Hur man tar bort Kik-konto permanent

how to delete kik account permanently

Vi vet alla hur välkänd KIK:s app är. Det blev en av de mest populära meddelandeapparna och fick många nedladdningar på mycket kort tid. Du måste dock ta hänsyn till att det är utvecklat av ett okänt företag, vilket innebär att det finns så många chanser att få ditt konto hackat eller spammat av vissa tredjepartsappar. Så om du har problem med att ditt konto hackas eller spammas, om du vill ta bort ditt konto permanent för att skydda din onlineidentitet från bedragare, kommer vi att förklara hur du gör det i dagens artikel.

how long does it take to disable kik

Vad är Kik?

Kik är en gratis mobilapp för snabbmeddelanden från det kanadensiska företaget Kik Interactive, tillgänglig på iOS och Android operativsystem. Kik Messenger, vanligtvis kallad helt enkelt Kik, är en gratis program för snabbmeddelanden från det kanadensiska företaget Kik Interactive, tillgänglig gratis på iOS och Android operativsystem.

Kik Messenger släpptes i oktober 2010. I februari 2016 hade Kik Messenger cirka 240 miljoner registrerade användare och användes av cirka 40 % av USA:s tonåringar. I mars 2016 lade Kik till en botbutik till sin app, som låter användare beställa mat eller produkter via en automatisk chatt. Från och med 2018 har över 300 miljoner människor registrerat sig hos Kik.

Kik har kritiserats för att ge otillräcklig föräldrakontroll över minderårigas användning av appen. Applikationens utvecklare har sagt att de från och med april 2016 “arbetade för att tillhandahålla bättre föräldrakontroll” såsom möjligheten att ta bort konversationer, men de hade ännu inte tillhandahållit alternativ för åldersverifiering. Appen har kritiserats som osäker för minderåriga på grund av dess anonymitet funktioner och påstås svaga föräldrakontrollmekanismer.

Kik är en plattformsoberoende mobilapplikation som används för snabbmeddelanden. Med Kik messenger kan du skicka och ta emot ett obegränsat antal meddelanden till alla andra som har ett Kik-konto.

Kik är känt för sina funktioner som bevarar användarnas anonymitet, som att låta användare registrera sig utan att ange ett telefonnummer.

Varför bör du ta bort ditt Kik-konto?

Kik är en mobil meddelandeapp som låter användare skicka och ta emot meddelanden från sina vänner och familjemedlemmar. Men det har nyligen varit målet för spam och barnexploatering. I den här artikeln kommer vi att diskutera varför du behöver ta bort ditt Kik-konto nu.

Det första skälet till att du bör ta bort ditt Kik-konto är att det nyligen har varit målet för spam aktiviteter från botkonton. Dessa bots är programmerade att skicka meddelanden på uppdrag av riktiga människor i ett försök att få dem att följa länkar eller köpa produkter.

Det andra skälet till varför du bör ta bort ditt Kik-konto är för att företaget bakom appen är under utredning av Federal Trade Commission (FTC) för att de påstås ha brutit mot dess anti spam lagar. FTC har hävdat att Kiks praxis bryter mot federal lag, vilket kan leda till rättsliga åtgärder mot dem såväl som rejäla böter för eventuella överträdelser som upptäcks under den här utredningen.

Det tredje skälet till varför du bör ta bort ditt Kik-konto är på grund av de senaste rapporterna om att det har hackats av någon eller någon grupp av hackare som kunde få åtkomst genom ett utnyttjande av deras krypteringsmetoder som används för att skydda användarnas integritet. Denna attack gav hackare tillgång till alla konversationer som gjordes via tjänsten som inkluderade personlig information som textmeddelanden som skickades mellan individer som de var anslutna till.

Hur tar man bort Kik-kontot permanent?

1- Gå till den här sidan. Inkludera dina referenser och anledningen till att du lämnar. Markera sedan rutan nedan.

2- Gå!

3- Öppna e-postmeddelandet som skickades av Kik.

4- Klicka på knappen “Permanent Disable” och följ instruktionerna.

Ditt konto kommer nu att raderas permanent och du kommer inte att få några meddelanden. Dessutom kommer andra användare inte längre att kunna se din profil, ditt användarnamn och din personliga information. Dessutom kommer du inte att kunna återaktivera ditt konto. Därför måste du skapa en ny profil om du vill komma åt den igen. Alla steg är desamma för både Android och IOS operativsystem.

