Blind Date Tips – Wat te doen op je afspraak

pre dating tips

Blind daten is een van de spannendste vormen van daten. Omdat beide partners niet veel van elkaar weten. En je vraagt je veel af over je blind date. Dit zorgt eigenlijk voor hele spannende uren.

Als je een blind date hebt en je je zorgen maakt over wat je moet doen, hoef je niet bang te zijn! Vandaag heeft Victoria Milan de inhoud van “Blind Date Tips” voor je voorbereid! Op deze manier kunt u beter begrijpen wat u moet doen in uw afspraak. Als je er klaar voor bent, laten we dan beginnen met deze spannende inhoud! Hier is onze “Blind Date Tips” inhoud!

things to do during a dating

Wat is Blind Date?

Voor onze lezers die niet weten wat Blind Date is, laten we eerst Blind Date uitleggen. Een Blind Date is een afspraakje meestal gepland door een vriend of familielid om elkaar te leren kennen. In het kort, Blind Date is een van de grootste hobby’s van mensen die van matchmaking houden 🙂 Bij een Blind Date kennen beide partners elkaar meestal niet en ontmoeten ze elkaar op de afgesproken datum, tijd en plaats. Op deze manier hebben ze de kans om elkaar te leren kennen. Nu we precies weten wat een Blind Date is, kunnen we overgaan tot het onderwerp “Blind Date Tips”.

Blind Date Tips – Pre-Dating Tips

Blind dates zijn de meest opwindende en bijna complete verrassingsontmoetingen. Je moet om je partner te leren kennen en tijd doorbrengen met hen. Nu, laten we eens een kijkje nemen op wat je nodig hebt om te doen op deze datum, wat je moet doen voordat je naar de vergadering, en dan leren de nodige trucs voor de vergadering.

1 – Het kiezen van de juiste kleren

Onze eerste Blind Date Tips is de juiste keuze van kleding. Vergeet niet, de eerste indruk is altijd belangrijk en het effect dat je achterlaat op de eerste indruk zal altijd blijven. Daarom is het belangrijk om de juiste kleding te kiezen. Maar met de juiste kleding kiezen, bedoelen we niet ultra-chique kleding. Onderzoek eerst het café of restaurant waar je naartoe gaat en zoek uit welke stijl het is.

Als het een echt stijlvolle en luxueuze plaats is, kunt u een stijlvolle jurk kiezen als u een vrouw bent en een pak als u een man bent. Als het een warmere en meer normale plek is waar je elkaar zult ontmoeten, dan kun je kiezen voor meer casual maar stijlvolle kleding. Kortom, wees een geheel met de plaats die u ontmoet en laat uw partner zien dat u om hem geeft.

2- Take Care

Ja, hoewel dit een onderwerp is dat mannelijke partners vaak vergeten, maar het is ook een detail dat sommige vrouwelijke partners over het hoofd zien. Vergeet niet je te verzorgen voor je afspraak. Met verzorging bedoelen we niet alleen dingen als gezichtsmaskers of een douche nemen. Mannen kunnen soms gerust zijn in zaken als haar en baard.

Ga daarom, voordat u naar uw afspraak gaat, op zijn minst even langs de kapper en vraag om uw haar en baard te laten steilen. Vrouwelijke partners kunnen ook naar de kapper gaan en een kapsel kiezen waar ze zich goed bij voelen. Deze situatie zal zowel je partner plezieren als positieve gedachten creëren in zijn/haar geest. Om deze redenen is onze tweede Blind Date Tips om goed verzorgd te zijn.

3 – Een aanstekelijke geur

Op je eerste afspraakje is je geur net zo belangrijk als je uiterlijke verschijning. Op de eerste date, geeft je geur veel signalen af aan je partner. En hij/zij zal zich je waarschijnlijk elke keer herinneren als hij/zij het ruikt. Daarom moet je het juiste parfum kiezen.

Als je afspraakje in de wintermaanden is, kun je de voorkeur geven aan intens geurende parfums. Is je date in de zomermaanden, kies dan voor meer frisse en zacht ruikende parfums. Op deze manier maakt u een goede indruk op uw eerste date. Om deze redenen is je keuze van parfum belangrijk als Blind Date Tips.

what should you do on blind dates

Blind Date Tips – Dingen te doen tijdens een afspraakje

We hebben geleerd wat te doen voor onze Blind Date. Nu is het tijd om te komen tot wat er moet gebeuren tijdens de ontmoeting. Laten we samen uitzoeken wat dat zijn.

1- Meld uw locatie

Hoewel je vriend de ontmoeting regelde, weet je nooit waar of wanneer er iets met je zal gebeuren. En daardoor is dit een ontmoeting met een persoon die je niet kent. Dus laat je familie weten waar je bent voor de ontmoeting. Laat je familie ook weten wanneer je van plaats verandert.

“Wat zou mij kunnen overkomen?” Denk je misschien, en misschien heb je daar zelfs wel gelijk in. Maar wat kan het kwaad om het veilig te verplaatsen? Is het niet? Om deze reden is de eerste Blind Date Tips die je moet doen tijdens de ontmoeting het informeren van je locatie.

2- Wees realistisch in uw verwachtingen

Je vrienden hebben misschien veel overdreven over de persoon die je zult ontmoeten. Daarom is het handig om een beetje realistischer te zijn. Natuurlijk is het prima om te dromen, maar je kunt niet aan iemands fysieke verschijning zien of hij de liefde van je leven is.

