Blind Date Tips – Hvad skal du gøre på din date

pre dating tips

Blind dating er en af de mest spændende former for dating. For begge partnere ved ikke meget om hinanden. Og du undrer dig meget over din blind date. Dette giver faktisk meget spændende timer.

Hvis du har en blind date og er bekymret for, hvad du skal gøre, behøver du ikke at frygte! I dag har Victoria Milan forberedt indholdet af “Blind Date Tips” til dig! På denne måde kan du bedre forstå, hvad du skal gøre på din date. Hvis du er klar, så lad os komme i gang med dette spændende indhold! Her er vores “Blind Date Tips” indhold!

things to do during a dating

Hvad er en Blind Date?

For vores læsere, der ikke ved, hvad en Blind Date er, lad os først forklare en Blind Date. En blind date er en date, som normalt er planlagt af en ven eller et familiemedlem for jer at lære hinanden at kende. Kort sagt, Blind Date er en af de største hobbyer for folk, der kan lide matchmaking 🙂 På en Blind Date kender begge partnere normalt ikke hinanden, og de mødes på den angivne dato, tid og sted. På den måde har de mulighed for at lære hinanden at kende. Nu hvor vi ved præcis, hvad en Blind Date er, kan vi nu gå videre til emnet “Blind Date Tips”.

Blind Date Tips – Præ-Dating Tips

Blind Dates er de mest spændende og næsten komplette overraskelsesmøder. Du skal lære din partner at kende og bruge tid sammen med dem. Lad os nu tage et kig på, hvad du skal gøre på denne date, hvad du skal gøre, før du går på date, og derefter lære de nødvendige tricks til daten.

1 – Valg af det rigtige tøj

Vores første Blind Date Tips er det rigtige valg af tøj. Glem ikke, det første indtryk er altid vigtigt, og den effekt, du efterlader på det første indtryk, vil altid hænge ved. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige tøj. Men med at vælge det rigtige outfit, mener vi ikke ultra-chic tøj. Først og fremmest skal du undersøge den cafe eller restaurant, du skal til, og finde ud af, hvilken stil det er.

Er det et rigtig stilrent og luksuriøst sted, kan du vælge en stilfuld kjole, hvis du er kvinde, og et jakkesæt, hvis du er en mand. Hvis det er et varmere og mere normalt sted, hvor du vil mødes, så kan du vælge mere afslappet, men stilfuldt tøj. Kort sagt, vær en helhed med det sted, du møder, og vis din partner, at du går op i dem.

2- Tag dig af dig selv

Ja, selvom dette er et emne, som mandlige partnere ofte glemmer, men det er også en detalje, som nogle kvindelige partnere overser. Glem ikke at gøre lidt ekstra ud af dig selv før din date. Ved at tage dig af dig selv, mener vi ikke kun ting som ansigtsmasker eller at gå i bad. Mænd kan nogle gange være komfortable i forhold som hår og skæg.

Kig derfor i det mindste forbi din frisør, inden du går til din date, og bed om at få trimmet dit hår og skæg. Kvindelige partnere kan ligeledes gå til en frisør og vælge en frisure, de vil have det godt med. Denne situation vil både glæde din partner og skabe positive tanker i hans/hendes sind. Af disse grunde er vores andet Blind Date Tips at være velplejet.

3 – En fængende duft

På din første date er din lugt lige så vigtig som dit ydre udseende. På den første date giver din duft mange signaler til din partner. Og han/hun vil sikkert huske dig, hver gang han/hun lugter det. Derfor bør du vælge den rigtige parfume.

Hvis din date er i vintermånederne, kan du foretrække intenst duftende parfume. Hvis din date er i sommermånederne, så vælg mere friske og blødt duftende parfumer. På denne måde vil du gøre et godt indtryk på din første date. Af disse grunde er dit valg af parfume vigtigt som Blind Date Tips.

what should you do on blind dates

Blind Date Tips – Ting at gøre under en date

Vi lærte, hvad vi skulle gøre før vores blind date. Nu er det tid til at komme frem til, hvad der skal gøres under daten. Lad os sammen finde ud af, hvad de er.

1- Rapporter din placering

Selvom din ven arrangerede daten, ved du aldrig, hvor eller hvornår der sker dig noget. Og som følge heraf er dette en date med en person, du ikke kender. Så lad din familie vide, hvor du er inden din date. Lad også din familie vide, hvornår du skifter sted.

“Hvad kan der ske for mig?” Tænker du måske, og måske har du endda ret i det. Men hvad er skaden ved at flytte det sikkert? Er det ikke? Af denne grund er de første Blind Date Tips, du skal gøre under daten, at informere om din placering.

2- Vær realistisk i dine forventninger

Dine venner har måske overdrevet meget om den person, du vil møde. Derfor er det nyttigt at være lidt mere realistisk. Selvfølgelig er det fint at drømme, men du kan ikke forstå, om nogen er dit livs kærlighed ved deres fysiske udseende.

