Kuinka poistaa Kik-tili pysyvästi

how to delete kik account permanently

Me kaikki tiedämme, kuinka tunnettu KIK-sovellus on. Siitä tuli yksi suosituimmista viestisovelluksista ja se sai paljon latauksia erittäin lyhyessä ajassa. On kuitenkin otettava huomioon, että sen on kehittänyt tuntematon yritys, mikä tarkoittaa, että on niin monia mahdollisuuksia saada tilisi hakkeroitua tai roskapostia joidenkin kolmannen osapuolen sovellusten toimesta. Joten jos sinulla on ongelmia tilisi hakkeroinnin tai roskapostin kanssa ja jos haluat poistaa tilisi pysyvästi suojataksesi identiteettiäsi huijareilta, selitämme tämän päivän artikkelissa, miten se tehdään.

how long does it take to disable kik

Mikä on Kik?

Kik on kanadalaisen Kik Interactiven ilmainen pikaviestisovellus, joka on saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin. Kik Messenger, jota yleisesti kutsutaan yksinkertaisesti Kikiksi, on kanadalaisen Kik Interactiven ilmainen pikaviestintäsovellus, joka on saatavilla ilmaiseksi iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä. 

Kik Messenger julkaistiin lokakuussa 2010. Helmikuuhun 2016 mennessä Kik Messengerillä oli noin 240 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää ja noin 40 % yhdysvaltalaisista nuorista käytti sitä. Maaliskuussa 2016 Kik lisäsi sovellukseensa bot-kaupan, jonka avulla käyttäjät voivat tilata ruokaa tai muita tuotteita automaattisen chatin kautta. Vuoteen 2018 mennessä yli 300 miljoonaa ihmistä on rekisteröitynyt Kikiin. 

Kikiä on arvosteltu riittämättömästä vanhempien valvonnasta alaikäisten käyttäessä sovellusta. Sovelluksen kehittäjät ovat sanoneet, että huhtikuusta 2016 lähtien he “työskentelivät tarjotakseen paremman lapsilukon”, kuten mahdollisuuden poistaa keskusteluja, mutta he eivät olleet vielä tarjonneet vaihtoehtoja iän vahvistamiselle. Sovellusta on arvosteltu vaarallisena alaikäisille sen anonymiteettiominaisuuksien ja väitetysti heikkojen vanhempien valvontamekanismien vuoksi. 

Kik on monialustainen mobiilisovellus, jota käytetään pikaviestintään. Kik Messengerin avulla voit lähettää ja vastaanottaa rajattoman määrän viestejä kenelle tahansa, jolla on Kik-tili. 

Kik tunnetaan käyttäjien nimettömyyden säilyttävistä ominaisuuksistaan, kuten siitä, että käyttäjät voivat rekisteröityä ilmoittamatta puhelinnumeroa.

Miksi sinun tulisi poistaa Kik-tilisi?

Kik on mobiiliviestintäsovellus, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa viestejä ystäviltään ja perheenjäseniltä. Se on kuitenkin viime aikoina ollut roskapostin ja lasten hyväksikäytön kohteena. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miksi sinun on poistettava Kik-tilisi nyt. 

Ensimmäinen syy, miksi sinun pitäisi poistaa Kik-tilisi, on se, että se on äskettäin ollut bot-tilien roskapostitoiminnan kohteena. Nämä robotit on ohjelmoitu lähettämään viestejä oikeiden ihmisten puolesta yrittääkseen saada heidät seuraamaan linkkejä tai ostamaan tuotteita. 

Toinen syy, miksi sinun pitäisi poistaa Kik-tilisi, on se, että sovelluksen takana oleva yritys on Federal Trade Commissionin (FTC) tutkinnan kohteena roskapostin vastaisten lakien väitetystä rikkomisesta. FTC on väittänyt, että Kikin käytännöt rikkovat liittovaltion lakia, mikä voi johtaa oikeustoimiin heitä vastaan ​​sekä mojoviin sakkoihin kaikista tämän tutkimuksen aikana havaituista rikkomuksista. 

Kolmas syy, miksi sinun pitäisi poistaa Kik-tilisi, johtuu viimeaikaisista raporteista, joiden mukaan joku tai jokin hakkereiden ryhmä on hakkeroinut sen, joka on päässyt käsiksi käyttäjien tietoihin yksityisyyden suojaamiseen käytettyjen salausmenetelmien kautta. Tämä hyökkäys antoi hakkereille pääsyn kaikkiin palvelun kautta käytyihin keskusteluihin, jotka sisälsivät henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten tekstiviestejä, jotka lähetettiin eri henkilöiden välillä.

Miten poistaa Kik-tili pysyvästi?

1- Mene tälle sivulle. Lisää kirjautumistietosi ja syy miksi lähdet. Valitse sitten alla oleva laatikko.  

2- Jatka!

3- Avaa Kikin lähettämä sähköposti.

4- Klikkaa “Poista pysyvästi”-nappia ja seuraa ohjeita. 

Tilisi poistetaan nyt pysyvästi etkä saa ilmoituksia. Muut käyttäjät eivät myöskään enää näe profiiliasi, käyttäjätunnustasi ja henkilökohtaisia ​​tietojasi. Lisäksi et voi aktivoida tiliäsi uudelleen. Siksi sinun on luotava uusi profiili, kun haluat käyttää sitä uudelleen. Kaikki vaiheet ovat samat sekä Android- että IOS-käyttöjärjestelmissä.

