8 tips til, hvordan man starter en samtale på en dating-app

8 Tips On How To Start A Conversation On A Dating App

Vi ved alle, hvor smertefuldt akavet det er at starte en samtale på en dating-app, men dine intentioner er gode. Du vil starte en samtale med nogen, fordi du er interesseret. Men hvordan starter man den samtale? Hvordan siger man hej? Hvad skal du skrive? Denne artikel vil give dig et par tips, du kan bruge til at hjælpe med at gøre det, at starte samtaler lettere. Det er ikke videnskab, men det kan måske bare give dig selvtillid til at begynde at tale med flere mennesker på apps.

What Should I Talk To With A User I Match On Dating App

1- Vis interesse i deres interesser

Hvis du bruger en dating-app, er det endnu nemmere. Du kan kigge på deres profil og finde noget I begge har til fælles, at tale om. For eksempel, hvis du ser, at nogen er til en bestemt sport eller band, så spørg dem om det; de fleste mennesker elsker at tale om de ting, de kan lide.

Hvis du føler dig lidt modig, kan du endda kommentere et af deres billeder. “Blev dette billede taget i Grækenland? Jeg var der sidste år, og jeg elskede det! Hvilken del besøgte du?”

Hvis du ser, at nogen har mindst én fælles ven med dig, skal du ikke tøve med at kontakte den pågældende person for at få oplysninger. Måske gik de på samme skole eller voksede op i samme by. Dette vil gøre det meget nemmere at snakke!

2- Vær kreativ

Med så mange mennesker, som der bruger dating-apps, vil der med sikkerhed være en masse konkurrence. Selvom det kan virke som om flere matches vil give dig flere muligheder, er det modsatte faktisk tilfældet. Selv med en lav match procentdel, skal du ikke blive afskrækket fra at sende beskeder til personen. Det værste, der kan ske, er, at de ikke reagerer.

Hvis du f.eks. er interesseret i nogen, der er en ivrig læser og forfatter, så spørg dem, hvad deres yndlingsbog eller novelle er. At spørge nogen om noget, de brænder for, vil hjælpe dig med at lære mere om dem og se, om jeres interesser stemmer overens.

Sørg for at undgå at stille gennemsnitlige spørgsmål som “hvad laver du?” eller “hvor er du fra?” Disse spørgsmål lægger pres på dit match til at komme med et vittigt svar, som kan føles tvunget og ubehageligt. Stil i stedet åbne spørgsmål, der giver kontekst, men giver plads til diskussion.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal tale om, kan du prøve at lave en liste over alle de ting I har til fælles, eller ting, der ville være gode ideer til første date. At komme op med tankevækkende samtale-startere vil hjælpe med at lette den angst, der kommer med at starte en samtale og mindske chancerne for at blive ghosted.

3 – Vær personlig

Når det kommer til at starte en samtale, er din åbningsreplik afgørende. Uanset om du er på udkig efter venskab eller et forhold, er målet at være personlig og specifik for at få et svar fra en person, der deler dine interesser og værdier.

Det handler ikke kun om, hvad du siger, men hvordan du siger det. Faktisk har forskning vist, at ikke-verbale tegn som tonefald er vigtigere end hvad du rent faktisk siger.

For eksempel, “Jeg kan godt lide det her,” sagde i en munter tone, kommer på tværs som ægte og venlig, og den anden person vil være mere tilbøjelige til at svare på din besked. Men hvis du bruger de samme ord med et fladt tonefald, er der større sandsynlighed for, at du bliver ignoreret.

Hvis du vil sikre dig, at nogen svarer på din åbningsreplik på en dating-app eller et websted, kan disse tre tips hjælpe:

Vær personlig. Komplimenter værdsættes normalt af folk, fordi de validerer. Så når du sender beskeder, er det bedst at kigge efter noget unikt ved personen og åbne med det. For eksempel, hvis du ser, at deres hund er blevet fremhævet på et af deres fotos, så spørg dem om den! De vil blive smigrede over, at du bemærkede det og vil nyde at tale om deres lodne ven. Og tal ikke for meget om dig selv

4- Vær selvsikker

Hvis du har problemer med at vide, hvad du skal sige til nogen du godt kan lide, skal du ikke bekymre dig. Det sker for selv den bedste. Nogle gange bliver vi så opslugt af, hvad en første besked betyder (især på en online datingside eller app), at vi fryser og glemmer, hvordan man fører en samtale. Det er okay — det sker for alle.