De fleste blind dates viser sig at være negative, ofte af frustration, når forventningerne er høje. Alt du skal gøre er at være realistisk og holde dine forventninger lave. På denne måde kan du tage mere korrekte skridt. Af disse grunde er det vores andet Blind Date Tips at være realistisk med hensyn til forventninger.

3- Opfør dig naturligt

Dette kan være en af vor tids største sygdomme. Folk opfører sig ikke længere, som de plejer. Og de præsenterer endda sig selv som anderledes, end de er. Denne situation vil ikke imponere den person, du rent faktisk vil møde. Eller selvom det gør det, vil dit forhold blive negativt påvirket over tid, fordi denne person ikke er dig.

Derfor skal du ikke opføre dig, som om du er en anden person, end den du er. Faktisk leder de fleste nu efter disse oprigtige følelser. For næsten alle opfører sig anderledes, end de er. At handle som du er, vil give dig mulighed for at tjene mere “+”. Så at opføre sig naturligt er et andet af vores Blind Date Tips.

4- Vær oprigtig

Vi kan sige, at det at være oprigtig faktisk er en fortsættelse af vores “at opføre sig naturligt”-titel. Men i dette afsnit vil vi berøre spørgsmålet om at nærme os med oprigtighed. Med oprigtighed mener vi selvfølgelig ikke, at du taler til ham som din bedste ven. Eller lad være med at foregive at være til din jobsamtale.

Eller lad være med at stille spørgsmål som i en jobsamtale, og lad være med at handle på den måde. Vær naturlig, venlig, behagelig og varm. Som et resultat er dit formål med at være der det samme for jer begge, og oprigtige samtaler vil give et behageligt miljø for jer begge. Og i et behageligt rum vil folk lære hinanden bedre at kende. Derfor er det vigtigt at være oprigtig som Blind Date Tips.

5- Lær din partner at kende

En anden måde at have det godt med din nye partner på er at lytte til ham/hende. Tal ikke bare, og lad din partner også tale. På den måde kan du træffe bedre beslutninger og handle efter disse tanker.

6- Hav det sjovt og vær sjovt

Dette er en date og ikke et forretningsmøde trods alt. Prøv derfor at nyde denne situation så meget som muligt. Selvom du ikke kan lide din partner, kan du i det mindste finde måder at have det sjovt på. Stil hinanden interessante spørgsmål og fokuser på at grine. På denne måde vil du have en hyggeligere og sjovere tid. Vær heller aldrig uhøflig eller aggressiv, selvom du ikke kan lide din partner. Hvis du er for overvældet, kan du sige, jeg vil rejse mig og gå. Så vær forsigtig og nyd bare tiden.

7- Vær ærlig og klar

Hvis du ikke kan lide den person, du møder, så vær ærlig og tydelig omkring det! At give håb til den anden part eller efterlade en åben dør vil give håb. Hvis din partner ikke er interesseret, kan du sige, at “Det var en dejlig middag, tak for det. Men jeg tror ikke, vi er rigtige for hinanden.” På denne måde vil du ikke få ham/hende til at være i forventning og ked af det. Af denne grund er det vigtigt som Blind Date Tips, at du er ærlig og tydelig.

Det var alt for nu fra indholdet “Blind Date Tips” udarbejdet af Victoria Milan til dig! Hvis du leder efter mere indhold som dette, kan du besøge Victoria Milans blog og holde dig opdateret.

Og hvis du leder efter en partner, er Victoria Milan det rigtige og bedste valg for dig. Victoria Milan er en platform, der betjener millioner af brugere over hele verden. Det giver dig den bedste brugeroplevelse med sine unikke funktioner og moderne design. Du kan også se onlinebrugere på hjemmesiden. På denne måde kan du hurtigt starte en samtale. Og ikke kun disse! Tilmelding hos Victoria Milan er også gratis. Find nemt og hurtigt den partner du leder efter med Victoria Milan! Klik her for at registrere dig hos Victoria Milan!

blind date tips

Ofte stillede spørgsmål om Blind Date Tips

Hvad skal du gøre på blind dates?

Der er nogle ting, du bør gøre før og efter Blind Dates. Der er tale om

 • Vælg den rigtige kjole.
 • Gør noget ud af dig selv.
 • Vælg en fængende duft.
 • Lad din familie kende din placering.
 • Vær realistisk i dine forventninger.
 • Opfør dig naturligt.
 • Vær oprigtig.
 • Lær ham at kende.
 • Hav det sjovt og vær sjovt.
 • Vær ærlig og klar.

Sådan starter du en samtale på blind dates

Der er måske millioner af emner, du kan tale om med en, du lige har mødt. Der er tale om

 • Man kan tale om film.
 • Du kan tale om dine yndlingsaktiviteter.
 • Du kan føre samtaler om din yndlingsmusik.
 • Du kan tale om dine drømme.
 • Du kan tale om sjove øjeblikke.

Er blind dates en god idé?

Faktisk handler Blind Dates ikke særlig meget om held. Fordi din fælles ven eller en anden person tror, at I to ville være kompatible, får det jer til at mødes sammen. Faktisk kan vi sige, at det øger sandsynligheden for at finde den partner, du leder efter. Derfor er Blind Dates en god idé.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.