Seksitön avioliittoni tappaa minut – Mitä minun tulisi tehdä?

my sexless marriage is killing me

Seksittömät avioliitot ovat tuhoisia pariskunnalle ja heidän lapsilleen. On monia ongelmia, joita voi esiintyä, kun avioliitossa ei ole seksiä. Se voi aiheuttaa äärimmäisiä masennuksen tunteita puolisoille ja tämä voi johtaa siihen, että toinen tai molemmat puolisot ryhtyvät salasuhteeseen tai päätyvät eroon. Tästä syystä on erittäin tärkeää käsitellä asiat kumppanisi kanssa, jotta se ei vaikuta avioliittoonne tai teidän ja/tai perheenjäsentenne välisiin suhteisiin. Seksitön avioliitto voi tehdä ihmiset masentuneeksi ja saada heidät menettämään siteensä avioliittoonsa. On monia tapoja joita tehdä ja seurata seksittömissä avioliitoissa. Tämän päivän artikkelissa selitämme, mitä sinun pitäisi tehdä seksittömässä avioliitossa.

what sexless marriage

Mikä seksitön avioliitto?

Lääketieteellinen määritelmä seksittömästä avioliitosta on, että molemmilla puolisoilla on ollut vähän tai ei ollenkaan fyysistä läheisyyttä 6 kuukauden ajan tai kauemmin. 

Jotkut ihmiset uskovat, että seksitön avioliitto määritellään sillä, ettei seksiä ole tarpeeksi monta kertaa vuodessa, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Seksittömät avioliitot voivat syntyä, kun jompikumpi puolisoista ei ole kiinnostunut seksistä tai koska toisella kumppanilla on krooninen sairaus, kuten erektiohäiriö. 

Seksittömät avioliitot eivät ole yleisiä ja vain 5–7 prosenttia aviopareista ei ole harrastanut seksiä ollenkaan viimeisen kuuden kuukauden tai vuoden aikana. 

Jotkut tutkimukset kuitenkin osoittavat, että 10–15 prosenttia aviopareista ei ole harrastanut seksiä puolisonsa kanssa viimeisen kuuden kuukauden tai vuoden aikana. 

Muut tutkimukset osoittavat, että naiset aloittavat jopa 80 % avioeroista. Joten jos olet seksittömässä avioliitossa ja olet onnellinen ja tyytyväinen etkä halua avioeroa – silloin suhteessasi ei ole mitään vikaa! Mutta jos haluat lisää seksuaalista läheisyyttä, sinun pitäisi saada sitä!

Mitä syitä seksittömään avioliittoon on?

Seksittömään avioliittoon voi olla monia syitä. Mutta syyt tähän tilanteeseen eivät ole koskaan yksipuolisia. Jos keskellä on virhe, se ei ole yksipuolinen, vaan molemminpuolinen. Molemmat tekivät virheitä. Voimme luetella syitä seksittömään avioliittoon seuraavasti: 

– Libidoero 

– Terveysongelmat 

– Stressi 

– Taloudelliset ongelmat 

– Psykologiset ongelmat, kuten masennus 

– Emotionaaliset ongelmat 

– Jatkuvat keskustelut kumppanin kanssa 

– Kumppanit eivät tule toimeen

Mitä minun tulisi tehdä seksittömässä avioliitossa?

Ajattele avioliittoasi

Ajattele avioliittoasi. Mieti syitä, miksi tämä tilanne syntyy. Ja mieti mitä voi tapahtua, jos tämä tilanne jatkuu. 

Saatat ajatella, että pääset siitä yli tai että asiat muuttuvat ajan myötä, mutta nämä ovat oletuksia, jotka eivät aina toimi todellisuudessa. Joskus huono avioliitto voi vain pahentua. Sinun on selvitettävä, voitko elää asioiden kanssa sellaisena kuin ne ovat nyt ja tuleeko ne olemaan näin myös lähitulevaisuudessa. Tällä tavalla voit nähdä asioita, joita et ole nähnyt seksittömässä avioliitossasi ja ottaa ensimmäisen askeleen. Älä myöskään unohda olla rehellinen itsellesi, kun mietit asiaa!

