Match vs eHarmony: Kumpi on parempi?

mikä on parempi Match tai Eharmony,eharmony vs match,eharmony ja match

Treffisivustot ovat kasvattaneet suosiotaan pandemian myötä ja monet ihmiset osallistuvat uuteen treffiprosessiin käyttämällä deittisivustoja. Match ja eHarmony ovat kaksi näistä treffisivustoista.

Tänään teimme sinulle Matchista ja eHarmonystä -tutkimusta ja valmistelimme sisällön “Mikä on parempi Match vai eHarmony”. Tällä tavalla voit valita itsellesi sopivimman ja tavata uusia ihmisiä. Jos olet valmis, niin mennään! Tässä on “Kumpi on parempi Match vai eHarmony” -sisältömme, jonka olemme laatineet sinulle.

mikä on parempi Match tai Eharmony,eharmony vs match,eharmony ja match

Kumpi on parempi Match tai eHarmony?

Ennen kuin vertaat näitä kahta treffisivustoa, otamme yleiskatsauksen ja puhumme niiden yleisistä ominaisuuksista sinulle. Näin saamme syvemmän perspektiivin saamiemme tietojen kanssa.

eHarmony Yleiskatsaus

eHarmony on palvellut vuodesta 2000 ja sen päätarkoitus on mahdollistaa tapaaminen niiden ihmisten, joiden kanssa sinulla on yhteisiä piirteitä, kanssa. Lisäksi eHarmony on perinteisempi kuin muut deitti -sivustot.

eHarmony palvelee sinua miljoonien käyttäjien ja yksityiskohtaisten kyselyiden kanssa. Ennen rekisteröitymistä se määrittää etsimäsi ominaisuudet soveltamalla persoonallisuustestiä.

Ja tällä tavalla se ottaa ensimmäisen askeleen hyvästä kohtaamisesta. Rekisteröinnin jälkeen löydät helposti etsimäsi sen helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla. Lisäksi eHarmony on erittäin hyödyllinen videokeskusteluominaisuudellaan ja suojatulla infrastruktuurillaan.

Yksi eHarmonyn parhaista puolista on, että sen käyttäjät etsivät vakavia suhteita. Jos etsit todella pitkäaikaista suhdetta, voit löytää etsimäsi kumppanin eHarmonysta.

EHarmonyn huonot puolet ovat, että jäsenmaksut ovat kalliita ja hakutoiminto ei ole kehittynyt. Näiden lisäksi, jos etsit vakavaa suhdetta, eHarmony on hyvä vaihtoehto sinulle.

Match Yleiskatsaus

Match on deitti -sivusto, joka on ollut olemassa vuodesta 1995 ja jonka tavoitteena on sinkut etsimään rakkautta. Löydät helposti etsimäsi kumppanin Matchista, joka sopii kaiken ikäisille käyttäjille.

Lisäksi Match tarjoaa jatkuvasti päivitettävän mallin, joka vetoaa nuorempiin jäseniin. Nautinnollisilla ominaisuuksillaan Match tarjoaa hauskan ympäristön. Matchiin rekisteröityminen on yksinkertaista ja nopeaa. Matchin avulla voit löytää etsimäsi kumppanin yksityiskohtaisella suodatusjärjestelmällä.

Lisäksi innovatiivisen käyttöliittymän ja kehittyneiden chat -ominaisuuksien ansiosta Match tarjoaa sinulle hyvän käyttökokemuksen. Chat -ominaisuuksiensa lisäksi Match on hyvä valinta videokeskusteluvaihtoehdollaan. Matchin haittapuoli on, että profiilin hyväksyminen kestää 24 tuntia ja ilmainen versio on hyvin rajallinen. Näiden lisäksi Match on hyvä valinta.

mikä on parempi Match tai Eharmony,eharmony vs match,eharmony ja match

eHarmony VS Match : Kummalla on parempi hinta?

eHarmony ja Match ovat kaksi erillistä treffisivustoa, jotka ovat olleet käytössä monta vuotta. Jos tarkastelemme näiden verkkosivustojen hintoja, eHarmonyn vuosihinta on 35,90 dollaria kuukaudessa ja 59,90 dollaria kuuden kuukauden ajaksi. Hinnat voivat usein vaihdella, mutta ovat yleensä yli 20 dollaria. On myös ilmainen eHarmony -versio, mutta se on hyvin rajallinen, et voi tehdä paljon muuta kuin pientä selailua.