Ta bort kik,ta bort kik-konto permanent,inaktivera kik-konto

 

Hur inaktiverar man Kik-kontot?

Att avaktivera ett Kik-konto är lättare än att ta bort det. Dessutom, när du inaktiverar ditt konto kommer du inte att få e-post och meddelanden. Användare kan inte se din profil och kan inte skicka meddelanden. För att aktivera det igen behöver du bara logga in. Här är stegen du behöver göra.

1- Gå först till denna sida

2- Ange din e-postadress.

3- Klicka på länken i din brevlåda.

4- Bekräfta på den omdirigerade sidan.

Ditt Kik-konto är nu tillfälligt inaktiverat.

Hur tar man bort Kik-konto utan e-postadress?

Kik tillåter sina användare att radera sina konton utan krav på e-postadress eller inloggningsuppgifter. Men om du har tillgång till e-postadressen och lösenordet föreslår jag att du ska gå igenom det eftersom det är enkelt och mer effektivt på det sättet.

Om du inte har tillgång till dina inloggningsuppgifter eller om du inte kommer ihåg dem, så finns det fortfarande en väg ut ur denna situation. Du kan kontakta Kik kundtjänst för detta. Efter att ha verifierat din användarnamn och referenser kommer din Kik-profil att raderas av kundtjänsten. På så sätt kan du radera ditt konto utan att använda din e-postadress.

Det var allt för nu från vårt “Hur man tar bort Kik-konto permanent”-innehåll som utarbetats av Victoria Milan åt dig! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Victoria Milan är också den bästa vardagliga dejtingappen. Med sina miljontals användare och unika funktioner kan du enkelt hitta en partner. Du kan se online användare på hemsidan, filtrera användare och använda Victoria Milan med en verifierad profil. Registrering på Victoria Milan är också gratis. Hitta en partner enkelt och snabbt med Victoria Milan. Klicka här för att registrera dig hos Victoria Milan.

Är Kik säkert?

Den nya videochatt funktionen i Kik kan sätta tonåringar i riskzonen att bli kontaktade av pedofiler, samt introducera dem till provocerande och vuxet innehåll.

Även om företaget har en historia av att arbeta med brottsbekämpning och vidta åtgärder mot olämplig användning av appen, är det fortfarande upp till föräldrar att vara medvetna om vad deras barn gör online.

Olämpligt innehåll

 Kik är en app som låter användare skicka och ta emot meddelanden, foton och videor via Wi-Fi eller en dataplan. Appen låter också användare se YouTube-videor utan att lämna appen.

Appen gör det enkelt för barn att hitta andra människor i deras område att chatta med, men det finns lite skydd mot olämpligt innehåll eller kontakt med äldre användare.

Tonåringar har också tillgång till pornografi via appen, samt innehåll som endast är avsett för en mogen publik. Enligt Kik-bloggen finns det mer än 1 miljard offentliga chattar på tjänsten varje månad.

Predators

Den nya videochatt funktionen innebär att barn kan prata ansikte mot ansikte med främlingar, vilket kan vara farligt om de chattar med någon de inte känner. pedofiler har varit kända för att använda appar som Kik för att kontakta barn och begära olämpliga bilder från dem.

confirmation sent delete kik permanently

Vanliga frågor Om Radera Kik-konto

Hur tar jag bort mitt Kik-konto permanent?

1- Gå först till denna sida

2- Ange din e-postadress.

3- Klicka på länken i din brevlåda.

4- Bekräfta på den omdirigerade sidan.

Ditt Kik-konto är nu tillfälligt inaktiverat.

Hur lång tid tar det att inaktivera Kik?

Det tar cirka 1 eller 2 dagar att radera ett Kik-konto. Det är inte så att de inte vill ha dina affärer – det är på grund av den politiska processen.

Kik är gjord med många funktioner, och en av dem är att låta personer från 13 år och uppåt använda Kik. Detta har varit ett kontroversiellt ämne i många år, men detta är också en anledning till att du måste vänta i 1 eller 2 dagar innan du kan radera ditt konto.

Så när du skickar en begäran om att ta bort ditt konto händer det inte direkt eftersom Kik behöver följa den politiska processen så att de kan verifiera om du verkligen är gammal nog att inaktivera ditt konto.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.