8 tips om hvordan du starter en samtale på en datingapp

8 Tips On How To Start A Conversation On A Dating App

Vi vet alle hvor vanskelig det er å starte en samtale på en datingapp, men intensjonene dine er gode. Du vil starte en samtale med noen fordi du er interessert. Men hvordan starter du den samtalen? Hvordan sier du hei? Hva skal du skrive? Denne artikkelen vil gi deg noen tips du kan bruke for å gjøre det enklere å starte samtaler. Det er ikke vitenskap, men det kan gi deg selvtillit til å begynne å snakke med flere mennesker på appene.

What Should I Talk To With A User I Match On Dating App

1- Vis interesse for deres interesser

Hvis du bruker en datingapp, er dette enda enklere. Du kan se på profilen deres og finne noe dere begge har til felles å snakke om. For eksempel, hvis du ser at noen er interessert i en bestemt sport eller et bestemt band, spør dem om det; de fleste elsker å snakke om tingene de liker.

Hvis du føler deg litt modig, kan du til og med kommentere et av bildene deres. “Dette bildet ble tatt i Hellas? Jeg dro dit i fjor, og jeg elsket det! Hvilken del besøkte du?”

Hvis du ser at noen har minst én felles venn med deg, ikke nøl med å ta kontakt med vedkommende for informasjon. Kanskje de gikk på samme høyskole eller vokste opp i samme by. Dette vil gjøre det mye enklere å snakke!

2- Vær kreativ

Med så mange mennesker som bruker datingapper, er det garantert mye konkurranse. Selv om det kan virke som om flere matcher vil gi deg flere alternativer, gjør det faktisk det motsatte. Selv med en lav samsvarsprosent, ikke mist motet fra å sende meldinger til personen. Det verste som kan skje er at de ikke svarer.

Hvis du for eksempel er interessert i noen som er en ivrig leser og forfatter, kan du spørre dem hva deres favorittbok eller novelle er. Å spørre noen om noe de brenner for vil hjelpe deg å lære mer om dem og se om interessene dine stemmer overens.

Pass på å unngå å stille spørsmål som “hva gjør du?” eller “hvor er du fra?” Disse spørsmålene legger press på matchen din for å komme opp med et vittig svar som kan føles tvunget og ubehagelig. Still heller åpne spørsmål som gir kontekst, men gir rom for diskusjon.

Hvis du står fast på hva du skal snakke om, kan du prøve å lage en liste over alle tingene du har til felles eller ting som kan gi gode ideer til første date. Å komme opp med gjennomtenkte samtalestartere vil bidra til å lette angsten som følger med å starte en samtale og redusere sjansene for å bli ghostet.

3- Vær personlig

Når det gjelder å starte en samtale, er åpningsreplikken din avgjørende. Enten du leter etter vennskap eller et forhold, er målet å være personlig og spesifikk for å få svar fra noen som deler dine interesser og verdier.

Det handler ikke bare om hva du sier, men hvordan du sier det. Faktisk har forskning vist at ikke-verbale signaler som tonefall er viktigere enn det du faktisk sier.

For eksempel, “Jeg nyter dette,” sagt i en optimistisk tone, fremstår som ekte og vennlig, og den andre personen vil være mer sannsynlig å svare på meldingen din. Men hvis du bruker de samme ordene med en flat levering, er det mer sannsynlig at du blir ignorert.

Hvis du vil forsikre deg om at noen svarer på åpningsmeldingen din på en datingapp eller et nettsted, kan disse tre tipsene hjelpe:

Vær personlig. Komplimenter blir vanligvis verdsatt av folk fordi de bekrefter. Så når du sender meldinger, er det best å se etter noe unikt med personen og åpne med det. Hvis du for eksempel ser at hunden deres har blitt vist på et av bildene deres, spør dem om det! De vil bli smigret over at du la merke til og vil like å snakke om den pelskledde vennen deres. Og ikke snakk for mye om deg selv

4- Vær selvsikker

Hvis du har problemer med å vite hva du skal si til noen du er interessert i, ikke bekymre deg. Det skjer med de beste av oss. Noen ganger blir vi så oppslukt av hva en første melding betyr (spesielt på en online datingside eller app), at vi fryser og glemmer hvordan vi snakker. Det er greit – det skjer med alle.

