Selvitimme: Kun nainen menettää kiinnostuksensa aviomiestään kohtaan

Kun nainen menettää kiinnostuksensa aviomiestään kohtaan

On monia syitä, miksi naiset menettävät seksuaalisen halunsa, ja saatat ajatella tai ymmärtää, että he menettävät kiinnostuksensa sinuun. Olemme tutkineet syitä tällaisiin tilanteisiin ja mitä sinun on tehtävä sinulle tänään.

Ja Victoria Milan on valmistellut sinulle sisällön “Kun nainen menettää kiinnostuksensa aviomieheensä” tänään. Tällä tavalla voit paremmin ymmärtää syyt, miksi puolisosi tai kumppanisi menetti seksuaalisen halunsa, ja löytää ratkaisu tähän.

Kun nainen menettää kiinnostuksensa aviomiestään kohtaan

Kun nainen menettää kiinnostuksensa aviomieheensä?

Seksuaalinen haluttomuus naisilla

Noin 33% naisista kokee seksuaalista haluttomuutta. Yksi tärkeimmistä syistä seksuaaliseen haluttomuuteen, joka on tärkeä terveysongelma, on se, että henkilö ei tunne omaa kehoaan tarpeeksi hyvin eikä osaa nauttia parisuhteesta.

Lisäksi kulttuuriset, moraaliset ja uskonnolliset arvot voivat painostaa naisia. Ahdistelu- tai raiskaustapaukset voivat myös aiheuttaa seksuaalista haluttomuutta.

Raskauden pelko, suhteessa olo velvollisuudentunteesta, ennenaikainen siemensyöksy tai erektiohäiriö, kuivuus, kipu yhdynnän aikana, hormonitasojen muutokset vaihdevuosien aikana ja joidenkin lääkkeiden sivuvaikutukset ovat seksuaalisen haluttomuuden aiheuttajia.

Työn ja sosiaalisen elämän stressi voi myös johtaa seksuaaliseen haluttomuuteen. Lyhyesti sanottuna, taustalla voi olla monia syitä, ja nyt selitetään nämä syyt sinulle.

Mitä on seksuaalinen haluttomuus?

Tarkastellaan ensin, mitä seksuaalinen haluttomuus on. Jotta naiset voisivat jatkaa seksuaalista elämäänsä terveellä tavalla, hänen on oltava psykologisesti ja fysiologisesti terve. Joinain ajanjaksoina, vaikka henkilön katsotaan olevan normaali, eikä  hän ajattele mitään seksuaalisesti tai että hänellä on  seksuaalista haluttomuutta, jos tämä haluttomuus jatkuu vähintään 6 kuukautta, sitä on hoidettava.

Seksuaalinen haluttomuus määritellään myös naisen tai miehen halun vähentymiseksi yhdynnässä. Seksuaalinen haluttomuus ei myöskään muutu, kun henkilö on seksuaalisesti kiihottunut. Tai toisin sanoen henkilö on vastahakoinen myös seksuaalisesti kiihottuneena. Fyysisen ja psyykkisen väsymyksen lisäksi elämänlaadun muutokset voivat myös muuttaa seksuaalista halua.

Kun nainen menettää kiinnostuksensa aviomiestään kohtaan

Mitkä ovat seksuaalisen haluttomuuden oireet?

Seksuaalisen haluttomuuden ensisijainen oire on seksuaalisen halun puuttuminen. Seksuaalinen haluttomuus naisilla on paljon yleisempi kuin miehillä. Itse asiassa uskotaan, että noin 33 prosentilla naisväestöstä ja noin 14 prosentilla miesväestöstä on seksuaalista haluttomuutta yhteiskunnassa.

Myös ikääntyminen, raskaus ja vaihdevuodet aiheuttavat seksuaalista haluttomuutta. Uskotaan, että noin puolella vaihdevuodet alkaneista naisista on vähentynyt seksuaalinen halu. Muita seksuaalisen haluttomuuden oireita ovat seuraavat:

– Libidon heikkeneminen

– En nauti suhteesta

– Motivaation puute

Mikä aiheuttaa seksuaalista haluttomuutta?

