Hoe Kik Account Permanent Verwijderen

how to delete kik account permanently

We weten allemaal hoe bekend de app van KIK is. Het werd een van de meest populaire messaging apps en genoot van veel downloads in een zeer korte tijd. Echter, je moet er rekening mee houden dat het is ontwikkeld door een onbekend bedrijf, wat betekent dat er zo veel kans op het krijgen van uw account gehackt of gespamd door een aantal apps van derden. Dus, als je problemen hebt met je account dat gehackt of gespamd wordt, als je je account permanent wilt verwijderen om je online identiteit te beschermen tegen oplichters, zullen we je uitleggen hoe je dat kunt doen in het artikel van vandaag.

how long does it take to disable kik

Wat is Kik?

Kik is een gratis mobiele instant messaging-app van het Canadese bedrijf Kik Interactive, beschikbaar op iOS- en Android-besturingssystemen. Kik Messenger, meestal gewoon Kik genoemd, is een gratis instant messaging mobiele app van het Canadese bedrijf Kik Interactive, gratis beschikbaar op iOS en Android besturingssystemen.

Kik Messenger werd uitgebracht in oktober 2010. In februari 2016 had Kik Messenger ongeveer 240 miljoen geregistreerde gebruikers en werd het door ongeveer 40% van de tieners in de Verenigde Staten gebruikt. In maart 2016 voegde Kik een bot store toe aan zijn app, waarmee gebruikers voedsel of producten kunnen bestellen via een geautomatiseerde chat. Vanaf 2018 hebben meer dan 300 miljoen mensen zich geregistreerd bij Kik.

Kik is bekritiseerd omdat het onvoldoende ouderlijk toezicht biedt op het gebruik van de app door minderjarigen. De ontwikkelaars van de applicatie hebben gezegd dat ze vanaf april 2016 “werkten om beter ouderlijk toezicht te bieden”, zoals de mogelijkheid om gesprekken te verwijderen, maar ze hadden nog geen opties voor leeftijdsverificatie geboden. De app is bekritiseerd als onveilig voor minderjarigen vanwege de anonimiteitsfuncties en de vermeende zwakke mechanismen voor ouderlijk toezicht.

Kik is een cross-platform mobiele applicatie die wordt gebruikt voor instant messaging. Met Kik messenger kun je een onbeperkt aantal berichten sturen en ontvangen naar iedereen die een Kik-account heeft.

Kik staat bekend om zijn functies die de anonimiteit van de gebruikers beschermen, zoals de mogelijkheid om zich te registreren zonder een telefoonnummer op te geven.

Waarom moet je je Kik account verwijderen?

Kik is een mobiele messaging-app waarmee gebruikers berichten van hun vrienden en familieleden kunnen verzenden en ontvangen. Het is echter onlangs het doelwit geweest van spamming en kinderuitbuitingsactiviteiten. In dit artikel bespreken we waarom je je Kik-account nu moet verwijderen.

De eerste reden waarom je je Kik account zou moeten verwijderen is omdat het recentelijk het doelwit is geweest van spamming activiteiten door bot accounts. Deze bots zijn geprogrammeerd om berichten te sturen namens echte mensen in een poging om ze links te laten volgen of producten te laten kopen.

De tweede reden waarom je je Kik-account zou moeten verwijderen, is omdat het bedrijf achter de app wordt onderzocht door de Federal Trade Commission (FTC) voor vermeende overtreding van de anti-spamwetten. De FTC beweert dat de praktijken van Kik in strijd zijn met de federale wetgeving, wat kan leiden tot gerechtelijke stappen tegen hen, evenals hoge boetes voor alle overtredingen die tijdens dit onderzoek worden gevonden.

De derde reden waarom u uw Kik-account zou moeten verwijderen, is dat er onlangs berichten zijn binnengekomen dat de dienst is gehackt door iemand of een groep hackers die zich toegang wisten te verschaffen via een lek in de encryptiemethoden die worden gebruikt om de privacy van gebruikers te beschermen. Deze aanval gaf hackers toegang tot alle gesprekken die via de dienst werden gevoerd, waaronder persoonlijke informatie zoals tekstberichten die werden verzonden tussen personen waarmee ze verbonden waren.

Hoe Kik Account Permanent Verwijderen?

1- Ga naar deze pagina. Vermeld uw referenties en de reden van uw vertrek. Vink vervolgens het onderstaande vakje aan.

2- Ga!

3- Open de e-mail die door Kik is verzonden.

4- Klik op de knop “Permanent uitschakelen” en volg de instructies.

Uw account zal nu permanent worden verwijderd en u zult geen meldingen meer ontvangen. Ook zullen andere gebruikers niet langer uw profiel, gebruikersnaam en persoonlijke informatie kunnen zien. Bovendien zult u uw account niet opnieuw kunnen activeren. Daarom zult u een nieuw profiel moeten aanmaken als u er weer toegang toe wilt krijgen. Alle stappen zijn hetzelfde voor zowel Android als IOS besturingssystemen.