Heldigvis er det noen måter å sende meldinger til folk i datingapper som garantert vil få svar.

Dette er regel nummer én for å starte en samtale på en datingapp: Vær selvsikker! Ingen liker noen som er usikker på seg selv eller er for sjenerte til å starte en samtale med noen de er interessert i å bli bedre kjent med.

Hvis du ikke er sikker på hva du skal si, tenk på ting som gjør deg unik og start derfra. Noe så enkelt som «Hei, jeg liker profilen din» eller «Hei, jeg heter [navn]». Hvis alt annet mislykkes og du ikke finner noe om profilen deres som inspirerer deg til å si, er det bare å kommentere bildene deres! For eksempel, hvis de elsker hunder og har bilder av seg selv med hunden sin, spør om det!

How Do You Keep A Conversation On A Dating Site

5- Vær morsom

Hvordan snakke med en jente på en datingapp?

Svaret er enkelt: Vær morsom.

Når det kommer til datingtips, er det første du trenger å vite at jenter er like nervøse som deg. De ser etter noen som kan få dem til å le og føle seg komfortable i ditt selskap.

Så nøkkelen her er å ikke ta deg selv for seriøst. Du kan lage en lett vits om den dårlige dagen din eller kanskje til og med om kvinner generelt. Nøkkelen er å ikke fornærme noen! Få henne i stedet til å føle seg spesiell og vis interesse for livet hennes.

Jeg anbefaler dette fordi de fleste Tinder-jenter mottar mange meldinger hver dag og få er villige til å investere tid i å lese lange avsnitt. På denne måten vil du ikke kaste bort tid på å skrive meldinger som vil bli ignorert og vil kunne unngå vanlige feil menn gjør på Tinder.

6- Vær interessant

Jeg liker spill. Jeg er veldig flink til å snakke med fremmede som jeg ikke vet noe om. Hvis du er en interessant person, er det ikke vanskelig å snakke med en fremmed og få dem til å like deg.

Du kan ikke være en kjedelig person og forvente at folk liker deg. Du må ha noe på gang i livet ditt som gjør deg interessant. En god jobb, en hobby, en lidenskap, hva som helst.

Vi sier ikke alt dette for å skryte, vi sier bare at hvis du vil ha noen av høy kvalitet å snakke med på nettet, må du ha like høy kvalitet.

7- Ikke bare start en samtale om hva som helst; Velg riktig tidspunkt på dagen for å sende en melding

Du har fått en match. Du har sveipet til høyre et dusin ganger, og du har blitt oversvømmet med svar. Men hvis du er seriøs med å finne romantikk på nettet, vil du være sikker på at du starter en samtale til rett tid.

I følge datingappen Happn er det klokken 20.30. Appen analyserte omtrent 4000 samtaler i databasen sin for å finne den beste tiden å begynne å chatte med noen nye.

Forskerne fant at flertallet av brukerne (65 prosent) foretrekker å sende meldinger med matchene sine mellom kl. 18.00 og 20.00, når det er mest sannsynlig at de er online selv. Faktisk er klokken 21.00 peak time for menn på dating-apper, så hvis du leter etter en date eller hookup, gå på nett da!

