Syyt, miksi sinun pitäisi harrastaa seksiä: seksin hyödyt

Seksin edut,seksi on hyvää

Seksi ja seksuaalisuus ovat luonnollisia osa elämää. Seksin ei-lisääntymistarkoituksia ovat läheisyys ja nautinto. Seksuaalinen toiminta, kuten yhdyntä tai masturbaatio, voi tarjota fyysisiä, älyllisiä, emotionaalisia, psykologisia ja sosiaalisia etuja. Siksi seksin edut ovat enemmän kuin uskomme.

Victoria Milan on valmistellut sinulle “Seksin hyödyt” -sisällön tänään, jotta voit oppia seksin hyödyistä itsellesi. Jos olet valmis, näillä mennään! Tässä on seksin hyödyt.

Seksin edut,seksi on hyvää

1 – Seksin hyödyt ihmiskeholle

Vuonna 2013 julkaistun tutkimuksen mukaan seksi toimii hyvänä sydän- ja verisuoniharjoituksena nuorilla miehillä ja naisilla. Vaikka seksi yksin ei välttämättä täytä harjoitustarpeitasi, voit pitää sitä kevyenä harjoituksena.

Voit lukea alta seksin muista hyödyistä kuten hyvän olon lisäämisestä.

2 – Auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää

Tutkimuksessa, jossa tutkittiin seksin esiintymistiheyden ja IgA-vasta-aineen välistä suhdetta, todettiin, että IgA oli korkeampi pariskunnilla, jotka olivat romanttisessa suhteessa ja olivat toistuvasti yhdynnässä 1-2 kertaa viikossa. Ihmisillä, jotka harrastavat seksiä harvemmin (harvemmin kuin kerran viikossa), IgA-tasot olivat huomattavasti alhaisemmat.

IgA on vasta-aine, jolla on tärkeä rooli sairauksien ehkäisyssä. Se on myös kehon ensimmäinen puolustuslinja HPV:tä vastaan. Siksi seksi on hyvää!

Seksin edut,seksi on hyvää

3 – Lisää seksilibidoasi

Jos haluat hauskempaa seksielämää, sinun tulee harrastaa seksiä kokeaksesi parempaa seksiä ja libidon lisäämistä varten. Kun emättimen liukkaus, verenkierto ja joustavuus lisääntyvät seksin myötä, naiset voivat paremmin ja haluavat harrastaa enemmän seksiä. Näistä syistä seksi on etuja libidollesi.

4 – Seksi saa sinut nukkumaan paremmin

Tutustutaan toiseen seksin hyötyyn! Se on uni! Orgasmin aikana kehosi vapauttaa oksitosiinia, joka tunnetaan myös nimellä rakkaushormoni, ja endorfiineja. Näiden hormonien yhdistelmä tarjoaa rauhoittavan vaikutuksen. Paremmin nukkuminen seksin myötä vahvistaa immuunijärjestelmää ja pidentää ikää, tuntee olonsa paremmaksi ja energisemmäksi koko päivän.

5 – Hyödyllinen sydämen terveydelle

Toinen seksin hyöty on terve sydän! Seksin kumppanin kanssa uskotaan olevan suojaava vaikutus sydän- ja verisuoniterveyteen, erityisesti naisilla.

Vuonna 2016 selvitettiin säännöllisen seksin terveyshyötyjä säännöllisissä parisuhteissa olevilla ihmisillä. Tutkimuksen mukaan seksuaalisesti aktiivisilla naisilla on pienempi riski sairastua sydänsairauksiin myöhemmin elämässä.

Korkean seksuaalisen aktiivisuuden uskotaan kuitenkin lisäävän miesten sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Tästä riskistä tarvitaan kuitenkin lisää tutkimusta, koska tämän tutkimuksen tulos on ristiriidassa aikaisempien tutkimusten kanssa.

6- alentaa verenpainetta

Verenpaineeseen seksitä hyötyä! Verenpainetta tutkittiin myös tutkimuksessa, jossa selvitettiin seksin vaikutusta sydän- ja verisuonisairauksiin. Tutkimuksen mukaan vanhemmat naiset, jotka sanovat olevansa tyytyväisiä seksielämäänsä, kärsivät harvemmin korkeasta verenpaineesta.

Monet ihmiset, joilla on korkea verenpaine, ovat huolissaan siitä, onko yhdyntä turvallista. Vaikka on tärkeää keskustella lääkärisi kanssa tästä, korkean verenpaineen omaavien ihmisten on yleensä hyvä harrastaa seksiä.

Koska korkean verenpainelääkkeet voivat kuitenkin aiheuttaa seksuaalisia vaikeuksia, ihmisten, joilla on tällaisia ​​​​ongelmia, tulee neuvotella lääkärinsä kanssa toisen lääkkeen käytöstä tai annoksen säätämisestä kokemiensa sivuvaikutusten vähentämiseksi.

7- Lievittää kipua

Kun sinulla on kipuja, voit kokeilla seksiä kipulääkkeiden sijaan. Orgasmi voi estää kipua. Orgasmi vapauttaa hormoneja, jotka auttavat nostamaan ihmisen kipukynnystä.

Seksuaalinen kiihottuminen ilman orgasmia voi tarjota saman hyödyn. Kroonisia selkä- ja jalkakipuja voidaan ehkäistä emättimen stimulaatiolla. Joillakin naisilla emättimen stimulaatio voi jopa helpottaa kuukautiskipua, niveltulehduskipua ja päänsärkyä. Joten toinen seksin etu on se, että se lievittää kipua.