Kik verwijderen,kik account permanent verwijderen,kik account deactiveren

Hoe kan ik mijn Kik account uitschakelen?

Het deactiveren van een Kik account is makkelijker dan het verwijderen ervan. Wanneer je je account deactiveert, ontvang je ook geen e-mail en meldingen. Gebruikers kunnen je profiel niet bekijken en kunnen geen berichten sturen. Om het weer te activeren, hoef je alleen maar in te loggen. Hier zijn de stappen die je moet doen.

1- Ga eerst naar deze pagina

2- Voer uw e-mail adres in.

3- Klik op de link in uw mailbox.

4- Bevestig op de omgeleide pagina.

Je Kik account is nu tijdelijk uitgeschakeld.

Hoe verwijder je een Kik account zonder emailadres?

Kik staat zijn gebruikers toe om hun accounts te verwijderen zonder dat ze daarvoor een e-mailadres of inloggegevens nodig hebben. Als je echter wel toegang hebt tot het e-mailadres en het wachtwoord, raad ik je aan om het te doen, omdat het op die manier eenvoudig en efficiënter is.

Als je geen toegang hebt tot je inloggegevens of als je ze niet meer weet, dan is er nog een uitweg uit deze situatie. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice van Kik. Na het verifiëren van uw gebruiker en inloggegevens, zal uw Kik profiel worden verwijderd door de klantenservice. Op deze manier kunt u uw account verwijderen zonder uw e-mailadres te gebruiken.

Dat is alles voor nu van onze “Hoe Kik Account Permanent Verwijderen” inhoud bereid door Victoria Milan voor u! Als u op zoek bent naar meer inhoud als deze, kunt u een bezoek Victoria Milan’s blog en blijf op de hoogte.

Ook Victoria Milan is de beste casual dating app. Met zijn miljoenen gebruikers en unieke functies, kunt u gemakkelijk een partner vinden. Je kunt online gebruikers zien op de homepage, gebruikers filteren en Victoria Milan gebruiken met een geverifieerd profiel. Ook is inschrijven bij Victoria Milan gratis. Vind gemakkelijk en snel een partner met Victoria Milan. Klik hier om u aan te melden bij Victoria Milaan.

Is Kik veilig?

De nieuwe videochatfunctie in Kik kan tieners blootstellen aan het risico te worden benaderd door predatoren en hen in aanraking brengen met provocerende en volwassen inhoud.

Hoewel het bedrijf in het verleden heeft samengewerkt met de rechtshandhavingsinstanties en actie heeft ondernomen tegen ongepast gebruik van de app, is het nog steeds aan de ouders om zich bewust te zijn van wat hun kinderen online doen.

Ongepaste inhoud

 Kik is een app waarmee gebruikers berichten, foto’s en video’s kunnen verzenden en ontvangen via Wi-Fi of een data-abonnement. Met de app kunnen gebruikers ook YouTube-video’s bekijken zonder de app te verlaten.

De app maakt het voor kinderen gemakkelijk om andere mensen in hun omgeving te vinden om mee te chatten, maar er is weinig bescherming tegen ongepaste inhoud of contact met oudere gebruikers.

Tieners hebben via de app ook toegang tot pornografie en tot inhoud die alleen voor een volwassen publiek is bedoeld. Volgens de blog van Kik zijn er maandelijks meer dan 1 miljard openbare chats op de dienst.

Roofdieren

De nieuwe videochatfunctie betekent dat kinderen face-to-face met vreemden kunnen praten, wat gevaarlijk kan zijn als ze chatten met iemand die ze niet kennen. Het is bekend dat kinderlokkers apps als Kik gebruiken om contact te leggen met kinderen en hen om ongepaste beelden te vragen.

confirmation sent delete kik permanently

FAQ over Kik-account verwijderen

Hoe kan ik mijn Kik-account definitief verwijderen?

1- Ga eerst naar deze pagina

2- Voer uw e-mail adres in.

3- Klik op de link in uw mailbox.

4- Bevestig op de omgeleide pagina.

Je Kik account is nu tijdelijk uitgeschakeld.

Hoe lang duurt het om Kik uit te schakelen?

Het duurt ongeveer 1 of 2 dagen om een Kik account te verwijderen. Het is niet dat ze uw zaken niet willen – het is omwille van het politieke proces.

Kik is gemaakt met een heleboel functies, en een van hen is om mensen vanaf 13 jaar toe te staan om Kik te gebruiken. Dit is al vele jaren een controversieel onderwerp, maar dit is ook een reden waarom je 1 of 2 dagen moet wachten voordat je je account kunt verwijderen.

Dus als je een verzoek stuurt om je account te verwijderen, gebeurt dat niet meteen omdat Kik het politieke proces moet volgen zodat ze kunnen verifiëren of je echt oud genoeg bent om je account te deactiveren.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.