Käy vilpitön ja oivaltava keskustelu puolisosi kanssa

Jos rakastat kumppaniasi ja haluat rakentaa suhteen uudelleen, on tärkeää puhua hänen kanssaan tilanteesta suoraan. Pysy kaukana väittelystä ja etsi ratkaisuja keskittymällä vain ongelmiin. Kuuntele kumppaniasi ja anna hänen ilmaista epämukavuutensa, joka aiheuttaa nämä ongelmat. Ja ole ymmärtäväinen. 

Kysy itseltäsi, mitä voit tehdä ratkaistaksesi nämä ongelmat. Useimmat meistä eivät halua kumppanimme muuttuvan, mutta on joitain muutoksia, joihin voimme sopeutua helposti rakkauden ja suhteen vuoksi. Jos se on sinulle mahdollista, sinun tulisi tehdä se epäröimättä. 

Lopuksi, yritä ajatella kumppanisi näkökulmasta, mikä tekee hänet onnelliseksi parisuhteessa, sillä jos molemmat olette onnellisia tässä suhteessa, eroamisessa ei ole järkeä.

Tee päätöksiä

Keskusteltuasi kumppanisi kanssa tilanteesta, kysy kumppaniltasi, mitä hänen mielestään pitäisi tapahtua ja kuuntele tarkkaan. Ole valmis harkitsemaan hänen ajatuksiaan ja mielipiteitään. 

Päätä, mitä sinun tulee tehdä asioille, jotka vaivaavat sinua. Tehkää yhteistyötä löytääksenne ratkaisut, jotka ovat järkeviä teille molemmille. Älä huoli, jos tämä kestää jonkin aikaa; ei haittaa, jos kuluu aikaa selvittää, mikä on parasta teille molemmille. 

Muista, että jokaiseen ongelmaan ei aina ole oikeaa vastausta tai yhtä ratkaisua. Joskus vaihtoehtoja on useita ja sinun ja kumppanisi on päätettävä, mikä ratkaisu toimii parhaiten molemmille.

what should i do in sexless marriage

Pysy kaukana asioista, jotka ovat ongelmallisia avioliitollenne

Nyt olette tehneet uusia päätöksiä parantaaksenne avioliittoanne. Tässä tapauksessa minkään ei pitäisi koskaan olla entisellään. Jos haluatte onnellisen avioliiton, sekä puolisosi että sinun on toimittava tekemienne päätösten mukaisesti. 

Olet vastuussa tässä yhtälössä omasta osastasi. Jos haluat puolisosi olevan romanttisempi tai kommunikoivampi, älä vain odota, että hän alkaa olla sellainen. Voit tehdä aloitteita ja osoittaa, että olet valmis aloittamaan paremman suhteen rakentamisen. 

Puolisosi näkee, kuinka vakavissaan olet paremmasta suhteesta hänen kanssaan ja hän seuraa esimerkkiä. 

Paras tapa molemmille parantaa avioliittoasi on näyttää toisilleen, että tehdyt muutokset ovat pysyviä eivätkä väliaikaisia. Tämä tarkoittaa, että tällaisessa tapauksessa tekojen tulee puhua kovemmin kuin sanat. 

Ennen tätä olette saaneet molemmat sanoa asioita, jotka saivat näyttämään siltä, ​​että suhteeseen tulee muutos. Mikään ei kuitenkaan ole muuttunut tähän mennessä, koska kumpikaan ei ryhtynyt varmistamaan, että puhutut asiat olivat enemmän kuin tyhjiä lupauksia. Tällä tavalla kylvetään ensimmäiset siemenet muuttamaan seksitöntä avioliittoasi.