Poista kik,poista kik-tili pysyvästi,jäädytä kik-tili

 

Kuinka jäädyttää Kik-tili?

Kik-tilin jäädyttäminen on helpompaa kuin sen poistaminen. Lisäksi, kun poistat tilisi käytöstä, et saa sähköposteja ja ilmoituksia. Käyttäjät eivät voi tarkastella profiiliasi eivätkä lähettää viestejä. Aktivoidaksesi sen uudelleen, sinun tarvitsee vain kirjautua sisään. Tässä ovat vaiheet, jotka sinun on tehtävä.

1- Mene ensin tälle sivulle

2- Syötä sähköpostiosoitteesi.

3- Klikkaa linkkiä sähköpostissasi.

4- Vahvista sivulla, jolle sinut ohjataan.

Kik-tilisi on nyt tilapäisesti jäädytetty.

Kuinka poistaa Kik-tili pysyvästi ilman sähköpostiosoitetta?

Kik sallii käyttäjiensä poistaa tilinsä ilman sähköpostiosoitetta tai kirjautumistietoja. Jos sinulla on kuitenkin pääsy sähköpostiosoitteeseen ja salasanaan, suosittelen, että käytät niitä, koska se on yksinkertaista ja tehokkaampaa. 

Jos sinulla ei ole pääsyä kirjautumistietoihisi tai et muista niitä, poistaminen on silti mahdollista. Voit ottaa yhteyttä Kikin asiakaspalveluun tätä varten. Kun olet vahvistanut käyttäjäsi ja kirjautumistietosi, asiakaspalvelu poistaa Kik-profiilisi. Tällä tavalla voit poistaa tilisi käyttämättä sähköpostiosoitettasi.

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin sinulle laatimasta “Kuinka poistaa Kik-tili pysyvästi” -artikkelista! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Victoria Milan on myös paras rento treffisovellus. Miljoonien käyttäjien ja ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta voit helposti löytää kumppanin. Voit nähdä online-käyttäjät etusivulla, suodattaa käyttäjiä ja käyttää Victoria Milania vahvistetulla profiililla. Myös rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista. Löydä kumppani helposti ja nopeasti Victoria Milanin avulla. Napsauta tätä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin.

Onko Kik turvallinen?

 Kikin uusi videochat-ominaisuus saattaa vaarantaa teini-ikäiset, kun saalistajat ottavat heihin yhteyttä ja esittelevät heille provosoivaa ja aikuisille suunnattua sisältöä. 

Vaikka yritys on työskennellyt lainvalvontaviranomaisten kanssa ja ryhtynyt toimiin sovelluksen sopimatonta käyttöä vastaan, vanhempien on silti oltava tietoisia siitä, mitä heidän lapsensa tekevät verkossa.

Sopimaton sisältö

Kik on sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa viestejä, valokuvia ja videoita Wi-Fi-yhteyden tai mobiilidatan kautta. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat katsella YouTube-videoita poistumatta sovelluksesta. 

Sovelluksen avulla lasten on helppo löytää alueellaan muita ihmisiä, joiden kanssa keskustella, mutta suojausta sopimattomalta sisällöltä tai vanhempien käyttäjien yhteydenotoilta on vain vähän. 

Teinillä on myös pääsy pornografiaan sovelluksen kautta sekä sisältöön, joka on tarkoitettu vain aikuisille. Kik-blogin mukaan palvelussa on yli miljardi julkista chattia joka kuukausi.

Saalistajat

Uusi videochat-ominaisuus tarkoittaa, että lapset voivat keskustella kasvokkain tuntemattomien kanssa, mikä voi olla vaarallista, jos he keskustelevat jonkun kanssa, jota he eivät tunne. Saalistajien tiedetään käyttäneen Kikin kaltaisia ​​sovelluksia ottaakseen yhteyttä lapsiin ja pyytääkseen heiltä sopimattomia kuvia.

confirmation sent delete kik permanently

UKK Kik-tilin poistaminen

Kuinka poistan Kik-tilini pysyvästi?

1- Mene ensin tälle sivulle. 

2- Syötä sähköpostiosoitteesi.

3- Klikkaa linkkiä sähköpostissasi. 

4- Vahvista sivulla, jolle sinut ohjataan.

Kik-tilisi on nyt väliaikaisesti jäädytetty.

Kuinka kauan Kik-tilin jäädyttäminen kestää?

Kik-tilin poistaminen kestää noin 1 tai 2 päivää. Kyse ei ole siitä, etteivätkö he haluaisi sinun yritystäsi – se johtuu poliittisesta prosessista. 

Kikissä on paljon ominaisuuksia ja yksi niistä on sallia Kikin käyttö 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Tämä on ollut kiistanalainen aihe useiden vuosien ajan, mutta tämä on myös yksi syy, miksi sinun on odotettava 1 tai 2 päivää ennen kuin voit poistaa tilisi. 

Joten kun lähetät tilisi poistamispyynnön, se ei tapahdu heti, koska Kikin on seurattava poliittista prosessia, jotta he voivat varmistaa, oletko todella tarpeeksi vanha poistamaan tilisi käytöstä.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.