Narcissistisk kærlighedsdilemma: Narcissistiske utroskabsmønstre

narcissist cheating patterns

Har du nogensinde haft et forhold til en narcissistisk person? Eller har du nogensinde tænkt, at din partner er en narcissist? Narcissistiske mennesker er ikke rigtig afhængige af deres forhold så meget, som de er undertrykkende i deres forhold. De vil bare have, at deres egne ønsker kommer først, og de er ligeglade med dig. Og selvom de ikke kender gaslighting-teknikken, er de dygtige til at isolere dig lidt efter lidt. Disse mennesker har ofte tendens til at være utro. Og hvis du vil være sikker på, at din partner er en narcissist, er der et par ting, du skal vide.

Victoria Milan har forberedt indholdet “Narcissistisk kærlighedsdilemma: Narcissistiske utroskabsmønstre” til dig i dag. På denne måde kan du forstå, om du har en narcissistisk partner og observere denne i dit forhold, efter disse kriterier. Her er vores “Narcissistisk kærlighedsdilemma: Narcissistiske utroskabsmønstre”, vi har forberedt til dig.

Why Do Narcissists Cheat

Hvorfor er narcissister utro?

Narcissister ønsker ofte at tilfredsstille deres ego og nyde alle menneskers beundring. Samtidig ønsker de, at deres partnere kun holder sig til dem og ikke bliver adskilt fra dem. Narcissistiske mennesker er generelt mennesker, der elsker magt og kan lide at holde på den.

Er alle narcissister utro?

Svaret er selvfølgelig nej! Men narcissister er generelt mere tilbøjelige til at være utro end andre. Mennesker med narcissistisk personlighedsforstyrrelse (NPD) nyder opmærksomhed, og for meget af den opmærksomhed, de nyder, fører ofte til utroskab. Ikke alle narcissister har tendens til at være utro, selvom dette normalt er tilfældet.

Derfor kan vi ikke sige, at dette gælder for dem alle. Men vi kan undersøge kendetegnene ved utro narcissister sammen og lave en situationsvurdering. Lad os nu sammen tage et kig på mønstrene for narcissister, der er utro.

Narcissistiske utroskabsmønstre

Vi har før sagt, at narcissistiske mennesker har tendens til at være utro. Men dette er ikke sandt for enhver narcissist. Faktisk har hvert individ i verden en tendens til at være en narcissist. Derfor kan du observere nogle af de mønstre, som vi vil liste her, hos dine partnere. Men hvis du har med mere end én at gøre, kan din partner være en narcissistisk person. Og han kan være dig utro. Lad os nu undersøge disse mønstre sammen.

do all narcissists cheat

1- De kan lide at tilfredsstille deres narcissistiske ego

Gaslighters, alias narcissister, har brug for en bundløs ego-tilfredsstillelse. Og denne egobrønd fyldes aldrig helt ud. Narcissister leder konstant efter nye måder at tilfredsstille deres ego på. Selv nye mennesker. Dette er en af de største grunde til, at de har tendens til at være utro. Alle kan lide at blive holdt af og passet på. Og de bruger dem til at tilfredsstille deres ego. De har også en tendens til at være mindre ansvarlige i deres forhold og har lav selvdisciplin. Dette er et af de narcissistiske utroskabsmønstre.

2- De får dig til at føle dig værdiløs

I begyndelsen af jeres forhold er alt smukt. Det er endda spændende og fuld af passion. De fortæller dig, at du er perfekt, og du har alt, hvad de leder efter. Og de udtaler, at hvad de føler er anderledes en normalt. Men selv hvis du laver en lille fejl over tid, præsenterer de det som en kæmpe fejl.

Med tiden ændrer tingene sig, og dit forhold bliver anderledes på dette punkt. Det skyldes, at nu ved narcissisten, at du er afhængig af ham/hende. Og fra det tidspunkt begynder han normalt at forsøge at manipulere dig, som han/hun ønsker det. Du leder efter skyld hos dig selv, men i virkeligheden er problemet ikke hos dig. Det hele handler om den narcissistiske person. Dette er et af de narcissistiske utroskabsmønstre.

