu aina. Siksi on tärkeää valita oikeat vaatteet. Mutta valitsemalla oikean asun emme tarkoita erittäin tyylikkäitä vaatteita. Ensinnäkin, tutki kahvila tai ravintola, johon menette ja minkä tyyppinen se on.

Jos se on todella tyylikäs ja ylellinen paikka, voit valita tyylikkään mekon, jos olet nainen, ja puvun, jos olet mies. Jos se on lämpimämpi ja normaalimpi tapaamispaikka, voit valita rennon mutta tyylikkään asun. Lyhyesti sanottuna, ole yhtä tapaamasi paikan kanssa ja näytä kumppanillesi, että välität.

2- Huolehdi itsestäsi

Kyllä, tämä on aihe, jonka miespuoliset kumppanit usein unohtavat, mutta se on myös yksityiskohta, jota jotkut naispuoliset kumppanit eivät huomaa. Älä unohda huolehtia itsestäsi ennen tapaamista. Huolehtimisella emme tarkoita vain kasvonaamioita tai suihkussa käymistä. Miehet voivat joskus tuntea olonsa mukavaksi sellaisissa asioissa kuin hiukset ja parta.

Siksi ennen kuin menet tapaamiseen, käy ainakin parturillasi ja pyydä hiuksesi ja partasi siistittynä. Naispuoliset kumppanit voivat myös mennä kampaajalle ja valita kampauksen, jossa he viihtyvät. Tämä tilanne sekä miellyttää kumppaniasi että synnyttää positiivisia ajatuksia hänen mielessään. Näistä syistä toinen vinkkimme sokkotreffeille on huolehtia hyvinvoinnista.

3 – Tarttuva hajuvesi

Ensitreffeilläsi tuoksusi on yhtä tärkeä kuin ulkonäkösi. Ensitreffeillä tuoksusi antaa monia signaaleja kumppanillesi. Ja hän luultavasti muistaa sinut aina, kun hän haistaa sen. Siksi sinun tulee valita oikea hajuvesi.

Jos treffisi on talvikuukausina, voit suosia voimakkaan tuoksuisia hajuvesiä. Jos treffisi on kesäkuukausina, valitse enemmän raikkaita ja pehmeän tuoksuisia hajuvesiä. Tällä tavalla teet hyvän vaikutuksen ensimmäisillä treffeilläsi. Näistä syistä hajuveden valinta on tärkeä vinkki sokkotreffeille.

what should you do on blind dates

Vinkit sokkotreffeille – Asioita, joita tehdä treffien aikana

Opimme mitä tehdä ennen sokkotreffejämme. Nyt on aika siirtyä siihen, mitä tapaamisen aikana on tehtävä. Selvitetään yhdessä, mitä ne asiat ovat.

1- Ilmoita sijaintisi

Vaikka ystäväsi järjesti tapaamisen, et koskaan tiedä missä tai milloin sinulle tapahtuu jotain. Ja sen seurauksena tämä on tapaaminen tuntemattoman henkilön kanssa. Kerro siis perheellesi, missä olet ennen tapaamista. Kerro myös perheellesi, kun vaihdat paikkaa.

“Mitä minulle voisi tapahtua?” Saatat ajatella ja ehkä jopa olla oikeassa. Mutta mitä haittaa turvallisuudesta on? Eikö niin? Tästä syystä ensimmäinen vinkki sokkotreffeille, joka sinun tulee tehdä tapaamisen aikana, on ilmoittaa sijaintisi.

2- Ole realistinen odotustesi kanssa

Ystäväsi ovat saattaneet liioitella paljon asioita tapaamastasi henkilöstä. Siksi on hyödyllistä olla hieman realistisempi. Tietysti on hyvä haaveilla, mutta et voi tietää  onko joku elämäsi rakkaus ulkonäön perusteella.

Useimmat sokkotreffit osoittautuvat negatiivisiksi, usein turhautumisesta, kun odotukset ovat korkealla. Sinun tarvitsee vain olla realisti ja pitää odotuksesi alhaisina. Tällä tavalla voit ottaa oikeampia askeleita eteenpäin. Näistä syistä odotusten realistisuus on yksi vinkkimme sokkotreffeille.

3- Käyttäydy luonnollisesti

Tämä saattaa olla yksi aikamme suurimmista sairauksista. Ihmiset eivät enää käyttäydy kuten tavallisesti. Ja he jopa esittelevät itsensä erilaisina kuin ovat. Tämä tilanne ei tee vaikutusta henkilöön, jonka tapaat. Tai vaikka tekisikin, suhteellesi tulee negatiivinen vaikutus ajan myötä, koska tämä henkilö et ole sinä.

Siksi älä käyttäydy ikään kuin olisit erilainen henkilö kuin olet. Itse asiassa useimmat ihmiset etsivät nyt näitä vilpittömiä tunteita, koska melkein kaikki käyttäytyvät eri tavalla kuin he oikeasti ovat. Toimimalla sellaisena kuin olet, voit ansaita enemmän “+”. Joten luonnollinen käyttäytyminen on yksi vinkkimme sokkotreffeille.