Men hvis du ennå ikke har hatt hell med å finne kjærligheten i cyberspace, er det et par ting du kan gjøre for å finne den perfekte matchen din.” Jeg vet at noen mennesker blir skremt av å starte en samtale med noen på en datingapp,” sier Charly Lester , medgründer av den London-baserte datingappen Lumen​ i et e-postintervju.” Mitt største råd ville være ‘Ikke vær redd!’ Det verste som kan skje er at den andre personen ikke svarer – men du burde

8- Noen mennesker kan være for sjenerte for videoer (eller de har kanskje ikke et webkamera i det hele tatt), så prøv å sende tekstmeldinger eller lydchatting før videochatting hvis teksting begynner å bli gammelt

Noen mennesker kan være for sjenerte for videoer (eller de har kanskje ikke et webkamera i det hele tatt), så prøv å sende tekstmeldinger eller lydchatting før videochatting hvis tekstingen begynner å bli gammelt. Du kan også bruke Skype til å ringe dem på mobiltelefonen eller hjemmetelefonen deres hvis du vil gjøre det gammeldags!

Bare sørg for at du stoler på personen du snakker med. Hvis de insisterer på å bruke Skype, prøver de kanskje å unngå å vise ansiktet sitt fordi de ikke er den de sier de er. Du bør fortsatt være forsiktig selv om du tror din online-forelskelse er virkelig pålitelig. De kan bare bruke deg til informasjon eller noe annet som kan ende opp med å skade deg.

Som du kan se fra eksempelet ovenfor, vil det å opprettholde en positiv holdning på en datingapp bidra til å tiltrekke flere positive svar fra dine potensielle matcher. Det er tydelig at det ikke er én måte å delta i samtaler på en datingapp – men det er definitivt en måte å delta i samtaler på som vil gi deg mer positive resultater fra kampene dine.

Det var alt for nå fra innholdet i “8 tips om hvordan du starter en samtale på en datingapp” utarbeidet av Victoria Milan for deg! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen til Victoria Milan og følge med.

Victoria Milan er også den enkleste og raskeste måten å finne en partner på. Du trenger ikke kaste bort tid på å finne en partner i Victoria Milan, som betjener over hele verden med millioner av brukere! Med en veldig aktiv brukerbase og muligheten til å se brukere online på hjemmesiden, er Victoria Milan den beste måten å finne en partner på! Det er også gratis å registrere seg! Finn en partner med Victoria Milan enkelt! Klikk for å registrere deg hos Victoria Milan!

What Should I Do After Matching With a User in Dating App

Vanlige spørsmål om hvordan du starter en samtale på en datingapp

Hvordan starte en samtale på en datingapp

Det er et par ting du trenger å vite for å starte en samtale;

  1. Vis interesse for deres interesser
  2. Vær kreativ
  3. Vær personlig
  4. Være trygg
  5. Være morsom
  6. Vær interessant
  7. Ikke bare start en samtale med hva som helst; Velg riktig tidspunkt for melding.
  8. Noen mennesker kan være for sjenerte for videoer

Hva bør jeg snakke om med en bruker jeg matcher på datingappen?

Hvis du har fått en match, trenger du ikke å bekymre deg! Først av alt, hold deg rolig og prøv å være attraktiv. Unngå kjedelige samtaler og start aldri en samtale med en «Hei»-melding. For dette er det mange ting du må gjøre. Besøk artikkelen vår for mer detaljert informasjon.

Hva bør jeg gjøre etter å ha matchet med en bruker i datingappen?

Først av alt, ikke start en samtale med kjedelige meldinger som “Hei”. Undersøk interessene deres eller fokuser på å sende en morsom eller engasjerende melding. Fordi millioner av brukere ikke engang svarer på disse meldingene lenger. For mer detaljert informasjon om dette emnet, besøk artikkelen vår.

Hvordan holder du en samtale på en datingside?

Det du trenger å gjøre for å holde samtalen i gang er faktisk veldig enkelt. Alle liker å bli spurt om seg selv. Av denne grunn kan du stille noen spørsmål om hans interesser eller emner som kan være av interesse for deg. Du kan også lage små og oppriktige vitser for å gjøre ham/henne mer interessert under samtalen. Men hold deg unna altfor oppriktige vitser!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.