3- Forseelser med dit bedrag

Det er en af de teknikker, som narcissister bruger meget. De får sig selv til at se uskyldige ud og siger, at du er utro. Med denne teknik handler det faktisk om at slippe af med deres egne synder og få dig til at tro, at det, du gør, er årsagen.

Det er også begyndelsen på bestræbelserne på at isolere dig og distancere dig fra potentielle partnere. Men du behøver ikke at føle dig skyldig! Narcissister er ofte dem, der er ansvarlige for utroskab. Og det er en af måderne at distrahere dig på. På den måde opnår de mange ting. Dette er et af de narcissistiske utroskabsmønstre.

4- De dømmer dig

Et af de narcissistiske utroskabsmønstre er, når narcissister dømmer uden beviser. Narcissister kan beskylde dig for at være utro når som helst. De kan beskylde dig for at være utro, selv når du ikke tager din telefon, svarer sent på deres sms’er eller endda vender hovedet den anden vej.

For det er faktisk dem selv, der har potentiale til at være utro. Og derfor kan han/hun hele tiden anklage dig for det. “Eller er du mig utro?” før du overhovedet ved, hvad det er, kan du støde på spørgsmålet. I løbet af denne tid, mens du prøver at overbevise dem, vil de være dig utro på det tidspunkt 🙂 En interessant tilgang, ikke? Men de har som regel succes med dette.

5- De beskytter ikke sig selv seksuelt

Narcissister er ofte ligeglade med deres seksuelle sundhed og hævder at bruge beskyttelse. De tog dog ingen beskyttelsesforanstaltninger, da de var utro. Derfor kan dit seksuelle helbred være i fare. Sørg derfor for at blive testet med jævne mellemrum hurtigst muligt.

Narcissistiske mennesker går aldrig på kompromis med deres følelse af tilfredshed, fordi de altid er sikre på sig selv. Og de ønsker at opleve enhver tilfredsstillende følelse fuldt ud. Dette er en af grundene til, at de ikke tager forholdsregler for sex. Dette er et af de narcissistiske utroskabsmønstre.

6- De forventer, at du er tolerant, men de er ikke tolerante

Folk, der er narcissistiske, klarer kaosøjeblikket meget godt. De forventer, at du til enhver tid er tolerant for at nå deres mål. Selvom du har en modsat mening om noget, er det lige meget for dem.

Fordi deres egne ønsker og forsyninger er vigtigere. Når du har modsatte ønsker, gør de denne situation til kaos. De udviser en intolerant holdning. I dette tilfælde tager de et fast standpunkt i at overbevise dig om, at du tager fejl.

Og når dine ideer ikke stemmer overens og du beslutter at forlade dem; de siger ofte: “Ingen vil elske dig som mig!” eller “Du kan gå, døren er der!” De udviser sådanne holdninger. Dette er et af de narcissistiske utroskabsmønstre.

7- Han/hun vil gerne vinde dig tilbage

Narcissistiske mennesker vil forsøge at få fat i dig efter et stykke tid. Ideen om adskillelse udløser narcissistens frygt og får dem til at udvise en trang til at give op. De vil komme med mange undskyldninger for at komme ind i dit liv igen.

Nogle gange kommer de tilbage for at reagere ved at råbe til dig. Men dette er et forsøg på at tiltrække opmærksomhed. Nogle gange forsøger de at nå dig igen ved at komme med undskyldninger som “Jeg har glemt mine ting derhjemme”. Men dette er faktisk et forsøg på at genvinde tabt interesse.

Hvis du har været i et længerevarende forhold, vil det sandsynligvis tage ham/hende lang tid at finde et offer som dig. Samtidig vil de forsøge at tilfredsstille deres dybere frygt for at blive forladt. Dette er et af de narcissistiske utroskabsmønstre.