De meeste Blind Dates lopen uit op een negatieve afloop, vaak uit frustratie wanneer de verwachtingen hooggespannen zijn. Het enige wat je moet doen is realistisch zijn en je verwachtingen laag houden. Op die manier kun je correctere stappen ondernemen. Om deze redenen is realistisch zijn over verwachtingen onze tweede Blind Date Tips.

3- Gedraag je natuurlijk

Dit is misschien een van de grootste ziektes van onze tijd. Mensen gedragen zich niet meer zoals ze gewoonlijk zijn. En ze stellen zich zelfs voor als anders dan ze zijn. Deze situatie zal geen indruk maken op de persoon die u daadwerkelijk zult ontmoeten. Of zelfs als dat wel het geval is, zal je relatie na verloop van tijd negatief worden beïnvloed omdat deze persoon niet jij is.

Doe daarom niet alsof je een ander bent dan de persoon die je bent. In feite zijn de meeste mensen nu op zoek naar deze oprechte gevoelens. Want bijna iedereen gedraagt zich anders dan ze zijn. Door je te gedragen zoals je bent zul je meer “+” kunnen verdienen. Natuurlijk handelen is dus een van onze Blind Date Tips.

4- Wees oprecht

We kunnen zeggen dat oprechtheid eigenlijk een voortzetting is van onze titel “natuurlijk handelen”. Maar in dit gedeelte zullen we het hebben over het benaderen met oprechtheid. Met oprechtheid bedoelen we natuurlijk niet dat je met hem praat als met je beste vriend. Of dat je niet doet alsof je op je sollicitatiegesprek bent.

Of stel geen vragen zoals in een sollicitatiegesprek en gedraag je ook niet zo. Wees natuurlijk, vriendelijk, comfortabel en warm. Daardoor is het doel van uw aanwezigheid voor u beiden hetzelfde en oprechte gesprekken zullen voor een comfortabele omgeving voor u beiden zorgen. En in een comfortabele ruimte zullen mensen elkaar beter leren kennen. Dat is waarom oprecht zijn belangrijk is als Blind Date Tips.

5- Leer uw partner kennen

Een andere manier om een leuke tijd te hebben met je nieuwe partner is door naar hem/haar te luisteren. Praat niet alleen, maar laat je partner ook praten. Op deze manier kunt u betere beslissingen nemen en handelen naar deze gedachten.

6- Heb plezier en wees plezier

Dit is tenslotte een afspraakje en geen zakelijke ontmoeting. Probeer daarom zoveel mogelijk van deze situatie te genieten. Zelfs als u uw partner niet aardig vindt, kunt u in ieder geval manieren vinden om plezier te maken. Stel elkaar interessante vragen en concentreer je op lachen. Op die manier zult u een leukere en plezierigere tijd hebben. Wees ook nooit onbeleefd of agressief, zelfs als u uw partner niet mag. Als je te overweldigd bent, kun je zeggen: ik wil opstaan en weglopen. Dus wees voorzichtig en geniet gewoon van de tijd.

7- Wees eerlijk en duidelijk

Als je de persoon die je ontmoet niet leuk vindt, wees daar dan eerlijk en duidelijk over! Hoop geven aan de andere partij of een open deur laten zal hoop geven. Als je partner niet geïnteresseerd is, kun je zeggen: “Het was een leuk etentje, dank je wel daarvoor. Maar ik denk niet dat we bij elkaar passen.”. Op deze manier zul je hem/haar niet in verwachting en overstuur doen raken. Om deze reden is het belangrijk als Blind Date Tips dat je eerlijk en duidelijk bent.

Dat is alles voor nu van de “Blind Date Tips” inhoud voorbereid door Victoria Milan voor u! Als u op zoek bent naar meer inhoud als deze, kunt u terecht op Victoria Milan’s blog en blijf op de hoogte.

Ook als u op zoek bent naar een partner, is Victoria Milaan de juiste keuze voor u. Victoria Milaan is een platform dat miljoenen gebruikers over de hele wereld bedient. Het biedt u de beste gebruikerservaring met zijn unieke functies en modern design. U kunt ook online gebruikers zien op de homepage. Op deze manier kunt u snel een gesprek beginnen. En niet alleen deze! Registratie bij Victoria Milan is gratis. Vind gemakkelijk en snel de partner die u zoekt met Victoria Milan! Klik hier om u aan te melden bij Victoria Milaan!

blind date tips

FAQ over Blind Date Tips

Wat moet je doen op blind dates?

Er zijn een aantal dingen die je moet doen voor en na Blind Dates. Deze zijn;

 • Kies de juiste jurk.
 • Wees voorzichtig.
 • Kies een pakkende geur.
 • Laat je familie weten waar je bent.
 • Wees realistisch in uw verwachtingen.
 • Doe natuurlijk.
 • Wees oprecht.
 • Leer hem kennen.
 • Heb plezier en wees plezier.
 • Wees eerlijk en duidelijk.

Hoe begin je een gesprek op Blind Dates

Er zijn misschien miljoenen onderwerpen waarover je kunt praten met iemand die je net ontmoet hebt. Deze zijn;

 • Je kunt over films praten.
 • Je kunt praten over je favoriete activiteiten.
 • Je kunt gesprekken voeren over je favoriete muziek.
 • Je kunt over je dromen praten.
 • Je kunt over grappige momenten praten.

Zijn blind dates een goed idee?

Eigenlijk draait Blind Dates niet zozeer om geluk. Omdat jullie wederzijdse vriend of een andere persoon denkt dat jullie tweeën bij elkaar zouden passen, zorgt dit ervoor dat jullie samen afspreken. In feite kunnen we zeggen dat dit de kans vergroot dat je de partner vindt waarnaar je op zoek bent. Dat is waarom Blind Dates een goed idee zijn.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.