Vietä enemmän aikaa puolisosi kanssa

Suurempi ajankäyttö puolisosi tai kumppanisi kanssa on yksi parhaista tavoista parantaa suhdettasi. Voit aloittaa puhumalla päivällä enemmän ja viettämällä laatuaikaa yhdessä joka ilta ja viikonloppu. Voit myös suunnitella hauskoja aktiviteetteja, kuten mennä päivälliselle tai katsoa elokuvaa. 

Jos haluat viettää enemmän laatuaikaa puolisosi kanssa, yritä varata joka päivä vähintään tunti puhumiseen ilman häiriötekijöitä, kuten puhelinta tai tietokonetta. Lisäksi kannattaa tehdä jotain hauskaa yhdessä vähintään kerran viikossa, kuten kävellä tai suunnitella treffi-ilta. Vaihtoehtoisesti voit suunnitella pakomatkan vain teille kahdelle, jotta voitte keskittyä siteenne vahvistamiseen ja elää tässä hetkessä. Nämä toimet ovat parhaita asioita, jotka auttavat sinua korjaamaan seksittömän avioliittosi.

Suunnittele mukavaa aikaa sänkyyn

On monia hyviä syitä, miksi et vietä paljon aikaa sängyssä kumppanisi kanssa. Sinulla saattaa olla lapsia tai teet paljon töitä. Mutta tälle ei ole olemassa mitään tekosyytä. Tee suunnitelma viettää aikaa sängyssä kumppanisi kanssa. Varmista, että se on säännöllistä. Ensinnäkin, varmista, että vietätte aikaa yhdessä vähintään kerran viikossa. Sitten voit lisätä tätä aikaa. Seksin harrastaminen puolisosi kanssa on yksi tärkeimmistä vaiheista, jonka avulla voit korjata avioliittosi.

Kokeile uusia juttuja

Voit kokeilla uusia fantasioita kumppanisi kanssa. Tai voit tehdä seksistä hauskempaa kokeilemalla uusia seksiasentoja. Kokeile uusia hienoja alusvaatteita kumppanisi kanssa. Tämä antaa teille kuumemman yön. Tai vaihtoehtoisesti voit kokeilla fantasioita, joista pidät, kuten opettaja – oppilas. Voit parantaa tätä tilannetta kokeilemalla uusia seksiasentoja. Tällä tavalla olet ryhtynyt toimiin siirtyäksesi pois seksittömästä avioliitosta ja elääksesi nautittavammassa avioliitossa.

Jos ei, hanki ammattiapua

Saatavilla on useita ammattitaitoisia pariterapeutteja, jotka auttavat sinua käsittelemään ongelmaa. Jos pariskunta huomaa, että he ovat yrittäneet kaikkea, mutta heillä on silti ongelmia avioliitossa, he voivat saada tukea pariterapeuteilta. Ammattilaiset ovat paras ratkaisu tällaisen tilanteen ratkaisemiseen. 

Kun pariskunta saa apua ammattiterapeutilta, on tärkeää, että te molemmat teette päätöksen. Jos toinen teistä ei halua mennä sinne tai hyväksyy sen vain kumppaninsa painostuksen vuoksi, se voi pahentaa asiaa ja jopa pilata tilanteen. Sinun on keskusteltava puolisosi kanssa ja päästävä sopimukseen avun hakemisesta. 

Löytääksesi parillesi sopivimman terapeutin, sinun on tutkittava tätä alaa. Voit esimerkiksi kysyä sukulaisiltasi tai ystäviltäsi, joilla on kokemusta tästä asiasta ja kuunnella heidän suosituksiaan. Lisäksi arvostelujen lukeminen internetistä auttaa sinua tekemään valinnan tehokkaammin. 

Itse asiassa jokaisella parilla on omat ongelmansa, joten jokaisella terapeutilla on niihin erilaisia ​​ratkaisuja. Siksi, jos sinusta tuntuu, että tämä henkilö ei voi auttaa sinua ratkaisemaan ongelmiasi riittävän tehokkaasti, älä epäröi vaihtaa toiseen, kunnes löydät jonkun sopivan tapaukseesi.