Matchin hinnoittelussa se tarjoaa halvemman maksuohjelman. Voit maksaa kuukausisuunnitelmasta 35,99 dollaria kuukaudessa tai 19,99 dollaria kolmelta kuukaudelta tai 17,99 dollaria kuudelta kuukaudelta. Sillä on myös kätevä maksuvaihtoehto 15,99 dollaria kuukaudessa vuosimaksuna.

Kun tarkastelemme kahden deitti -sivuston hintapolitiikkaa, Match on sopivampi vaihtoehto hinnoittelultaan. Siksi tämän kategorian eHarmony vs Match -kilpailun voittaja on Match.

eHarmony VS Match: Kumpaa on helpompi käyttää?

On tärkeää, että deitti -sivustot tarjoavat sovelluksen tai verkkosivuston, jossa on helppo navigoida. Koska kaikki käyttäjät eivät koostu nuorista, heidän on suunniteltava kaikki. Joten vertaillaan nyt niiden käyttöliittymiä selvittääksemme eHarmony vs Match -kilpailun voittajan.

eHarmony ja Match tarjoavat helpon pääsyn sekä verkkosivustoon että puhelimeesi ladattaviin sovelluksiin. Vaikka Matchilla on hieman monimutkaisempi käyttöliittymä kuin eHarmonyllä; eHarmony vetoaa sekä nuoriin että vanhoihin käyttäjiin yksinkertaisella käyttöliittymällä ja hyödyllisillä ominaisuuksilla. Näistä syistä eHarmony vs Match -kilpailun voittaja tässä kategoriassa on eHarmony.

eHarmony vs Match: Kenellä on eniten menestysprosentteja?

Treffisivustojen tarkoituksena on yleensä tavata ihmisiä, joiden kanssa sinulla on yhteisiä piirteitä. Tällä tavalla voit jakaa uusia ihmisiä ja olla hyvässä suhteessa. Tästä näkökulmasta eHarmony tai Match on suunniteltu naimattomille ihmisille, jotka etsivät suhteita, kuten seurustelua tai avioliittoa.

eHarmony- ja Match -onnistumisprosentit auttavat pariskuntia, joilla on yhteisiä tavoitteita, tutustumaan toisiinsa. eHarmony väittää olevansa vastuussa 4%: n avioliitoista Yhdysvalloissa. Kukaan ei väittänyt tuloksen suhteen  päinvastaista, ja se on 90% todennäköisesti totta.

Match vastaa 517.000 parista, jotka tapaavat toisensa ja saavat lapsia. Kun vertaamme näitä kahta suhdetta, eHarmony vs Match -kilpailun voittaja on eHarmony.

eHarmony VS Match: Kenellä on eniten käyttäjiä?

Käyttäjien näkökulmasta eHarmonylla on monia vanhempia ja vakavia yksittäisiä käyttäjiä, jotka etsivät pitkäaikaista suhdetta. Toisaalta Matchilla on sekä nuoria käyttäjiä, jotka etsivät joustavampaa suhdetta, että käyttäjiä, jotka haluavat mennä naimisiin.

Jos tarkastelemme näiden kahden alustan käyttäjämääriä, Matchilla on 21,5 miljoonaa jäsentä ja eHarmonylla 15,5 miljoonaa jäsentä. Näiden vertailujen tuloksena tämän luokan eHarmony vs Match -kilpailun voittaja on Match.

eHarmony vs Match: Missä on parhaat viestintäominaisuudet?

Viestintäominaisuudet ovat tärkeitä helpolle keskustelulle. Näiden ansiosta voit kommunikoida helpommin. Kun vertaamme Matchia ja eHarmonyä, se tarjoaa vertaansa vailla olevia kommunikaatio -ominaisuuksia ja mukavuutta molemmilla alustoilla.