Seksuaalinen haluttomuus, joka voidaan määritellä myös haluttomuudeksi tehdä seksusaalista aloitetta ja olla vastaamatta kumppanin seksuaalisiin ärsykkeisiin, on terveysongelma, joka näkyy sekä miehillä että naisilla.

Vaikka seksuaalinen halu yleensä heikkenee iän myötä, tämä näkyy missä iässä tahansa. Seksuaalisen haluttomuuden syistä voidaan luetella ongelmia, kuten seksuaalisuuden hämmennys, pelko, ahdistuneisuushäiriöt, kyvyttömyys saada yhdyntää, kipu tai kipu yhdynnän aikana, kiihottuminen, seksuaalinen yhteensopimattomuus.

Seksuaalinen haluttomuus, joka näkyy fyysisistä ja psyykkisistä syistä, voi joissakin tapauksissa johtua myös sosiaalisista muutoksista. Esimerkiksi äkilliset muutokset, kuten uuden työn aloittaminen, irtisanominen tai ylennys, synnytys tai perheenjäsenen kuolema voivat myös aiheuttaa seksuaalista haluttomuutta naisille.

Nämä tilanteet ovat kuitenkin yleensä väliaikaisia. Kun seksuaalinen haluttomuus näkyy fyysisistä ja psyykkisistä syistä, tämä tilanne kestää yleensä paljon kauemmin.

Fyysisistä tekijöistä johtuva seksuaalinen haluttomuus

Tilanteeseen on monia erilaisia ​​syitä, jotka liittyvät suoraan henkilön fyysiseen terveyteen. Ikääntyminen, vaihdevuodet, sukupuoliyhteyden puuttuminen pitkään aikaan, jotkut käytetyt lääkkeet, sairaudet, jotka liittyvät moniin elinten vajaatoimintaan, erityisesti sydän-, kilpirauhasen sairaudet, multippeliskleroosi, verenpaine, kohdunkaulan ja emättimen infektiot, emättimen sieni, kuivuus ja alkoholinkäyttö usein seksuaalisen vastenmielisyyden aiheuttavien fyysisten tekijöiden joukossa.

Näiden lisäksi seksuaalista haluttomuutta voi esiintyä raskauden, synnytyksen ja imetyksen aikana. Hormonaaliset muutokset; Maitohormonina tunnettu prolaktiinihormonin korkea taso sekä miehillä että naisilla, testosteronihormonipitoisuuden lasku molemmilla sukupuolilla, estrogeenin väheneminen vaihdevuosien aikana ja lisämunuaisten häiriöt voivat myös aiheuttaa seksuaalista haluttomuutta.

Sukupuolielinten rakenne- ja toimintahäiriöt, urologiset tai gynekologiset häiriöt, jotka vaikuttavat seksuaaliseen toimintaan, ovat myös fyysisiä syitä, jotka johtavat seksuaalisen halun vähenemiseen.

Psyykkisistä tekijöistä johtuva seksuaalinen haluttomuus

Psyykkisistä syistä johtuva seksuaalinen haluttomuus on yleisimpiä seksuaalisia toimintahäiriöitä. Niin paljon, että noin 99% kaikista seksuaalisen haluttomuuden tapauksista on psykologisia tekijöitä.

Tämä tilanne voi johtua avioliittoon liittyvistä ongelmista, vaginismista jne. Se voidaan nähdä myös sairauksien seurauksena. Monenlaisten häiriöiden lisäksi kivulias yhdyntä, seksuaalinen fobia, inho, masennus ja masennukseen liittyvät häiriöt johtavat usein seksuaaliseen haluttomuuteen.

Erityisesti masennuksen aikana seksuaalinen halu katoaa kokonaan. Henkilöllä ei ole seksuaalista halua, halua tai motivaatiota. Samoin ahdistuneisuus- ja paniikkihäiriötapauksissa henkilö voi olla seksuaalisesti haluton, koska hän keskittyy pelkoihin ja huolenaiheisiin.

Seksuaalista haluttomuutta nähdään usein myös vakavissa persoonallisuushäiriöissä, kuten skitsoidisessa persoonallisuudessa, vainoharhaisessa persoonallisuudessa ja pakko -oireisessa persoonallisuushäiriössä. Seksuaalista haluttomuutta voidaan pitää myös sivuvaikutuksena joillekin lääkkeille, jotka lisäävät psykologisten tekijöiden hoidossa käytettävän serotoniinipitoisuutta.