Jos mikään näistä ei auta, ehkä on aika lähteä

Jos avioliittosi ei toimi, vaikka olet kokeillut kaikkia mahdollisia ratkaisuja puolisosi kanssa, on ehkä aika erota. Joskus asiat eivät mene elämässä niin kuin haluaisimme ja joskus pitää lähteä. Tämä ei itse asiassa ole huono asia. Se on uuden elämän ja uuden näkökulman alku. 

Älä pelkää lähteä suhteesta vain siksi, että pelkäät jääväsi yksin. Jos olet jonkun kanssa, joka ei tee sinua onnelliseksi, sinun tulisi mieluummin olla yksin kuin tuon henkilön kanssa. Yksin oleminen ei tarkoita, että sinussa olisi jotain vikaa. Se tarkoittaa vain, että et ole vielä löytänyt oikeaa henkilöä.

Siinä kaikki toistaiseksi artikkelin “Seksitön avioliittoni tappaa minut – mitä minun pitäisi tehdä?” artikkelista. Valmistajana Victoria Milan! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla. 

Lisäksi Victoria Milan on paras treffisivusto, jonka avulla voit löytää kumppanin sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta. Näet online-käyttäjät etusivulla ja löydät täydellisen kumppanin suodatusvaihtoehtojen avulla. Löydät helposti kumppanin Victoria Milanista, jonka etuna on miljoonia käyttäjiä. Löydä kumppani Victoria Milanin kanssa helposti! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi ilmaiseksi Victoria Milaniin! 

how does a sexless marriage affect a woman

UKK Seksitön avioliitto

Miten seksitön avioliitto vaikuttaa naiseen?

Itse asiassa seksitön avioliitto vaikuttaa negatiivisesti sekä miehiin että naisiin ja sen vaikutukset johtavat usein turhautumisen, yksinäisyyden, masennuksen, riittämättömyyden ja syyllisyyden tunteisiin. Jos näitä tunteita koetaan pitkään, avioliitto voi johtaa eroon.

Kuinka päästä eroon seksittömästä avioliitosta?

  1. Ajattele avioliittoasi 
  2. Käy vilpitön ja oivaltava keskustelu puolisosi kanssa 
  3. Tee päätöksiä
  4. Pysy erossa asioista, jotka ovat ongelmallisia avioliitollesi 
  5. Vietä enemmän aikaa puolisosi kanssa 
  6. Suunnittele mukavaa aikaa sängyssä 
  7. Kokeile uusia juttuja 
  8. Jos ei, hanki ammattiapua 

Mikä on avioeroprosentti seksittömissä avioliitoissa?

Seksittömien avioliittojen määrä on 15–20 prosenttia ja lähes 50 prosenttia näistä avioliitoista päättyy eroon. Nämä määrät ovat voimassa Amerikassa asuville aviopareille, mutta kaiken kaikkiaan tulokset ovat yleensä samanlaisia.

Pitäisikö minun lähteä seksittömästä avioliitosta?

Ennen kuin sinusta tuntuu, että sinun pitäisi lähteä seksittömästä avioliitosta, varmista, että yrität korjata avioliittosi. Keskustele puolisosi kanssa ja tee päätöksiä tästä ongelmasta ja yritä korjata se. Tai voit saada tukea ammattitaitoisilta pariterapeuteilta. Jos olet yrittänyt, mutta se ei auta, on ehkä aika lähteä.

Milloin minun tulisi lähteä seksittömästä avioliitosta?

Saatat harkita lähtemistä seksittömästä avioliitosta sen jälkeen, kun olet yrittänyt ratkaista kaikki ongelmat, mutta ne eivät ratkea. Jos sinä ja puolisosi olette yrittäneet kaikin keinoin ratkaista nämä ongelmat ja olette ok asian kanssa, ero voi olla hyvä ratkaisu molemmille.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.