4- Ole vilpitön

Voimme sanoa, että vilpitön oleminen on itse asiassa jatkoa “Käyttäydy luonnollisesti” -otsikolle. Mutta tässä osiossa käsittelemme kysymystä vilpittömästä lähestymisestä. Vilpittömyydellä emme tietenkään tarkoita, että puhut hänelle kuin parhaalle ystävällesi tai älä esitä olevasi työhaastattelussa.

Tai älä esitä kysymyksiä kuten työhaastattelussa äläkä toimi sillä tavalla. Ole luonnollinen, ystävällinen, mukava ja lämmin. Seurauksena on, että tarkoituksesi siellä olemiselle on sama molemmille ja vilpitön keskustelu tarjoaa mukavan ympäristön teille molemmille. Ja mukavassa tilassa ihmiset oppivat tuntemaan toisensa paremmin. Siksi rehellisyys on tärkeä vinkki sokkotreffeille.

5- Opi tuntemaan kumppanisi

Toinen tapa pitää hauskaa uuden kumppanisi kanssa on kuunnella häntä. Älä vain puhu, vaan anna myös kumppanisi puhua. Näin voit tehdä parempia päätöksiä ja toimia näiden ajatusten mukaan.

6- Pidä hauskaa ja ole hauska

Nämä ovat treffit eikä liiketapaaminen. Siksi yritä nauttia tästä tilanteesta mahdollisimman paljon. Vaikka et pidä kumppanistasi, voit ainakin löytää tapoja pitää hauskaa. Kysykää toisiltanne mielenkiintoisia kysymyksiä ja keskity nauramiseen. Tällä tavalla sinulla on nautinnollisempaa ja hauskempaa aikaa. Älä myöskään koskaan ole töykeä tai aggressiivinen, vaikka et pidä kumppanistasi. Jos olet liian väsynyt, voit sanoa, että haluat nousta ylös ja kävellä pois. Joten ole varovainen ja vain nauti ajasta.

7- Ole rehellinen ja selkeä

Jos et pidä tapaamastasi henkilöstä, ole rehellinen ja selkeä! Toivon antaminen toiselle osapuolelle tai avoimen oven jättäminen herättää toivoa. Jos kumppanisi ei ole kiinnostava, voit sanoa, että “Se oli mukava illallinen, kiitos siitä. Mutta en usko, että olemme oikeat toisillemme.” Tällä tavalla et saa häntä odottamaan ja järkyttymään. Tästä syystä tärkeä vinkki sokkotreffeille on, että olet rehellinen ja selkeä.

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin sinulle laatimasta “Vinkit sokkotreffeille” -artikkelista! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Lisäksi, jos etsit kumppania, Victoria Milan on oikea valinta sinulle. Victoria Milan on alusta, joka palvelee miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Se tarjoaa sinulle parhaan käyttökokemuksen ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan ja modernilla muotoilullaan. Voit myös nähdä online-käyttäjät etusivulla. Näin voit aloittaa keskustelun nopeasti. Eikä tässä vielä kaikki! Rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista. Löydä etsimäsi kumppani helposti ja nopeasti Victoria Milanin avulla! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

blind date tips

UKK Vinkeistä sokkotreffeille

Mitä sinun tulisi tehdä sokkotreffeillä?

On jotain asioita, jotka sinun tulisi tehdä ennen ja jälkeen sokkotreffien. Näitä ovat;

 • Valitse oikea mekko.
 • Huolehdi itsestäsi
 • Valitse tarttuva hajuvesi.
 • Kerro sijaintisi perheellesi.
 • Ole realistinen odotustesi kanssa.
 • Käyttäydy luonnollisesti.
 • Ole vilpitön.
 • Tutustu häneen.
 • Pidä hauskaa ja ole hauska.
 • Ole rehellinen ja selkeä.

Miten aloittaa keskustelu sokkotreffeillä?

On ehkä miljoonia aiheita, joista voit keskustella jonkun kanssa, jonka juuri tapasit. Nämä ovat;

 • Voit puhua elokuvista.
 • Voit puhua suosikkiaktiviteetistasi.
 • Voit keskustella lempimusiikistasi.
 • Voit puhua unelmistasi.
 • Voit puhua hauskoista hetkistä.

Onko sokkotreffit hyvä idea?

Itse asiassa sokkotreffit ei ole kovinkaan paljon tuurista kiinni. Koska yhteinen ystäväsi tai toinen henkilö uskoo, että te kaksi olisitte yhteensopivia, se saa teidät tapaamaan toisenne. Itse asiassa voimme sanoa, että tämä lisää todennäköisyyttä löytää etsimäsi kumppani. Siksi sokkotreffit ovat hyvä idea.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.