Heldigvis er der nogle måder, hvorpå du kan sende beskeder til folk i dating-apps, der er sikre på at få et svar.1

Dette er den vigtigste regel for at starte en samtale på en dating-app: Vær selvsikker! Ingen kan lide nogen, der er usikre på sig selv eller for generte til at starte en samtale med nogen, de er interesseret i at lære bedre at kende.

Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal sige, så tænk på ting, der gør dig unik og start derfra. Noget så simpelt som “Hej, jeg kan lide din profil” eller “Hej, jeg er [navn].” Hvis alt andet mislykkes, og du ikke kan finde noget ved deres profil, der inspirerer dig til at sige noget, skal du bare kommentere deres fotos! For eksempel, hvis de elsker hunde og har billeder af sig selv med deres hund, så spørg om det!2

How Do You Keep A Conversation On A Dating Site

5- Vær sjov

Hvordan taler man med en pige på en dating-app?

Svaret er enkelt: Vær sjov.

Når det kommer til datingtips, er det første du skal vide, at piger er lige så nervøse, som du er. De leder efter en, der kan få dem til at grine og føle sig trygge i dit selskab.

Så, nøglen her er ikke at tage dig selv for alvorligt. Du kan lave en letsindet vittighed om din dårlige dag eller måske endda om kvinder i almindelighed. Nøglen er ikke at fornærme nogen! I stedet skal du få hende til at føle sig speciel og vise interesse for hendes liv.

Jeg anbefaler dette, fordi de fleste Tinder piger modtager masser af beskeder hver dag, og få er villige til at investere tid i at læse lange afsnit. På denne måde vil du ikke spilde tid på at skrive beskeder, der vil blive ignoreret og vil være i stand til at undgå almindelige fejl, som mænd begår på Tinder.

6 – Vær interessant

Jeg har noget game. Jeg er god til at tale med fremmede, som jeg overhovedet ikke kender. Hvis du er en interessant person, er det ikke svært at tale med en fremmed og få dem til at kunne lide dig.

Man kan ikke være kedelig og forvente, at folk kan lide en. Du skal have noget i gang i dit liv, der gør dig interessant. Et godt job, en hobby, en passion, hvad som helst.

Vi siger ikke alt dette for at prale, Vi siger bare, at hvis du vil have nogen af høj kvalitet til at tale med online, er du nødt til at være af lige så høj kvalitet.

7 – Start ikke bare en samtale med hvad som helst; vælg det rigtige tidspunkt på dagen til at sende en besked

Du har matchene. Du har swipet til højre et dusin gange, og du er blevet oversvømmet med svar. Men hvis du mener det alvorligt med at finde romantik på nettet, skal du sørge for, at du indleder en samtale på det rigtige tidspunkt.

Ifølge datingappen Happn er det 20:30. Appen analyserede omkring 4.000 samtaler i sin database for at bestemme det bedste tidspunkt at begynde at chatte med en ny person.

Forskerne fandt, at flertallet af brugere (65 procent) foretrækker at sende deres matches beskeder mellem kl. 18 og 20, når de er mest tilbøjelige til at være online selv. Faktisk er kl. 21 højsæson for mænd på dating-apps, så hvis du er på udkig efter en date eller et forhold, så gå online der!