8- Han/hun vil smutte igen efter at have fået dig

Et af narcissisternes yndlingselementer er let at give op efter at have fået det de ville have. Dette er et af de narcissistiske utroskabsmønstre. Narcissister kan ikke skræmme dig til at give op på sig selv, og de foreslår til sig selv, hvordan de skal forlade you.

Dette er igen et element, der giver dem mulighed for at gøre en indsats for at tilfredsstille deres egoer. Når de først får dig, giver de nemt op på dig og forlader dig halvvejs. Fordi narcissister nu har tilfredsstillet deres egoer og kan fortsætte deres vej med ro i sindet.

9- De vil få dig til at holde dig væk fra andre

Et af de mest karakteristiske træk ved narcissister er at få dig til at mistro andre. Dette er et af de narcissistiske utroskabsmønstre. De vil kun have dig til at stole på dem og forsøge at overbevise dig om, at andre er løgnere.

Dette er faktisk en taktik for at få dig til at vende tilbage til dem. Det faktum, at deres partnere kun er forpligtet til dem selv, tilfredsstiller deres ego-sans. Dette er også en del af ego-spillet. De vil sikre sig, at du ikke ser andre mennesker, selvom du slår op med dem.

Det var alt for nu fra indholdet af “Narcissistisk kærlighedsblindgyde: Narcissistiske Utroskabsmønstre” udarbejdet af Victoria Milan til dig! Hvis du leder efter mere indhold som dette, kan du besøge Victoria Milans blog og holde dig opdateret. Hvis du også vil forstå, at din partner er dig utro, kan du besøge vores “10 kendetegn ved en utro partner”-indhold. På den måde kan du være sikker på, om din partner er dig utro eller ej.

Derudover er Victoria Milan det rigtige valg for dig til at finde den partner, du leder efter. Det er meget nemt at finde den partner, du leder efter, hos Victoria Milan, som fungerer verden over med millioner af brugere. Det giver dig den bedste brugeroplevelse med sin avancerede matchende algoritme, moderne og brugervenlige grænseflade. Du kan også se onlinebrugere på hjemmesiden og starte en hurtig chat. Find nemt den partner du leder efter med Victoria Milan! Det er også helt gratis at tilmelde sig. Bare klik for at registrere dig hos Victoria Milan!

how do you know if a narcissist is cheating on you

Ofte stillede spørgsmål om narcissistiske utroskabsmønstre

Hvordan ved du, om en narcissist er dig utro?

Narcissister udviser ofte en anklagende attitude. Og de beskylder dig ofte for at være utro, mens de selv er utro. Dette er et af de mest fremtrædende træk. For mere detaljeret information om dette emne, kan du besøge vores “Narcissistisk kærlighedsdilemma: Narcissistiske utroskabsmønstre”.

Hvordan opfører en narcissist sig, når han er utro?

Narcissister forsøger at overbevise dig om, at de er loyale over for dig, selvom de bliver taget i at være utro. Selvom du har bevis for, at han var utro, kan de afvise det. Dette er et af de narcissistiske utroskabsmønstre. For mere detaljeret information om dette emne, kan du besøge vores “Narcissistisk kærlighedsdilemma: Narcissistiske utroskabsmønstre”.

Hvad er kendetegnene ved utro narcissister?

  • De kan lide at få deres narcissistiske ego tilfredsstillet
  • De får dig til at føle dig værdiløs
  • Forseelser med dit bedrag
  • De dømmer dig
  • De beskytter ikke sig selv seksuelt
  • De forventer, at du er tolerant, men de er ikke selv tolerante
  • De vil gerne vinde dig tilbage
  • De vil smutte igen, når de har fået dig
  • De ønsker at få dig til at holde dig væk fra andre

Er alle narcissister utro?

Svaret er nej! Men narcissister kan lide de fleste menneskers opmærksomhed for at tilfredsstille deres ego, og de har ofte en tendens til at være utro. Dette er en af deres måder at tilfredsstille deres ego på. For mere information om narcissister kan du besøge vores “Narcissistisk kærlighedsdilemma: Narcissistiske utroskabsmønstre”-indhold.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.