Molemmilla alustoilla on videopuheluominaisuus. Kun katsomme chat -ominaisuuksia, molemmat ovat erittäin toimivia. EHarmony on kuitenkin tuonut innovaation chat -ominaisuuksiinsa ja mahdollistaa automaattisten kysymysten luomisen keskustelun aloittamiseksi tai aiheen jatkamiseksi.

Tämä sallii eHarmonyn ottaa askeleen pidemmälle kuin kilpailija Match. Tästä syystä eHarmony vs Match -kilpailun voittaja tässä kategoriassa on eHarmony.

eHarmony VS Match: Millä on paras asiakaspalvelu?

Asiakaspalvelu antaa sinulle pääsyn edustajalle, joka auttaa sinua ratkaisemaan ongelman, kun kohtaat sen. Tältä osin eHarmony ja Match ovat ilmoittaneet käyttäjilleen samanlaisilla lähestymistavoilla. Esimerkiksi “Kuinka voin peruuttaa tilaukseni?” tai “Kuinka voin poistaa tilini?” He tekivät artikkeleita kysymyksille.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi näistä artikkeleista. eHarmonyn avulla voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja se antaa 36 tunnin vasteajan. Matchin avulla voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse ja vastausaika on 24 tuntia. Näistä syistä eHarmony vs Match -kilpailun voittaja tässä kategoriassa on eHarmony.

eHarmony VS Match: Kilpailun tulokset

Kun vertaamme eHarmonyta ja Matchia, molemmat alustat tarjoavat hyvää tukea vakaville ihmissuhteille. Matchin etuna on se, että se on edullinen. eHarmony puolestaan tarjoaa käyttäjilleen hyviä mahdollisuuksia toimimalla intuitiivisemmin käyttäjäkokemuksen suhteen. Tuloksissamme eHarmony vs Match -kilpailun voittaja oli eHarmony.

“Kumpi on parempi Match vai eHarmony?” Victoria Milanin tänään sinulle tekemänä. Siinä sen sisältö. Jos haluat saada lisää tällaista sisältöä ja päivitettyä tietoa, voit seurata Victoria Milanin blogisivua. Lisäksi, jos olet naimisissa ja etsit salaista suhdetta, voit liittyä Victoria Milanille. Victoria Milan on maailmanlaajuinen alusta, jossa on miljoonia käyttäjiä. Löydät etsimäsi kumppanin helposti Victoria Milanista, jossa on käyttäjiä kaikista ikäryhmistä. Löydä etsimäsi kumppani liittymällä Victoria Milaniin. Rekisteröidy Victoria Milaniin napsauttamalla tätä.

mikä on parempi Match tai Eharmony,eharmony vs match,eharmony ja match

FAQ Kumpi on parempi Match Or eHarmony?

Miten eHarmony ja Match vertaavat toisiaan?

eHarmony and Match on foorumi sinkuille, jotka etsivät pitkäaikaista suhdetta tai avioliittoa. Näillä kahdella alustalla on hyvät ja huonot puolensa. “Kumpi on parempi Match tai eHarmony?” Vertasimme artikkelissamme näitä kahta ja selitimme ne sinulle. Löydät itsellesi sopivimman yksityiskohtaisesti.

Onko eHarmony tai Match edullisempi?

EHarmonyn vuosisuunnitelma on 35,90 dollaria kuukaudessa ja 59,90 dollaria kuuden kuukauden ajan. Hinnat voivat usein vaihdella, mutta ovat yleensä yli 20 dollaria. Toisaalta voit maksaa kuukausisuunnitelmasta 35,99 dollaria kuukaudessa tai 19,99 dollaria kolmelta kuukaudelta tai 17,99 dollaria kuudelta kuukaudelta. Sillä on myös kätevä maksuvaihtoehto 15,99 dollaria kuukaudessa vuosisuunnitelmasta.

Millä treffisivustolla on korkein menestysprosentti?

eHarmony on ilmoittanut, että sillä on 4 prosenttia avioliitoista Amerikassa. Ja siksi treffisivusto, jolla on suurin onnistumisprosentti, on eHarmony.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.