Men hvis du ikke har været heldig endnu at finde kærlighed i cyberspace, er der et par ting, du kan gøre for at finde dit perfekte match.”Jeg ved, at nogle mennesker bliver skræmt ved at starte en samtale med nogen på en dating-app,” siger Charly Lester, medstifter af den London-baserede dating-app Lumen i et e-mail-interview.”Mit største råd ville være: “Vær ikke bange!” Det værste, der kan ske, er, at den anden person ikke reagerer — men du skal

8 – Nogle mennesker er måske for generte til videoer (eller de har måske slet ikke et webkamera), så prøv at sende sms’er eller lydchat, før du sender videochat, hvis sms er ved at blive for gammeldags

Nogle mennesker kan være for generte for videoer (eller de har måske ikke et webcam overhovedet), så prøv at sende sms’er eller lydchatte, før du videochatter, hvis sms er ved at blive for gammeldags. Du kan også bruge Skype til at ringe til dem på deres mobiltelefon eller hjemme-telefon, hvis du ønsker at gøre det old-school!

Bare sørg for, at du stoler på den person, du taler med. Hvis de insisterer på at bruge Skype, så forsøger de måske at undgå at vise deres ansigt, fordi de ikke er, hvem de siger, de er. Du bør stadig være forsigtig, selvom du tror dit online crush virkelig er troværdigt. De bruger dig måske kun for at få information eller noget andet, der kan ende med at såre dig.

Som du kan se i eksemplet ovenfor, vil det at opretholde en positiv holdning på en dating-app hjælpe med at tiltrække flere positive svar fra dine potentielle matches. Det er klart, at der ikke er én måde at deltage i samtaler på en dating-app – men der er bestemt en måde at deltage i samtaler på, der vil give dig flere positive resultater fra dine matches.

Det er alt for nu fra indholdet “8 Tips om hvordan man starter en samtale på en dating-app” udarbejdet af Victoria Milan til dig! Hvis du leder efter mere indhold som dette, kan du besøge Victoria Milans blog og holde dig opdateret.

Victoria Milan er også den nemmeste og hurtigste måde at finde en partner på. Du behøver ikke at spilde tid på at finde en partner på Victoria Milan, som betjener hele verden med millioner af brugere! Med en meget aktiv brugerbase og mulighed for at se brugere online på hjemmesiden, er Victoria Milan den bedste måde at finde en partner på! Det er også gratis at registrere sig! Find nemt en partner med Victoria Milan! Klik for at registrere dig hos Victoria Milan!

What Should I Do After Matching With a User in Dating App

Ofte stillede spørgsmål om, hvordan man starter en samtale på en dating-app

Sådan starter du en samtale på en dating-app

Der er et par ting, du skal vide for at starte en samtale;

  1. Vis interesse i deres interesser
  2. Vær kreativ
  3. Vær personlig
  4. Vær selvsikker
  5. Vær sjov
  6. Vær interessant
  7. Start ikke bare en samtale med hvad som helst; Vælg det rigtige tidspunkt på dagen til at sende en besked.
  8. Nogle mennesker kan være for generte til videoer

Hvad skal jeg tale med en bruger, jeg matcher med på dating-appen, om?

Hvis du har fået et match, behøver du ikke bekymre dig! Først og fremmest, bevar roen og prøv at være attraktiv. Undgå kedelige samtaler og start aldrig en samtale med en “Hey” besked. Til dette er der mange ting, du skal gøre. Besøg vores artikel for mere detaljerede oplysninger.

Hvad skal jeg gøre efter at have matchet med en bruger i dating-appen?

For det første, start ikke en samtale med kedelige beskeder som “Hey”. Undersøg deres interesser, eller fokuser på at sende en sjovt eller engagerende besked. Fordi millioner af brugere svarer ikke engang på disse beskeder længere. For mere detaljeret information om dette emne, se vores artikel.

Hvordan holder du en samtale i gang på en datingside?

Hvad du skal gøre for at holde samtalen i gang er faktisk meget simpelt. Alle kan lide at blive spurgt om sig selv. Derfor kan du stille et par spørgsmål om hans interesser eller emner, der kan være af interesse for dig. Du kan også lave små og oprigtige jokes for at gøre ham/hende mere interesseret under samtalen. Men hold dig fra alt for ærlige vittigheder!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.