Miten seksuaalista välinpitämättömyyttä hoidetaan?

On monia aineenvaihdunta- ja psyykkisiä häiriöitä, jotka aiheuttavat seksuaalista haluttomuutta. Hoitoa varten on ensin tutkittava perimmäinen syy. Siksi on erittäin tärkeää, että henkilö antaa lääkärille oikean anamneesin.

Jos perimmäinen syy on aineenvaihdunta, kuten sydän-, eturauhas-, neurologiset sairaudet tai diabetes, seksuaalinen haluttomuus katoaa hoitamalla näitä häiriöitä.

Jos seksuaalisen haluttomuuden taustalla on kuitenkin psykologinen, henkilön on otettava yhteyttä psykiatriin ja saatava apua tässä asiassa. On myös erittäin tärkeää, että puolisot eivät pakota toisiaan ja ovat kärsivällisiä hoidon aikana.

Mitä sinun pitäisi tehdä tilanteessa “Kun nainen menettää kiinnostuksensa aviomieheensä”

Jos kumppanisi sukupuolivietti on vähentynyt, sinun on ensin keskusteltava asiasta hänen kanssaan. Mutta ehdottomasti pysy kaukana tuomitsevista keskusteluista, kun keskustelet tästä aiheesta!

Keskity ensin tilanteen analysointiin, koska tämä on arkaluontoinen asia. Ja keskustele sydämellisesti kumppanisi kanssa. Jos luulet, että ongelma ei johdu psykologisista syistä. Paras neuvomme tässä asiassa on keskustella lääkärin kanssa.

Koska seksuaalisen haluttomuuden takana voi olla monia syitä. Ja kaikki voidaan ratkaista. Jos haluat ylläpitää tervettä suhdetta puolisosi kanssa, sinun on ensin tuettava ja ymmärrettävä häntä. Tämän tuen avulla voit voittaa seksuaalisen haluttomuuden ongelman.

Siinä kaikki tällä hetkellä Victoria Milanin sinulle tänään valmistaman “Kun nainen menettää kiinnostuksensa aviomieheensä” sisällöstä! Jos haluat oppia lisää tällaisista aiheista, voit pysyä kuulolla Victoria Milanin blogista. Voit myös löytää etsimäsi kumppanin Victoria Milanista. Voit tavata Victoria Milanin käyttäjiä kaikista ryhmistä ja löytää helposti etsimäsi kumppanin. Rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista. Rekisteröidy Victoria Milaniin napsauttamalla tätä!

Kun nainen menettää kiinnostuksensa aviomiestään kohtaan

FAQ Kun nainen menettää kiinnostuksensa aviomieheensä

Miksi nainen menettää kiinnostuksensa aviomieheensä?

Naisten seksuaalisen halun menettämiseen voi olla monia syitä, nämä ovat; Pariskuntien välillä voi olla ongelmia, psyykkisiä ongelmia tai fysiologisia sairauksia. Tästä syystä voit pyytää kumppaniasi selvittämään syyn hänen seksuaaliseen halukkuuteensa tai voit mennä lääkäriin.

Mitä tehdä, jos puolisosi on menettänyt kiinnostuksensa sinuun?

Jos puolisosi on menettänyt kiinnostuksensa sinuun, selvitä ensin syy tähän tilanteeseen. Keskustele puolisosi kanssa tästä asiasta, mutta ole varovainen, ettet reagoi häneen puhuessasi tästä arkaluontoisesta asiasta ja yritä ymmärtää häntä. Jos tämä liittyy suhteeseesi, etsi ratkaisuja yhdessä. Jos ei, voit saada apua lääkäriltä.

Minkä ikäisenä nainen lakkaa olemasta seksuaalisesti aktiivinen?

Tämä voi vaihdella naisesta toiseen. Tutkijat ovat päätelleet, että naisen keski-ikä seksuaalisen halunsa menettämiselle on 67. Mutta kuten totesimme, tämä tilanne voi vaihdella naisesta toiseen.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.