8 – Seksi auttaa lievittämään stressiä

Kumppanisi lähellä oleminen voi auttaa vähentämään stressiäsi ja ahdistustasi. Kosketuksen ja halauksen aikana kehosi tuottaa hormoneja, jotka saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi. Seksuaalisen kiihottumisen aikana aivoissasi vapautuu kemikaaleja, jotka aktivoivat nautinto- ja palkitsemisjärjestelmän.

Seksi ja läheisyys kumppanisi kanssa voivat myös lisätä itseluottamustasi ja onnellisuuttasi. Joten jos harrastat seksiä, se vähentää stressiäsi.

9 – Seksin hyöty mielenterveydelle

Tiedetään, että seksuaalinen toiminta kumppanin kanssa tai itsetyydytys tarjoaa merkittäviä psykologisia ja emotionaalisia hyötyjä. Aivan kuten liikunta, seksi voi vähentää stressiä ja ahdistusta ja lisätä onnellisuutta.

Seksuaalisella yhdynnällä uskotaan olevan mielenterveyshyötyjä, jotka liittyvät:

– Lisääntynyt tyytyväisyys mielenterveyteen

– Parisuhteessa enemmän luottamusta, läheisyyttä ja rakkautta

– Lisääntyy kyky havaita, kuvata ja ilmaista tunteita

– Epäkypsien puolustusmekanismien käytössä käytetyt henkiset prosessit tai emotionaalisten konfliktien aiheuttamat häiriöt.

Yllä olevien etujen lisäksi seksillä on vaikutusta itseluottamukseen. Olitpa sitten yksin tai kumppanin kanssa, näytät nuoremmalta seksuaalisen toiminnan ansiosta. Tämä johtuu osittain seksin aikana vapautuvasta estrogeenista. Näistä syistä mielenterveyden seksuaaliset edut.

10 – Seksin hyödyt parisuhteessa

Seksi tarjoaa useita hyötyjä sekä sinulle että kumppanillesi. Säännöllinen seksi on monella tapaa hyödyllistä terveelle ihmissuhteelle. Esimerkiksi emotionaalinen läheisyys lisääntyy seksin aikana vapautuvan oksitosiinin välisen siteen myötä.

Seksi monogaamisessa suhteessa lisää myös sinun ja kumppanisi välistä sitoutumista ja emotionaalista kommunikaatiota. Ilmaisemalla rakkautta seksin kautta parit pysyvät todennäköisemmin yhdessä. Tästä syystä avioerojen vähenemisen ja sukupuolen välillä on positiivinen suhde. Näistä syistä seksi hyödyttää suhteita.

Seksin edut naisille

Jos puhumme vain seksin hyödyistä naisille, seksi voi olla hyödyllistä naisille seuraavilla tavoilla:

Parempi virtsarakon hallinta

Vähentynyt virtsanpidätyskyvyttömyys

Helpotus kuukautiskipuista ja kuukautisia edeltävästä kivusta

lisääntynyt hedelmällisyys

vahvemmat lantion lihakset

Lisääntynyt emättimen voitelu

Mahdollisesti suojaa endometrioosilta

Seksin edut miehille

Vuonna 2010 tehdyn tutkimuksen mukaan miehillä, jotka ovat useammin yhdynnässä (penis-emätin), on pienempi riski sairastua eturauhassyöpään.

Toinen tutkimus osoittaa, että seksi voi myös vaikuttaa miesten kuolemanriskiin. Miehillä, jotka saavat orgasmin vähintään kahdesti viikossa, on 50 prosenttia pienempi riski kuolla kuin miehillä, jotka harrastavat vähemmän seksiä.

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin sinulle laatimasta “Seksi hyödyt” -sisällöstä! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit pysyä kuulolla Victoria Milanin blogissa. Lisäksi, jos etsit seksikumppania, voit helposti löytää etsimäsi kumppanin Victoria Milanin avulla. Victoria Milan on maailmanlaajuinen alusta, jolla on miljoonia käyttäjiä. Ainutlaatuisten ominaisuuksien ja vahvistettujen profiilien ansiosta on helppo löytää etsimäsi seksikumppani Victoria Milanista! Myös rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista. Löydä etsimäsi kumppani Victoria Milanin kanssa! Napsauta rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

Seksin edut,seksi on hyvää

Usein kysyttyä seksin eduista

Onko ok harrastaa seksiä joka päivä?

Seksiä on hyvä harrastaa joka päivä. Ihmisten libidotasot ja seksihalut vaihtelevat henkilöstä toiseen. Siksi ei ole olemassa sääntöä, jonka mukaan sinun pitäisi harrastaa seksiä tietyllä tasolla. Myös seksistä on joitain hyötyjä. Voit oppia seksin eduista “Seksin hyödyt” -sisällöstämme.

Miksi tarvitsemme seksiä?

Seksillä on monia etuja: Seksi; Se auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, lisää libidoasi, saa sinut nukkumaan paremmin, on hyödyllistä sydämen terveydelle, vähentää kipua, auttaa vähentämään stressiä, seksistä on hyötyä mielenterveydelle, seksistä on hyötyä ihmissuhteille.

Onko seksi hyväksi naisille?

Varmasti! Seksiä tarvitaan yhtä paljon naisille kuin miehille, ja seksi myös vähentää stressiä, vahvistaa immuunijärjestelmää ja edistää sydämen terveyttä. Siksi seksi on hyödyllistä kaikille.

Kuinka paljon seksiä on terveellistä?

Seksin tiheys voi vaihdella henkilöstä toiseen. Se, kuinka paljon seksiä sinun tulisi harrastaa, voi vaihdella ikäsi, terveytesi ja hormonitason mukaan. Itse asiassa hyvä seksin määrä on sinun valintasi ja voit päättää itse. Jos olet huolissasi tästä asiasta, voit keskustella siitä lääkärisi kanssa.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.